Κορυφαία ανταλλακτικά, άριστη εξυπηρέτηση

2441 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/7/2020

Η B.S. AUTOSPARE καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών εμπόρων ανταλλακτικών, των συνεργείων επισκευής αυτοκινήτων, καθώς επίσης και των απλών ιδιωτών.

 
Η B.S. AUTOSPARE - Ε.ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., με την πολυετή παρουσία στην ελληνική αγορά, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών εμπόρων ανταλλακτικών, των συνεργείων επισκευής αυτοκινήτων, καθώς επίσης και των απλών ιδιωτών. Παρέχουν προϊόντα και υπηρεσίες ποιότητας που εξασφαλίζουν ασφάλεια στον κλάδο των ανταλλακτικών.

Η B.S. AUTOSPARE  Ε.ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., είναι εταιρεία εισαγωγής, εμπορίας και διανομής ανταλλακτικών και λιπαντικών αυτοκινήτων.

Από το 2009 έως σήμερα, σημειώνουν συνεχή ανοδική πορεία στη διάθεση επώνυμων ανταλλακτικών αυτοκινήτων. 
Τους εμπιστεύονται και είναι επίσημοι συνεργάτες καταξιωμένων εταιριών στο χώρο (FI.BA., DENSO, BILSTEIN, NGK, SACHS, FEBI, VALEO, LUK, ZIMMERMAN, KYB κ.α.), γεγονός που τους τιμά και αντικατοπτρίζει το κύρος τους.

Η γκάμα των προϊόντων τους είναι πολύ μεγάλη και περιλαμβάνει κωδικούς διαφορετικών ειδών, εξυπηρετώντας έτσι τα περισσότερα μοντέλα αυτοκινήτων, ακόμη και των παλαιών.

Αποστολή της B.S. AUTOSPARE είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών ποιότητας, που εξασφαλίζουν ασφάλεια στον κλάδο των ανταλλακτικών και επιβεβαιώνουν την αξιοπιστία τους.

Το εξειδικευμένο προσωπικό θα σας εξυπηρετήσει φιλικά και αποτελεσματικά, με προθυμία και κυρίως γνώση για το αυτοκίνητο.

Επιπλέον οι λογικές τιμές, είναι το πλεονέκτημα που προστίθεται στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.

Aπό τις αρχές το 2019, στεγάζονται στο νέο κτίριο στον Γέρακα, Κλεισθένους 271.  Ένα τριώροφο σύγχρονο κτίριο, στο οποίο έχουν μεταφερθεί και οι 2 παλαιότερες μονάδες μας από το Κορωπί και τον Γέρακα.

Οι άνθρωποι της B.S. AUTOSPARE είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ανάγκη, επιθυμία ή φιλική συμβουλή χρειαστείτε.
 

Οι υπηρεσίες της B.S. AUTOSPARE αναλυτικά:

  • Εμπορία ανταλλακτικών
  • Διανομή ανταλλακτικών
  • After Sales service
  • Πραγματοποίηση σεμιναρίων διαχείρησης συνεργείου αυτοκινήτων.
 
B.S. AUTO SPARE - ΕΜΜ. ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Διεύθυνση: Kλεισθένους 271, Γέρακας
Τηλέφωνα: 210 6019101, 210 6019107, 210 6019290, 210 6624527

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός