Καινοτομία, απόδοση & ασφάλεια στην πράξη!

1166 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/9/2020

Αυτά είναι τα 3 βασικά χαρακτηριστικά που περιγράφουν τα προϊόντα της Textar,μία από τις παραδοσιακές εταιρίες κατασκευής ανταλλακτικών φρένων αυτοκινήτων. Έχοντας μία μακρόχρονη ιστορία που ξεκινά από τον 19ο αιώνα, έχει εξοπλίσει με τα προϊόντά της πολλά ιστορικά premium μοντέλα.

 
Η Textar είναι κομμάτι της TMDFrictionGroup. Αν και ιδρύθηκε επίσημα το 1913, η ανάπτυξη των πρώτων εξαρτημάτων φρένων, παρόμοιων με τα σημερινά (από άποψη λειτουργικότητας), ξεκίνησε πολύ νωρίτερα και συγκεκριμένα το 1878. Σε όλες αυτές τις δεκαετίες της εξέλιξής της σε κορυφαίο κατασκευαστή και διανομέα εξαρτημάτων φρένων, έχει εξοπλίσει με τα προϊόντά της πολλά εμβληματικά premium μοντέλα, όπως τα Ford Model T, Alfa Romeo 6C Zagato, Bugatti Type 51 Grand Prix, Peugeot 402 Special Roadster, Porsche Carrera RS, BMW 5, Mercedes-Benz SL 280, Bugatti Veyron, Porsche 911 κ.ά.

Σήμερα παράγει περισσότερα από 1.640 τακάκια δισκόφρενων, περισσότερες από 1.635 δισκόπλακες, 390 σιαγόνες φρένων, 190 κιτ και 195 ταμπούρα. Προσφέρει μία τεράστια γκάμα προϊόντων, που χαρακτηρίζονται απόποιότητα χωρίς συμβιβασμούς και μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ παράλληλα προσφέρουν άνετο και ασφαλές φρενάρισμα.

Top Quality τακάκια

Με περισσότερα από 1.600 τακάκια δισκόφρενων, η Textar διαθέτει την πληρέστερη γκάμα για τα οχήματα σύγχρονης κατασκευής. Αυτή η εξαιρετική κάλυψη για τα διαθέσιμα ευρωπαϊκά μοντέλα οχημάτων, σε ποιότητα αρχικού εξοπλισμού, καθιστά την Textar ιδανική λύση για την αγορά ανταλλακτικών.

Δισκόπλακες

Οι δισκόπλακες Textar κατασκευάζονται τηρώντας τις προδιαγραφές ανοχών αρχικού εξοπλισμού και προσαρμόζονται τέλεια στην ικανότητα απόδοσης και στη συμπεριφορά φθοράς των τακακιών της εταιρίας.

Υγρά φρένων

DOT 3, DOT 4, DOT 4 LV, DOT 5 – Η εκτεταμένη σειρά προϊόντων της Textar προσφέρει τρία εξατομικευμένα χρήσιμα υγρά φρένων με βελτιστοποιημένη ασφάλεια.

Καθαριστικό φρένων

Το καθαριστικό φρένων της Textar απομακρύνει ανθεκτικά λάδια, γράσα και βρωμιά και δεν αφήνει ίχνη.

Cera Tec

Το μη μεταλλικό λιπαντικό διαρκείας για συστήματα πέδησης. Το Cera Tec δεν περιέχει χαλκό και οξύ, και προστατεύει από χαράγματα και διάβρωση.
Ελεγμένα σε πολύωρες δοκιμές πραγματικών συνθηκών λειτουργίας

Τα προϊόντα της μάρκας υποβάλλονται σε πολλές ώρες δοκιμών. Για παράδειγμα, κάθε μέρος δοκιμάζεται για έως και 1.000 ώρες σε συνθήκες που προσομοιώνουν τις αντίστοιχες πραγματικές.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΡΕΝΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός