Το diesel σου… καπνίζει; Βάλε φίλτρο Κamoka!

1596 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/9/2019

Η νέα γκάμα DPF φίλτρων καλύπτει σχεδόν το σύνολο των επιβατικών οχημάτων και αποτελείται από ολοκαίνουργια (μη αναγεννημένα) λεγόμενα ξηρά και βρεγμένα φίλτρα σωματιδίων πετρελαίου, των οποίων η χωρητικότητα και οι συνθήκες αναγέννησης είναι πανομοιότυπα με τα γνήσια.

 
Με την εισαγωγή του προτύπου Euro 4, τα φίλτρα σωματιδίων πετρελαίου αποτελούν το βασικό τμήμα κάθε πετρελαιοκινητήρα και μάλιστα από το 2018 τοποθετούνται πλέον και σε βενζινοκινητήρες. Έτσι λοιπόν η KAMOKA εισήγαγε στην Ευρωπαϊκή αγορά την αντικατάσταση των αρχικών φίλτρων DPF για ένα ευρύ φάσμα επιβατικών και εμπορικών οχημάτων.

Όπως όλα τα φίλτρα έτσι και το DPF πρέπει σε τακτά χρονικά διαστήματα να καθαρίζεται ή στην βέλτιστη περίπτωση να αντικαθίσταται. Οι νέοι κανονισμοί αποθαρρύνουν τους πελάτες αλλά και τους μηχανικούς να αφαιρούν τα φίλτρα σωματιδίων πετρελαίου από τα αυτοκίνητα. Η μη αντικατάσταση των φίλτρων αυτών δεν είναι μόνο πολύ επιβλαβής για την υγεία μας ή επιφέρει νομικές κυρώσεις, αλλά έχει επίσης αρνητικό αντίκτυπο στην κατάσταση και λειτουργία του κινητήρα του αυτοκινήτου. Τα φίλτραDPF της KAMOKA είναι η καλύτερη λύση για όλους όσους αναζητούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που να προσφέρεται ταυτόχρονα σε λογική τιμή. Η τιμή είναι τόσο ελκυστικήώστε αξίζει να εξεταστεί το ενδεχόμενο αντικατάστασης του DPF με ένα νέο αντί να ακολουθηθεί η διαδικασία καθαρισμού του.

Τα φίλτρα της Κamoka πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα «καθαριότητας»

Χάρη στη χρήση μονόλιθων υψηλής ποιότητας στα φίλτρα της ΚΑΜΟΚΑ, εξασφαλίζεται η αποτελεσματικότητα της διήθησης ενώ διατηρείται επαρκής ροή καυσαερίων. Η παραγωγή φίλτρων κλειστής τεχνολογίας με εργοστασιακά CPSI τα κάνει να προστατεύουν το περιβάλλον από τα στερεά σωματίδια φιλτράροντας όλα τα καυσαέρια. Τα αυτοκίνητα στα οποία εγκαθίστανται πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα «καθαριότητας». Η κατάλληλη επιλογή μονόλιθων, καθώς και οι καταλυτικές ουσίες που τους καλύπτουν, αποτελούν εγγύηση για την άριστη συνεργασία του φίλτρου με την κεντρική μονάδα ελέγχου του κινητήρα. Χάρη σε αυτό είναι δυνατό να επιτευχθούν μακρά δια-αναγεννησιακά διαστήματα και σύντομη και αποτελεσματική αναγέννηση του φίλτρου DPF.

Η έμφαση στην υψηλή ποιότητα κατασκευής επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση του ίδιου του φίλτρου αλλά και των εξαρτημάτων του, όπως π.χ. Αισθητήρες EGT, οι οποίοι και αυτοί σύντομα θα συμπεριληφθούν στα είδητης ΚΑΜΟΚΑ.

Αυτή τη στιγμή, η Kamoka προσφέρει 23 κωδικούς φίλτρων σωματιδίων πετρελαίου (DPF) με το κωδικολόγιο να μεγαλώνει συστηματικά με ταχύς ρυθμούς.

Σήμερα, η σειρά DPF περιλαμβάνει αυτοκίνητα από την ομάδα VAG (Seat, Skoda, VW, Audi) με κινητήρες 1.9, 2.0 και 3.0 TDI, καθώς και τα μοντέλα (T5 και Crafter), για PSA (1.6, 2.0, 3.0 HDi), BMW (1.6d, 2.0d και 3.0d), Ford (1.6 και 2.0 TDCi), Fiat / Alfa Romeo (1.3, 1.9 Multijet και 3.0 JTD), GM (1.3 CDTI) ) και της Mercedes (2,1 και 3,0 CDI).
  
Πλούσια ποικιλία προϊόντων στα πιο υψηλά πρότυπα

Η Κamoka είναι μια ευρωπαϊκή μάρκα ανταλλακτικών αυτοκινήτων που προέρχονται από εργοστάσια όπου κατασκευάζονται ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησηςγια τους μεγαλύτερους οίκους αυτοκινήτων. Τα προϊόντα της Kamoka κατασκευάζονται έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στα πιο υψηλά πρότυπα, γεγονός που εγγυάται την υψηλή ανθεκτικότητα, την ασφάλεια και την αξιοπιστία τους. Τα περισσότερα προϊόντα της διαθέτουν και πιστοποιητικά ποιότητας TUV.
Η ποικιλία της γκάμας της Kamoka αποτελείται σήμερα από 78 κατηγορίες προϊόντων καλύπτοντας 14 κύριες ομάδες, οι οποίες περιλαμβάνουν το σύστημα ανάρτησης, το σύστημα φρένων, διεύθυνσης, καθώς και φίλτρα, μάκτρα και άλλα . Η γκάμα της περιλαμβάνει ανταλλακτικά κυρίως για επιβατικά αυτοκίνητα αλλά και για φορτηγά.
 
ΡΑΔΟΣ Α.Ε. - RADOS S.A.
sales@rados.gr
Χρίστου Πίψου 2 / τ.κ. 54627
Θεσσαλονίκη 
Τηλ: 2310 548048
Fax: 2310 543333
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΙΛΤΡΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός