Μεγάλη καταπόνηση στους μηχανισμούς παραθύρων

    73882 Επισκέψεις στο άρθρο

    Οι γρύλοι και οι μηχανισμοί των παραθύρων είναι από τα μέρη του αυτοκινήτου που επιβαρύνονται περισσότερο με την πάροδο του χρόνο, αφού από την πρώτη στιγμή που βγαίνουν από τη γραμμή συναρμολόγησης, δουλεύουν ατελείωτα, μετακινώντας τα παράθυρα πάνω και κάτω. Η συχνή χρήση του παραθύρου λοιπόν, οδηγεί και στην έντονη φθορά των μηχανισμών, με τους ηλεκτρικούς να είναι και αρκετά πιο ακριβοί για την αντικατάστασή τους.
    Επομένως αυξάνεται και η αξία της συντήρησής του. Ένας απλός τρόπος είναι να κάνουμε συστηματικό έλεγχο στα λαστιχάκια, ιδιαίτερα μετά το πέρας του χειμώνα και του καλοκαιριού, καθώς οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται αυτές τις εποχές, τα φθείρουν πιο εύκολα. Πιο εξειδικευμένη συντήρηση είναι η λίπανση του συστήματος με ειδικό υγρό ανάμεσα στις διαδρομές, γύρω από όλη την επιφάνεια του παραθύρου. 

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    ΧΑΣΟΛΑΝΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ - ΧΑΣΟΛΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ κ ΣΙΑ Ο.Ε.
    RE-BATTERY A.E.

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

    • Autospark

      Autospark

      Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. Λάμπες, αξεσουάρ, διακόπτες αισθητήρες και όχι μόνο. Χαμηλές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση.  Πώληση χονδρική και λιανική.

       2310452220 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • THINK GARAGE

      THINK GARAGE

      Τα εργαλεία της Topdon μπορείτε να τα βρείτε στην ελληνική αγορά μέσω της Thnik Garage, η οποία τα αντιπροσωπεύει. ​Η Τhink Garage από το 1998 δραστηριοποιείται στον χώρο του αυοτκινήτου και συγκεκριμένα στον τομέα της συμβουλευτικής.
       2105696990 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • ELPARTS

      ELPARTS

      Στην elparts.gr θα βρείτε μίζες - δυναμό και όλα όσα χρειάζεστε για την επισκευή τους. Όλα φυσικά είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευής και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. 
       2352061220 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • CADENCE HELLAS

      CADENCE HELLAS

      Στο κατάστημα της Cadence Hellas θα βρείτε αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, ηχεία, συναγερμούς, multimedia και συστήματα ασφαλείας. Επίσης θα βρείτε μπαταρίες και λάμπες φωτισμού led, hid και hid xenon.
       2104636275 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • AUTOPLANET

      AUTOPLANET

      Στην AutoPlanet θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας. Ανταλλακτικά, μπαταρίες, λιπαντικά, υαλοκα/στήρες, φώτα και άλλα αξεσουάρ. Μπείτε στο autoplanet.gr και πάρτε έκπτωση 30% σε όλες τις λάμπες, όπως και υαλοκαθαριστήρες έως και 24% φθηνότερα.

       2118000881 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • ΑΒΡΑΑΜ-ΤΣΑΜΚΟΣΟΓΛΟΥ

      ΑΒΡΑΑΜ-ΤΣΑΜΚΟΣΟΓΛΟΥ

      11972U2500CX για την Η7 με τιμή 54,50
      11342U2500CX για την Η4 με τιμή 56,00
       210 5576392 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ