Προστασία και συντήρηση για τα υβριδικά οχήματα

1587 Επισκέψεις στο άρθρο

Είναι γνωστό ότι το μέλλον ανήκει σε εναλλακτικές λύσεις συστημάτων που βασίζονται στον ηλεκτρισμό, τις κυψέλες καυσίμου κ.α. Αποτελούν την λύση στα αυξανόμενα κόστη καυσίμων, τις αυστηρότερες οδηγίες καυσαερίων και την κλιματική αλλαγή.

 
Υβριδικά οχήματα: οι σιωπηλοί νικητές

Η υβριδική τεχνολογία βρίσκεται σε υψηλή υπόληψη από τους κατασκευαστές και τους ιδιοκτήτες οχημάτων γιατί θεωρείται πιο ΅ΆώριμηΆΆ και πρακτική συγκριτικά με άλλες νέες τεχνολογίες.

Ωστόσο, ακόμα και τα υβριδικά οχήματα δεν είναι πλήρως απαλλαγμένα από προβλήματα. Η μη συχνή χρήση του κινητήρα εσωτερικής καύσης απειλείται από συνεχή απώλεια απόδοσης.   

 Η bluechemGroup παρουσιάζει μια καινοτόμα λύση.
 
Yψηλή τεχνολογία με αδύναμα σημεία

Οι αδυναμίες της υβριδικής τεχνολογίας : εφόσον ο κινητήρας εσωτερικής καύσης στα υβριδικά οχήματα χρησιμοποιείται περιστασιακά , λειτουργεί σπάνια στο μέγιστο. Ως αποτέλεσμα, δεν επιτυγχάνονται οι θερμοκρασίες για ιδανική καύση και συνεπώς σχηματίζονται κατάλοιπα άνθρακα, συγκέντρωση λάσπης, φράξιμο φίλτρου  και συστημάτων αισθητήρα (καταλύτης, λάμδα ).                 

Συνέπεια είναι η απώλεια απόδοσης, η μεγαλύτερη κατανάλωση καυσίμου και τα επιβλαβή καυσαέρια.

  Σταθερή απόδοση χάρη στον καθαρισμό και την προστασία! Με την τακτική χρήση των προϊόντων της νέας μας σειράς ECOPOWER, τα προβλήματα καύσης των υβριδικών οχημάτων μειώνονται σημαντικά και εξασφαλίζεται  σταθερή απόδοση:
 
  1. Hybrid Fuel System Cleaner-Καθαριστικό συστήματος καυσίμου
2. Hybrid Internal Engine Cleaner:- Εσωτερικός Καθαρισμός κινητήρα
  • Εξουδετερώνει την μόλυνση και τις ρητίνες σε ολόκληρο το κύκλωμα λίπανσης καθώς και τα επιβλαβή οξέα πριν την αλλαγή λαδιού  
  • Ο ολοκληρωτικός καθαρισμός επιτρέπει την ιδανική λίπανση όλων των μερών κατά την φάση ψυχρής εκκίνησης που είναι συχνή λόγω της μη συχνής χρήσης του κινητήρα.
 
3. Hybrid Oxygen Sensor and Catalytic Converter Cleaner-Καθαρισμός αισθητήρα λάμδα και καταλύτη  
Η αποτελεσματικότητα όλων των προϊόντων έχει ελεγχθεί επανειλημμένα και πιστοποιηθεί από την TÜV Thuringia. Συγκεκριμένα, η προληπτική δράση της σειράς ECOPOWER έχει αποδειχθεί ότι διατηρεί σταθερή την απόδοση του κινητήρα εσωτερικής καύσης των υβριδικών οχημάτων. 
 
Η σειρά προϊόντων ECOPOWER θα παρουσιαστεί στην έκθεση AUTOTEC . Σας περιμένουμε στο περίπτερο μας Νο.86 για να ανακαλύψετε τα πλεονεκτήματα των προϊόντων μας!
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός