Κορυφαία ανταλλακτικά! Παγκόσμια αναγνώριση!

2621 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/7/2020

Η στιγμή που θα χρειαστεί να αγοράσεις ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σου αγά η γρήγορα θα έρθει. Οι επιλογές σου είναι συγκεκριμένες , αν έχεις ως προτεραιότητα την οικονομία, την αξιοπιστία και φυσικά τις value for money επιλογές.

 
Μία τέτοια επιλογή είναι η VALEO,  ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ανταλλακτικών στο χώρο του αυτοκινήτου. Η ιστορία της ξεκίνησε το 1923 σε ένα εργαστήριο στο Saint-Ouen, λίγο έξω από το Παρίσι. 96 χρόνια αργότερα, είναι σήμερα ένας παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, που δραστηριοποιείται σε 33 χώρες και συνεργάζεται με κατασκευαστές αυτοκινήτων παγκοσμίως.  Τα προϊόντα της άλλωστε μπορεί να τα βρει κάποιος σε όλες τις άκρες του πλανήτη.

Πλήρη γκάμα ανταλλακτικών!

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της η Valeo κατασκευάζει μια εκτεταμένη σειρά προϊόντων, με ποιότητα εφάμιλλη των αυθεντικών. Η γκάμα της περιλαμβάνει προϊόντα από σετ συμπλέκτη και ψυγεία νερού, έως ηλεκτρικά και ανταλλακτικά air-condition.  όπως είναι φυσικό έχει αποκτήσει τον τίτλο του Specialist στο χώρο του Aftermarket, εξυπηρετώντας τόσο κατασκευαστές αυτοκινήτων με ανταλλακτικά αρχικού εξοπλισμού όσο και την aftermarket αγορά με ανταλλακτικά και αξεσουάρ για επιβατικά αλλά και επαγγελματικά οχήματα. τα οποία βελτιώνουν την ασφάλεια, την άνεση και την μοναδική οδηγική εμπειρία.

Είναι top expert στην κατασκευή ανταλλακτικών για:
  • Συστήματα μετάδοσης
  • Συστήματα Κλιματισμού
  • Υαλοκαθαριστήρες
  • Συστήματα φωτισμού
  • Ηλεκτρικά συστήματα
«We care 4 you»

Στόχος της Valeo είναι να έχει την δυνατότατα να ανταποκριθεί σε όλες  τις ανάγκες των πελατών της και μετά την αγορά των προϊόντων της. ΓιΆ αυτό τον σκοπό έχει θεσπίσει το πρόγραμμα «We care 4 you». Στην ουσία πρόκειται για ένα είδος υποστήριξης πελατών, το οποίο δίνει απατήσεις σε ερωτήσεις που αφορούν τα διαγνωστικά εργαλεία, την εκπαίδευση, την τεχνική υποστήριξη, την υποστήριξη πωλήσεων και του μάρκετινγκ.

Δημιουργώντας τεχνολογία για τους οδηγούς του αύριο!

Αν και έχει αγγίξει την κορυφή, η Valeo έχει στραμμένο το βλέμμα της προς το μέλλον και μάλιστα επενδύει σε αυτό, τόσο σε τεχνολογία, όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό. Στόχος της είναι να εξελίξει ή να δημιουργήσει καινοτόμα προϊόντα  τα οποία θα βοηθήσουν στην δημιουργία των μελλοντικών αυτοκινήτων. Να κατασκευάσει δηληδά «έξυπνα» προϊόντα για τα «έξυπνα» οχήματα. Τα αυτοκίνητα δηλαδή που θα είναι αυτόνομα, ενεργειακά αποδοτικά και θα σέβονται το περιβάλλον.  ¶λλωστε καθώς ο πληθυσμός των πόλεων μεγαλώνει και εξελίσσεται, το πρόβλημα μετακίνησης εντός του αστικού ιστού θα μεγαλώνει.  Η Valeo λοιπόν ψάχνει οικολογικές λύσεις ώστε να μειωθεί η κατανάλωση καυσίμου των οχημάτων, άρα και οι εκπομπές αερίων θερμοκηπίου.
 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός