Πως ψάχνεις ανταλλακτικά στο ιντερνετ

5537 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/10/2020

Ζήσε και εσύ τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής εποχής κάνοντας τις αγορές σου εύκολα και γρήγορα, μέσω του διαδικτύου και διάβασε τι πρέπει να προσέξεις.

 
Τα e-shops στον χώρο της αγοράς του αυτοκινήτου κερδίζουν συνεχώς έδαφος. Αποτελούν σύγχρονες επιχειρήσεις, που προσφέρουν αγορές και συναλλαγές με ασφάλεια. Το ίδιο ισχύει και για τα e-shops ανταλλακτικών. Με το ποντίκι του Η/Υ σου έχεις την δυνατότητα να εντοπίσεις και να αγοράσεις το εξάρτημα που σου κάνει. Αρκεί βέβαια να προσέξεις κάποιες βασικές παραμέτρους όπως ισχύει άλλωστε και με όλες τις αγορές μας στο ίντερνετ.

Ας δούμε μερικούς από αυτούς τους κανόνες:

1. Για να διασφαλίσεις τα προσωπικά σου στοιχεία (τηλέφωνο, διεύθυνση κ.ο.κ) πληρώνεις με paypal, ή με προπληρωμένη κάρτα, και φυσικά με αντικαταβολή.

2. Όσο πιο γνωστό το ηλεκτρονικό κατάστημα, τόσο το καλύτερο διότι θα εφαρμόζει περισσότερες παραμέτρους ασφαλείας.

3. Οι ιοί δεν υπάρχουν μόνο στα site με πονηρό περιεχόμενο, γιΆ αυτό τον λόγο φύτεψε στον υπολογιστή σου ένα καλό πρόγραμμα anti-virus ή πρόγραμμα Ιnternet security για τυχόν εισβολές κακόβουλου λογισμικού.

4. Πρόσεξε να κλικάρεις τα προϊόντα που χρειάζεσαι και να μην κάνεις κάποιο λάθος ώστε να μην βρεθείς έκπληκτος όταν σου αποσταλεί ένα άσχετο προϊόν λόγω κάποιου δικού σου λάθους κατά την διαδικασία παραγγελίας. Πολλά e-shops δεν κάνουν επιστροφές σε τέτοιες περιπτώσεις και είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από μια απροσεξία.

5. Πριν το τελικό κλικ της παραγγελίας κάλεσε το κατάστημα, για να λύσεις οποιαδήποτε απορία σου.

6. Ψάξε κριτικές και αξιολογήσεις για τα eshops που ψάχνεις. Θα αποφύγεις έτσι πολλές «παγίδες».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός