Πολυετής εμπειρία στο χώρο των ανταλλακτικών

1177 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/5/2020

Για να έχεiς το αυτοκίνητό σου fit, για να προσφέρει το 100% σε απόδοση, όπως όταν το πρωτο-γνώρισες, χρειάζεσαι καλά ανταλλακτικά. Απευθύνεσαι λοιπόν σε ένα σημαντικό όνομα της αγοράς. Car Part Studio!

 
H επιλογή ανταλλακτικών είναι μία απαιτητική (σε γνώση) υπόθεση! Είναι αναγκαίο να βρείτε μια εμπορία που θα σας προσφέρει την καλύτερη λύση (για την ανάγκη σας). Το ανταλλακτικό που θα κάνει αξιόπιστα την δουλειά και φυσικά θα το πληρώσετε στη σωστή τιμή. Ψάχνετε δηλαδή μια εμπορία µε µεγάλη γκάµα, καταρτισµένο προσωπικό και καλές τιµές. Θέλετε µία σύγχρονη επιχείρηση, η οποία σέβεται τον πελάτη και στοχεύει στην άριστη εξυπηρέτηση. Μία επιχείρηση που προσφέρει υπηρεσίες «4 Αστέρων»!   Καλέστε:  2294940749

Μία τέτοια επιχείρηση είναι και η εμπορία της γνωστής στον κλάδο, εταιρείας Car Part Studio του κ. Κονδύλη Δημήτρη στην Αρτέμιδα. Διαθέτει πλήρη γκάμα καινούργιων, γνήσιων, ιμιτασιόν ανταλλακτικών, αλλά και αξεσουάρ αυτοκινήτων και έχει συνάψει συνεργασίες με famous brands γνωστών εταιρειών του κλάδου, όπως η Valeo, Magnetti Marelli , SKF , Phira , Depo , Oran και Brembo Purflux.

Τα ανταλλακτικά που θα βρείτε στις εγκαταστάσεις τους:   


Διαθέτουν ποιότητα - Είναι τεχνολογικά προηγμένα
Η ποιότητα των ανταλλακτικών (που έχει επιλέξει –από ένα ευρύ φάσμα επιλογών- με βάση υψηλά κριτήρια ποιότητας, ο κατασκευαστής του δικού σας αυτοκινήτου) έχει τεράστια σημασία.   
Καλέστε:  2294940749

Ενισχύουν την ασφάλεια στον δρόμο                                                
Τα ανταλλακτικά κρίνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την αξιοπιστία και την ασφαλή οδηγική συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου. Ο βαθμός αξιοπιστίας μετράει σε όλα τα αυτοκίνητα μιας μάρκας είτε είναι καινούργια, είτε παλιότερα, είτε αγοράζονται πρώτο χέρι είτε δεύτερο. Αποτελεί και μια "εμπορική προίκα" (είτε στην αγορά, είτε στην πώληση του αυτοκινήτου)!

CAR PART STUDIO
Καλέστε:
 2294940749
Δείτε με 1 κλικ: https://auto-parts-store-10545.business.site/
Ακολουθήστε: https://www.facebook.com/carpartstudio.gr/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός