Ποιοτικά ανταλλακτικά για μοντέλα VAG & όχι μόνο!

1860 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/9/2020

Στο κατάστημα ΣΦΕΤΣΙΔΗΣ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα για όλα τα αυτοκίνητα, με ιδιαίτερη εξειδίκευση στα γκρουπ VAG. Τα 2 βασικά χαρακτηριστικά με τα οποία επιλέγονται είναι η ποιότητα και η ανταγωνιστική τιμή τους!

 
Όλα τα αυτοκίνητα (είτε για συντήρηση, είτε για επισκευή) «ζητάνε» σε διάφορες φάσεις του «κύκλου ζωής τους» ανταλλακτικά. Άλλοι ιδιοκτήτες-κάτοχοι το «αφήνουν εν λευκώ» στο συνεργείο τους, άλλοι πιο «ψαγμένοι» θέλουν και ψάχνουν να βρουν ανταλλακτικά µόνοι τους, έτσι ώστε να πετύχουν όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα και οικονοµία.
 
Αν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία, τότε ψάχνεις μια εμπορία που θα σου προσφέρει το καλύτερο (για την ανάγκη σου) ανταλλακτικό, το οποίο θα κάνει αξιόπιστα την δουλειά και φυσικά θα το πληρώσεις «χωρίς μεσάζοντα». Ψάχνεις δηλαδή μια εμπορία µε µεγάλη γκάµα, καταρτισµένο προσωπικό (για να σου προτείνει την καλύτερη επιλογή) και καλές τιµές. Χρειάζεσαι δηλαδή µία σύγχρονη επιχείρηση, η οποία σέβεται τον πελάτη και στοχεύει στην άριστη εξυπηρέτηση. Είναι µία επιχείρηση που προσφέρει υπηρεσίες «4 Αστέρων»!     Καλέστε:    2102828880

Εξειδικευμένο κατάστημα ανταλλακτικών στα Βόρεια Προάστια
Στο κατάστημα ΣΦΕΤΣΙΔΗΣ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα και ιδιαίτερα σε αυτά που ανήκουν στο γκρουπ VAG, και συγκεκριμένα για τις μάρκες Volkswagen, Audi, Seat, Skoda! Συγκεκριμένα θα βρείτε τα εξής:                                         Καλέστε:    2102828880
  • Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
  • Μπαταρίες αυτοκινήτων Varta, AcDelco, Arrow
  • Αμορτισέρ Bilstein
  • Αμορτισέρ Sachs
  • Φίλτρα Bosch
  • Φίλτρα Mann
  • Φρένα Textar
  • Φρένα Zimmerman
  • Ανταλλακτικά φανοποιίας αυτοκίνητων για Ford - Toyota - Fiat - Huyndai - Opel - Citroen
Με μια επίσκεψη στο κατάστημα της εταιρίας στο Νέο Ηράκλειο μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα ότι ανταλλακτικό ψάχνετε ενώ σε περίπτωση που δεν μπορείτε να εντοπίσετε αυτό που θέλετε, το έμπειρο προσωπικό της επιχείρησης θα φροντίσει για εσάς. Απλά δίνετε τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου σας και το ανταλλακτικό που σας ενδιαφέρει θα βρεθεί άμεσα.

Αποστολή της εταιρείας είναι να μπορεί ο κάθε κάτοχος αυτοκινήτου να συντηρεί σωστά, οικονομικά και με ποιοτικά ανταλλακτικά το αυτοκίνητό του σε ετήσια βάση.

ΣΦΕΤΣΙΔΗΣ
Καλέστε:    2102828880
Δείτε με 1 κλικ:https://www.findhere.gr/findhere/ms-general.do?companyId=34492&r=1452244164893

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός