Η premium λύση φόρτισης από την Blaupunkt!

1145 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/6/2020

Ήρθαν και στην ελληνική αγορά, από την Puro Hellas, oι οικονομικοί φορτιστές για όλους τους τύπους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, της Blaupunkt. Aς δούμε τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης της εταιρείας.

 
Η εταιρεία PURO HELLAS που δραστηριοποιείται από το 2000 στο χώρο της τεχνολογίας πρωτοπορεί για άλλη μια φορά και αποδεικνύει έμπρακτα την οικολογική της συνείδηση λανσάροντας στην εγχώρια αγορά φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων του Γερμανικού κολοσσού Blaupunkt ακολουθώντας και πρεσβεύοντας τη νέα παγκόσμια τάση της ηλεκτροκίνησης.  
 
Η αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου παρότι έχει σαφώς μεγαλύτερο κόστος από τα βενζινοκίνητα επιδοτείται πλέον (έως 5500 ευρώ) όπως και η αγορά οικιακού εξοπλισμού φόρτισης (500 ευρώ) δίνοντας έναυσμα σε επαγγελματίες και ιδιώτες να αντικαταστήσουν τα συμβατικά τους αυτοκίνητα.
 
Μερικά από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι η μηδενική εκπομπή ρύπων και το μηδαμινό κόστος συντήρησης.
 
Η BLAUPUNKT με πολυετή εμπειρία στον τομέα της φόρτισης κατασκεύασε οικονομικούς φορτιστές για όλους τους τύπους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων πάντα με την ποιότητα και την αξιοπιστία που τη διακρίνει.
 
Τα προϊόντα της μπορείτε να τα βρείτε μέσω της Puro Hellas, της επίσημης αντιπροσώπου στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα σταθερούς σταθμούς φόρτισης με δύναμη από 7,4 KW έως και 22 KW, φορητούς φορτιστές 2 τύπων για να μην ξεμένετε όταν ταξιδεύετε και καλώδια φόρτισης.
Δείτε περισσότερα με 1 κλίκ: https://www.intellizen.gr/
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός