Ο ειδικός για VAG Parts!

1619 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/9/2020

Πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στον απαιτητικό κλάδο των ανταλλακτικών. Ειδικότητα τους τα αυτοκίνητα του Group VAG (VW, Αudi, Seat, Skoda). Στην Δημητριάδη Parts βρίσκεις καλή συμβουλευτική μα και ότι ανταλλακτικό ψάχνεις.

 
Όλα τα αυτοκίνητα (είτε για συντήρηση, είτε για επισκευή) «ζητάνε» σε διάφορες φάσεις του «κύκλου ζωής τους» ανταλλακτικά. ¶λλοι ιδιοκτήτες-κάτοχοι το «αφήνουν εν λευκώ» στο συνεργείο τους, άλλοι πιο «ψαγμένοι» θέλουν και ψάχνουν να βρουν ανταλλακτικά µόνοι τους, έτσι ώστε να πετύχουν όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα και οικονοµία.
 
Αν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία, τότε ψάχνεις μια Τοp επιχείρηση-σύμβουλο που θα σου προσφέρει το καλύτερο (για την ανάγκη σου) ανταλλακτικό, το οποίο θα κάνει αξιόπιστα την δουλειά και φυσικά θα το πληρώσεις «χωρίς μεσάζοντα».

Ψάχνεις δηλαδή μια επιχείρηση µε µεγάλη γκάµα, καταρτισµένο προσωπικό (για να σου προτείνει την καλύτερη επιλογή) και καλές τιµές. Χρειάζεσαι δηλαδή µία σύγχρονη επιχείρηση, η οποία σέβεται τον πελάτη και στοχεύει στην άριστη εξυπηρέτηση. Είναι µία επιχείρηση που προσφέρει υπηρεσίες «4 Αστέρων»!        Καλέστε: 210-4190666   

Όνομα, ποιότητα και τιμή !
Τόσο στο site όσο και στην έδρα της επιχείρησης  Δημητριάδης Parts, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προτάσεων - ανταλλακτικών για τα αυτοκίνητα του Group VAG. Τα 3 βασικά χαρακτηριστικά τους είναι το "όνομα", η ποιότητα και η ανταγωνιστική τιμή τους !

Με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα τους, η οποία ανανεώνεται συχνά με νέα προϊόντα, (και κάθε μήνα έχει –σε ειδική ενότητα- special προσφορές) μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα ότι ανταλλακτικό ψάχνετε ενώ σε περίπτωση που δεν μπορείτε να εντοπίσετε αυτό που θέλετε, επικοινωνείτε με το έμπειρο προσωπικό. Καλέστε: 210-4190666   

Λίγα λόγια για την εταιρεία Μαρία Δημητριάδη & ΣΙΑ Ε.Ε.
Η εταιρεία διαθέτει εμπειρία 25 χρόνων στο χώρο του αυτοκινήτου, ανταλλακτικών και αναλώσιμων. Παρέχει άμεσα λύσεις και συμβουλές σχετικά με το αυτοκίνητό και τις ανάγκες καλής συντήρησης του. Διαθέτει μεγάλη γκάμα γνήσιων, μεταχειρισμένων και ιμιτασιόν ανταλλακτικών στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς.

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ PARTS
Καλέστε:  2104190666  &  2104100891  
Δείτε με 1 κλίκ : http://dimitriadiparts.gr/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός