Τα φρένα που επιλέγει η McLaren!

3697 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/1/2020

Το μονοθέσιο της McLaren «φοράει» τα φρένα της Akebono, τα οποία εμπιστεύονται και οι μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο.

 
Η Akebono ιδρύθηκε το 1929 στην Ιαπωνία, μία εποχή που στην χώρα του «ανατέλλοντος ηλίου» ξεκινούσε να χτίζει την αυτοκινητοβιομηχανική της αυτοκρατορία . Έχοντας ήδη 90 χρόνια εμπειρίας στη κατασκευή φρένων, προσφέρει εξελιγμένα προϊόντα και λύσεις.

Με δεδομένη την φημισμένη ιαπωνική πειθαρχία, η Akebono κατασκευάσει προϊόντα πέδησης  με γνώμονα την καινοτομία, την οδηγική ασφάλεια και την ικανοποίηση των πελατών της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες χρησιμοποιούν τα κιτ φρένων της, ως πρώτη τοποθέτηση στα αυτοκίνητα τους. Πρόκειται για μάρκες όπως οι Audi, Chrysler, Ford, General Motors, Honda, Isuzu, Mitsubishi, Nissan, Toyota και Volkswagen.

Η Akebono κατασκευάζει ολοκληρωμένα συστήματα πέδησης. Από υλικά τριβής μέχρι δαγκάνες και ταμπούρα, όλα φτιάχνονται με την σφραγίδα του συστήματος παραγωγής Akebono (APS), το οποίο περιλαμβάνει αποδεδειγμένες τεχνικές ελέγχου ποιότητας σε όλες τις φάσεις της παραγωγής. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζει ότι τα φρένα της λειτουργούν με σχεδόν μηδενικά προβλήματα. ¶λλωστε δεν είναι τυχαίο, ότι τα χρησιμοποιεί και η McLaren στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1. Μάλιστα το μονοθέσιο της αγγλικής ομάδας μπορεί να επιτύχει επιβράδυνση από 300 χλμ/ώρα σε 80 χλμ/ώρα σε μόλις 3 δευτερόλεπτα και με θερμοκρασίες 800 βαθμών. ¶ρα  σίγουρα θα καλύψει και τις δικές σας ανάγκες στο 100% 

Παγκόσμια παρουσία! Θα τα βρείτε και στην Ελλάδα!

Πλέον η Akebono διαθέτει κέντρα έρευνας και ανάπτυξης στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία και τη Γαλλία και κατασκευάζει υλικά και εξαρτήματα τριβής φρένων σε 30 δικές της ή συνεργαζόμενες εγκαταστάσεις παγκοσμίως. Αυτό περιλαμβάνει δύο εγκαταστάσεις παραγωγής στο Κεντάκι, ένα στο Τενεσί και ένα στη Νότια Καρολίνα.

Όσον αφορά την Ελλάδα, τα φρένα της θα τα βρείτε στην GM Auto Center στο Κερατσίνι.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός