ID.3 & ID.4 Με 369 και 385 ευρώ το μήνα αντίστοιχα και χωρίς έξοδα συντήρησης ή φόρους. Πρόγραμμα μίσθωσης Volkswagen Easy Living.

ID.3 & ID.4 Με 369 και 385 ευρώ το μήνα αντίστοιχα και χωρίς έξοδα συντήρησης ή φόρους. Πρόγραμμα μίσθωσης Volkswagen Easy Living.

Με 369 ή 385€/μήνα. Γλύτωσε 2.000 ευρώ σε καύσιμα με την σειρά VW ID!

6334 Επισκέψεις στο άρθρο

Σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων ID. Μίσθωση ηλεκτρικών οχημάτων με το πρόγραμμα Volkswagen Easy Living. ID.3 & ID.4 Με 369 και 385€/μήνα αντίστοιχα και χωρίς έξοδα συντήρησης ή φόρους. Για να δούμε.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Η Volkswagen αποτελεί μια μάρκα που διαχρονικά πρωτοστατεί στον κόσμο των αυτοκινήτων και προσπαθεί να ερμηνεύει τους παλμούς της αγοράς ώστε να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των προτιμήσεων του κοινού.

Έτσι, στην σήμερον ημέρα που η κλιματική κρίση φαίνεται να βρίσκεται στο απόγειο της και η ανάγκη για την μετάβαση σε έναν πιο βιώσιμο κόσμο με εναλλακτικές και πράσινες πηγές ενέργειας είναι πιο υπαρκτή από ποτέ, η VW φαίνεται να συμμετέχει ενεργά και σε αυτό το εγχείρημα και να δημιουργεί τις τάσεις του μέλλοντος.

Η γερμανική μάρκα είχε ήδη πειραματιστεί με τον κόσμο του CNG (πράγμα που συνεχίζει να κάνει με το Golf), ενώ τελευταία και σε συνάρτηση με την άνοδο της ηλεκτροκίνησης, η VW έχει λανσάρει την σειρά ηλεκτρικών οχημάτων ID.

Η σειρά ID αποτελείται από 2 διαφορετικά μοντέλα που κινούνται αμιγώς ηλεκτρικά ενώ εντός της χρονιάς αναμένονται και τα ηλεκτρικά van ID.BUZZ και ID.BUZZ CARGO. Μέχρι το 2025, στην «οικογένεια ηλεκτρικών» της VW θα ανήκει και το μικρό ID.Life.
Τα δύο ήδη υπάρχοντα μοντέλα της VW είναι τα ID.3 και ID.4.

Μάλιστα, το ID.4 διατίθεται και στην πιο σκληροπυρηνική έκδοση ID.4 GTX ενώ και τα τρία μοντέλα φαίνεται να είναι δημοφιλή (για την κατηγορία των ηλεκτρικών) στους οδηγούς που κινούνται εντός αστικού δικτύου.

Τα τρία μοντέλα είναι χτισμένα στην νέα αρθρωτή πλατφόρμα της VW για την ηλεκτροκίνηση (MEB) ενώ αποτελούν και ιδιαιτέρως ελκυστικές προτάσεις για όσους ενδιαφέρονται για μίσθωση οχήματος-leasing.

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε τα ηλεκτρικά μοντέλα της γερμανικής μάρκας καθώς και το πλήρες πρόγραμμα leasing της VW για ιδιώτες, επιχειρήσεις και επαγγελματίες

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »