Συμβουλευτική και λύσεις στην CarTraction!

1488 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/9/2020

Ψάχνετε ανταλλακτικό; Θέλετε γκάμα επιλογών σε ασυναγώνιστες τιμές; Ζητάτε άμεση παράδοση των προϊόντων; Cartraction! Διαθέτουν μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών. Είναι top expert στα αμορτισέρ και στα ελατήρια!

 
Τα αμορτισέρ  αποτελούν βασικά εξαρτήματα του αυτοκινήτου και παίζουν σημαντικό ρόλο στην οδηγική ασφάλεια. Συγκεκριμένα απορροφούν τις ανωμαλίες του δρόμου, ώστε να μη μεταφέρονται στην καμπίνα των επιβατών και αποσβένουν τις οποιεσδήποτε ταλαντώσεις του ελατηρίου που επηρεάζουν αρνητικά την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου. 

Είναι σημαντική η σωστή επιλογή

Η πιο οικονομική λύση στην αγορά είναι τα αέρος λαδιού, ενώ τα πιο γνωστά είναι αυτά του αζώτου λαδιού. Αυτά συμπεριφέρονται καλύτερα στη σκληρή χρήση. Αυτό οφείλεται στη χρήση αζώτου που δεν επιτρέπει στο λάδι να αναπτύξει υψηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα να αλλάξει ο όγκος του. Για τους πιο απαιτητικούς οδηγούς υπάρχουν τα αμορτισέρ με δυνατότητα ρύθμισης. Με αυτά μπορείτε να κάνετε ξεχωριστές ρυθμίσεις για την άνετη κίνηση στην πόλη και διαφορετική ρύθμιση για γρήγορη οδήγηση σε πίστα. 

Για όλες τις απορίες, συμβουλευτική και λύσεις στην CarΤraction!

Στο κατάστημα της CarΤraction θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από ανταλλακτικά, με μεγάλη εξειδίκευση στα  αμορτισέρ και στα ελατήρια. Κινητήρια δύναμη τους, το πάθος τους για το αυτοκίνητο και σε συνδυασμό με την μεγάλη τεχνογνωσία και το μεράκι, δίνουν τα τελευταία 45 χρόνια αξιόπιστες λύσεις σε όλα τα προβλήματα. Καλέστε: 2109949117

Στόχος της εταιρίας είναι να χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της. Να τους δώσει την κατάλληλη τεχνική συμβουλή και να τους βοηθήσει να επιλέξουν το σωστό ανταλλακτικό, που θα ταιριάζει στο αυτοκίνητό τους (και στην …τσέπη τους) !

Κnow how & μεγάλη γκάμα από αμορτισέρ και ελατήρια για όλες τις ανάγκες. Από εκείνους που τους αρέσει η σπορ οδήγηση μέχρι και αυτούς που θέλουν να απολαμβάνουν μία ήρεμη και άνετη διαδρομή. Φυσικά υπάρχουν επιλογές και για αυτούς που  τους αρέσει η offroad περιπέτεια, σε δύσβατες και γεμάτες εμπόδια διαδρομές. 
Καλέστε: 2109949117

Αναλυτικότερα η CarΤraction φροντίζει ώστε:

•    Να βρείτε μεγάλη γκάμα επιλογών-προϊόντων.
•    Να υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα (στοκ).
•    Να επιλέξετε με την βοήθεια ειδικών, για να κάνετε μια επιτυχημένη αγορά.
•    Να έχετε εγγύηση  ενός έτους με την αγορά οποιουδήποτε ανταλλακτικού. 
•    Να παραλάβετε τα  προϊόντα που αγοράσατε την επόμενη μέρα.
•    Να μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να έχετε  πληροφορίες και ενημέρωση για την λειτουργία όλων των προϊόντων


CARTRACTION
Καλέστε: 2109949117
Δείτε με 1 κλικ: https://cartraction.gr/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός