ThitaHellas νέα εποχή! Μαζί σας!

1314 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/4/2020

Από το «ΑΦΟΙ ΜΠΟΣΚΟΥ ΟΕ» περνάμε στη… “ThitaHellas”. Νέα διάθεση, νέα εποχή μαζί σας!

 
Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΜΠΟΣΚΟΥ ΟΕ» ξεκίνησε το 1980 στο Βαρδάρη Θεσσαλονίκης.

 Βασικό της αντικείμενο από την πρώτη στιγμή οι  μίζες και τα δυναμό, καινούρια και ανακατασκευής  καθώς και η πλήρη γκάμα των ανταλλακτικών τους για επισκευή.

Τα προϊόντα της εταιρείας σε όλες τις χρονικές περιόδους της εμπορικής της δραστηριότητας  καλύπτουν όλους τους τύπους των οχημάτων, επιβατικών και φορτηγών     ( τρακτέρ, περονοφόρα, σταθερές μηχανές, μηχανές σκαφών, ψυκτικά, σκαπτικά, αλωνιστικά, χλοοκοπτικά κτλ).
Με περισσότερα από 30 χρόνια λοιπόν, με άριστη πελατοκεντρική φιλοσοφία, με ιδιαίτερο όραμα και μεράκι  το όνομα «ΑΦΟΙ ΜΠΟΣΚΟΥ ΟΕ» ταυτίζεται με την απόλυτη ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει καθώς και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών σε όλες τις περιπτώσεις και σε όλα τα επίπεδα.
Το 2017 αποτελεί έτος ορόσημο για την εταιρεία καθώς εκσυγχρονίζεται τόσο ονομαστικά όσο και αντίστοιχα επικοινωνιακά.

Το νέο όνομα που προκύπτει μετά από μεγάλη σκέψη και προσεκτικής διαχείρισης της, μέχρι τότε, θετικής φήμης της εταιρείας είναι “ThitaHellas”.

Ένα όνομα που επιθυμεί να εκφράσει κάτι νέο, πιο δυναμικό με ηγετικά στοιχεία εκσυγχρονισμού και φυσικά μια αγάπη προς τη χώρα που επιτρέπει στην εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια να επιχειρεί και να καινοτομεί.

Την αλλαγή του ονόματος ακολουθεί μια σειρά από επικοινωνιακές κινήσεις με αποκλειστικό στόχο να εκφρασθεί όσο πιο εύστοχα γίνεται η αντιστοίχιση του τύπου

«Μίζες | Δυναμό = ΑΦΟΙ ΜΠΟΣΚΟΥ ΟΕ = ThitaHellas».

Τα πρώτα δείγματα κρίνονται θετικά καθώς εκατοντάδες ηλεκτρονικά μηνύματα ανταλλάσσονται μεταξύ πελατών και ThitaHellasμέσω της νέας σελίδας της εταιρείας στην διεύθυνση www.thitahellas.gr.

H ThitaHellas δεν σταματά όμως εκεί, μόνο στις επικοινωνιακές κινήσεις αλλά…
Επενδύει ακόμα περισσότερο στο ανακαινισμένο τεχνικό τμήμα της το οποίο  διεκπεραιώνει οποιαδήποτε εφαρμογή πάνω στο αντικείμενο καθώς διαθέτει ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Πλέον για τη ThitaHellas δεν υπάρχει αναπάντητη πρόκληση για δυναμό και μίζες γεγονός το οποίο της δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πιο συγκεκριμένα κάθε δυναμό και κάθε μίζα (εκκινητής) «διαλύεται» σε κομμάτια, καθαρίζεται, εξετάζονται τα ανταλλακτικά του, (επιθεώρηση για τυχόν φθορά) και ένας μεγάλος αριθμός μερών αντικαθίστανται.

Στη συνέχεια επανασυναρμολογούνται και υποβάλλονται σε δοκιμή επίδοσης με 100% ηλεκτρονικό έλεγχο, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα TESTER.

Στο σημείο αυτό είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ThitaHellasγια τις ανακατασκευές χρησιμοποιεί κυρίως καινούρια, γνήσια ανταλλακτικά. Η όλη διαδικασία της ανακατασκευής από τη ThitaHellas υπόκειται σε συνεχή έλεγχο ποιότητας και αξιοπιστίας.

Η έδρα της ThitaHellas βρίσκεται στο 4,5 χλμ. Θεσσαλονίκης -Καλοχωρίου, όπου υπάρχει και η έκθεση με την πλήρη γκάμα των προϊόντων της.

 Με την άμεση εξυπηρέτηση που τη διακρίνει, διατηρώντας διαρκή παρακαταθήκη, το πελατολόγιο της έχει εξαπλωθεί πλέον σε όλη την Ελλάδα και τα προϊόντα αποστέλλονται στους πελάτες της αυθημερόν.

Η ThitaHellas με την απόλυτη εξειδίκευση που διαθέτει σε μίζες και δυναμό αποτελεί όχι τυχαία τη Νο1 επιλογή στην Ελλάδα και αρκεί μια τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία μαζί της για να αντιληφθεί πολύ εύκολα ο καθένας ότι αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο της αυτοκίνησης και φέρνει… Μια νέα διάθεση, μια νέα εποχή για τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται ή σκοπεύουν να την εμπιστευτούν!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός