Η Βασίλισσα των φρένων!

3996 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/7/2020

Ο λόγος φυσικά για την Ferodo! Την κορυφαία μάρκα φρένων, που αποτελεί έναν από τους παγκόσμιους ηγέτες, τόσο σε πρώτη εγκατάσταση, αλλά και aftermarket.

 
Η Ferodo γεννήθηκε στην Αγγλία το 1897 με αποκλειστική ιδιότητα την κατασκευή φρένων για κάρα, ενώ το 1922 άρχισε να κατασκευάζει τα πρώτα φρένα για αυτοκίνητα. Σήμερα συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της, έχοντας  διακριθεί πολλές φορές ως η κορυφαία εταιρία στο χώρο των συστημάτων πέδησης, δημιουργώντας καινοτόμες τεχνολογίες. Το όνομα της είναι συνώνυμο με την οδηγική ασφάλεια και έχει δεσμευτεί να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των οδηγών, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες σχεδιασμένες  για όλα τα οχήματα. Έτσι  η οδηγική εμπειρία γίνεται πιο αποτελεσματική, αποδοτική και πάνω απ όλα ασφαλής σε όλες τις συνθήκες. Πάντα όταν οδηγείς, ό, τι οδηγείς, έχεις τον απόλυτο έλεγχο χάρη στις σύγχρονες λύσεις, που προσφέρει στο φρενάρισμα.

Εξελιγμένη έρευνα και δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες

Η Ferodo από το 1969 διαθέτει το μεγαλύτερο κέντρο δοκιμών φρένων στο κόσμο, στο οποίο δοκιμάζει τα προϊόντα της σε πραγματικές συνθήκες. Παράλληλα επενδύει πολλά κεφάλαια στην πρωτοποριακή έρευνα, στην καινοτόμο ανάπτυξη και στην τολμηρή τεχνολογία. Όλα τα παραπάνω αποτελούν τα μεγαλύτερα όπλα της, αφού μόνο έτσι μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια και την αξιοπιστία των φρένων της.

Συνεργασίες με αυτοκινητοβιομηχανίες

Τα φρένα της Ferodo έχουν γίνει φυσικά η προτιμώμενη επιλογή πολλών αυτοκινητοβιομηχανιών, οι οποίες τα τοποθετούν ως  αρχικό εξοπλισμό στα αυτοκίνητα τους.  Στα 10 κορυφαία οχήματα, που κυκλοφορούν στην Ευρώπη, τα 8 έχουν εξοπλιστεί με φρένα της Ferodo.

Ολοκληρωμένες λύσεις στο σύστημα πέδησης

Φυσικά η Ferodo διαθέτει μία πλήρη γκάμα προϊόντων που σχετίζονται με το σύστημα πέδησης. Συγκεκριμένα κατασκευάζει και εμπορεύεται τα εξής:
  • Τακάκια φρένων
  • Δισκόφρενα
  • Δαγκάνες
  • Ταμπούρα
  • Δαγκάνες
  • Υδραυλικά
  • Υγρά φρένων
  • Καλώδια φρένων
  • Σιαγώνες
 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΡΕΝΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός