Κράτα το καινούργιο με ανταλλακτικά Ράμογλου!

2348 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/5/2020

Μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ελλάδα στην εισαγωγή και πώληση συστημάτων φρένων.

 

Συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από τότε που ο Ιωάννης Ράμογλου δημιούργησε μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ελλάδα με αντικείμενο αποκλειστικά την εισαγωγή και πώληση στην Ελληνική αγορά συστημάτων φρένων.
Αυτή η  αποκλειστική ενασχόληση στον τομέα των φρένων σε συνδυασμό με την εμπειρία των μηχανικών αποτελούν την εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρουν στους πελάτες τους.

Διαθέτοντας αρχικά συστήματα φρένων για τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς και Ιαπωνικούς κατασκευαστές αυτοκινήτων, βασίστηκαν στην εμπιστοσύνη που τους έδειξαν όχι μόνο οι απλοί καταναλωτές αλλά και οι τεχνικοί προϊστάμενοι των συνεργείων αυτοκινήτων πανελλαδικά, δημιουργώντας μια από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρίες συστημάτων φρένων σε όλη την Ελλάδα.

Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας Αφοί Ι. Ράμογλου ΟΕ επεκτείνετε σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων Ευρωπαϊκών και Ιαπωνικών εταιριών. Η υποστήριξη και η ποιότητα είναι εγγυημένη από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού που αντιπροσωπεύονται από την εταιρία Αφοί Ι. Ράμογλου ΟΕ.

Λίγα λόγια για τα φρένα...
Η λειτουργία των φρένων είναι πολύ απλή. Στην ουσία, πατώντας το πεντάλ του φρένου, σπρώχνονται τα υγρά από το δοχείο των φρένων, στο υπόλοιπο κύκλωμα και συγκεκριμένα στο πιστόνι της δαγκάνας, η οποία με τα τακάκια, πιέζει τα δισκόφρενα, σταματώντας μέσω τριβής τους τροχούς. Από την παραπάνω διαδικασία, εξαρτάται εν πολλοίς η ασφάλειά στο δρόμο και επομένως θα πρέπει να γνωρίζεις, όλες τις λεπτομέρειες που θα σε βοηθήσουν να ελέγξεις  αν το σύστημα πέδησης λειτουργεί σωστά ή αν πρέπει να απευθυνθείς  στους ειδικούς.

Ενας από αυτούς είναι η  Αφοί Ι. Ράμογλου ΟΕ, η οποία είναι μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ελλάδα στην εισαγωγή και πώληση συστημάτων φρένων. Διαθέτει αρχικά συστήματα φρένων και μεγάλη γκάμα προϊόντων για όλους τους τύπους αυτοκινήτων ευρωπαϊκών και ιαπωνικών.

Αναλυτικότερα στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Αφοί Ι. Ράμογλου ΟΕ θα βρείτε τα εξής προϊόντα:

  • Συστήματα φρένων
  • Υδραυλικά συστήματα
  • Forklift – clark
  • Λάδια – φίλτρα λαδιού
  • Δίσκο Πλατό
  • Καθαριστικά φρένων
  • Υαλοκαθαριστήρες

ΑΦΟΙ Ι. ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΟΕ
Διεύθυνση: Αγ. Βασιλείου 47, Περιστέρι
Τηλέφωνο: 210 5579557

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός