Τα φίλτρα του αυτοκινήτου και ο Τop Εxpert

1714 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/9/2020

Χρειάζεσαι καθαρό αέρα και τροφή για να αναπνέεις και να είσαι λειτουργικός. Το ίδιο και το αυτοκίνητο σου. Το πρώτο λόγο σε αυτό έχουν τα φίλτρα που διαθέτεις. Ποια είναι όμως αυτά και σε ποια εταιρία θα τα βρείτε όλα;

 
1. Το φίλτρο καυσίμου αποτρέπει την είσοδο σκουπιδιών στο σύστημα και προστατεύει την τρόμπα βενζίνης στα βενζινοκίνητα οχήματα, ενώ στα πετρελαιοκίνητα γίνεται και διαχωρισμός νερού πολλαπλών σταδίων, για την προστασία των σύγχρονων συστημάτων ψεκασμού πετρελαίου. 

2. Το φίλτρο αέρα προστατεύει τον κινητήρα, διατηρώντας σε καλή κατάσταση το σύστημα αέρος, το οποίο και επιβαρύνεται από το περιβάλλον στο οποίο κινείται το αυτοκίνητο. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, τα αυτοκίνητα που κινούνται συχνά σε χωματόδρομους, θα πρέπει να αλλάζουν πιο συχνά το φίλτρο αέρος, αφού επιβαρύνεται περισσότερο από το χώμα και τη σκόνη.              Καλέστε:  2105625630

3. Το φίλτρο καμπίνας προστατεύει τον οδηγό μέσα στο αυτοκίνητο, από τη σκόνη, τα σωματίδια αιθάλης και την αλλεργική γύρη, η οποία -για παράδειγμα- μπορεί να οδηγήσει σε δάκρυσμα των ματιών και επικίνδυνο φτέρνισμα. Η σημασία του λοιπόν, είναι μεγάλη, αν αναλογιστούμε ότι ακόμη κι ένα απλό φτέρνισμα με 50 χλμ., σημαίνει ότι οδηγούμε «τυφλοί» για τα επόμενα 13 μέτρα.

4. Το φίλτρο λαδιού «θωρακίζει» τον κινητήρα του αυτοκινήτου, καθαρίζοντας τα λάδια της μηχανής από κάθε βρωμιά που μπορεί να επιπλέει σε αυτά. «Εχθροί» του λοιπόν, είναι το χώμα, τα εκάστοτε μικροσκοπικά μεταλλικά κομμάτια ή πετραδάκια και γενικά κάθε λογής ακαθαρσίες που καταφέρνουν να εισβάλλουν σε αυτά. Σε κάθε περίπτωση, η αλλαγή τους συνίσταται και σε κάθε αλλαγή των λαδιών του αυτοκινήτου.

Έχετε απορίες; Λύστε τες στον ειδικό!           

Στις εγκαταστάσεις της ΔΙΠΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ ΟΕθα βρείτε μια τεράστια γκάμα φίλτρων για όλα τα οχήματα και μηχανήματα. Βρίσκεται στο χώρο της εμπορίας από το 2006 και έχει συνάψει συνεργασίες με famousbrands γνωστών εταιρειών του κλάδου, όπως οι Japanpartsκαι Hengst, για τις οποίες είναι και αντιπρόσωπος στην ελληνική αγορά.
Πέρα από φίλτρα στο κατάστημα της εταιρίας θα βρείτε λιπαντικά, μπουζί, δισκόπλακες κ.α.

Με μια επίσκεψη στο χώρο της εταιρίας, μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα ότι ανταλλακτικό ψάχνετε. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας είναι έτοιμο να σας καθοδηγήσει στο ανταλλακτικό που πραγματικά χρειάζεται το αυτοκίνητό σας.
Αποστολή της εταιρείας είναι να μπορεί ο κάθε κάτοχος αυτοκινήτου να συντηρεί σωστά, οικονομικά και με ποιοτικά ανταλλακτικά το αυτοκίνητό του σε ετήσια βάση.

ΔΙΠΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ
Καλέστε:  
2105625630

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΙΛΤΡΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός