Προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών

3174 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Glassdrive ανήκει ατις κορυφαίες εταιρείες στην αγορά για επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων. Για την εταιρεία, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της μας μιλά ο κ. Κωνσταντίνος Δημητρουλάκης, Γενικός Διευθυντής της Saint-Gobain Autover Hellas A.E, στην οποία υπάγεται το δίκτυο της Glassdrive

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
Δίκτυο: Η Glassdrive® είναι μια διεθνής αναπτυσσόμενη εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου. Δραστηριοποιείται σήμερα σε 11 Ευρωπαϊκές χώρες. Διαθέτει ένα δίκτυο 1.135 ιδιόκτητων και franchise σταθμών.
Στην Ελλάδα, η Glassdrive® ξεκίνησε το 2008. Τα δέκα αυτά χρόνια, η εταιρεία μας, με την υποστήριξη των ασφαλιστικών εταιρειών, των συνεργατών της, αλλά και των καταναλωτών, κατάφερε να εξελιχθεί στο μεγαλύτερο δίκτυο επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου στην Ελλάδα, παρέχοντας υψηλών προδιαγραφών προϊόντα και υπηρεσίες.
Τα δέκα αυτά χρόνια της πορείας μας, το δίκτυό μας υπερδιπλασιάστηκε και αριθμεί πλέον 66 επίσημους σταθμούς εξυπηρέτησης και περισσότερα από 100 συνεργαζόμενα συνεργεία – σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτει 35 κινητές μονάδες σε όλη την Ελλάδα, οι οποίες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σχεδόν σε όλη την επικράτεια, αφού ένα από τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι η μεγάλη εμβέλεια που μπορεί να καλύψει. Οι πελάτες την προτιμούν γιατί τους παρέχει ευκολία, αμεσότητα και επαγγελματική εξυπηρέτηση στον χώρο τους.
 
Χρόνος επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλου: Επισκευή σε 30 λεπτά και αντικατάσταση σε 2 ώρες κατά μέσο όρο, με ραντεβού (τηλεφωνικά ή μέσω της ιστοσελίδας της Glassdrive. Βέβαια, οποιοσδήποτε μπορεί να επισκεφτεί οποτεδήποτε έναν σταθμό Glassdrive και να εξυπηρετηθεί ακόμα και χωρίς ραντεβού.
 
Ανταλλακτικά: Στην Glassdrive® χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια κρύσταλλα και πρώτιστος στόχος μας είναι να παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια των επιβατών. Ως εταιρεία που ανήκει στον πολυεθνικό γαλλικό όμιλο Saint-Gobain, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή κρυστάλλων αυτοκινήτου στον κόσμο και επίσημο προμηθευτή όλων των αυτοκινητοβιομηχανιών, τοποθετούμε μόνο γνήσια ανταλλακτικά, για τα οποία δίνουμε πιστοποιητικό γνησιότητας. Και γνήσια κρύσταλλα ΟΕΜ θεωρούνται αυτά τα οποία κατασκευάζονται με τις ίδιες προδιαγραφές και τα ίδια πρότυπα με αυτά που τοποθετούν οι αυτοκινητοβιομηχανίες.
 
Τεχνικό προσωπικό: Αποτελεί βασικό κριτήριο το επίπεδο της τεχνικής κατάρτισης του επαγγελματία που φέρει το όνομα της Glassdrive®, εφάμιλλο με την αξιοπιστία και το ήθος του αλλά και τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης που πρέπει να παρέχει στον πελάτη. Όλοι οι επίσημοι συνεργάτες μας εκπαιδεύονται τακτικά από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας και από το παγκόσμιο δίκτυο Glassdrive®, ενώ μετέχουν σε ένα ετήσιο σύστημα αξιολόγησης, ώστε να διασφαλίζουμε ότι τα επίπεδα των υπηρεσιών μας παραμένουν πάντοτε υψηλά.
 
Συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες: Η Glassdrive® συνεργάζεται με τις περισσότερες και μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες. Η κάλυψη αυτή είναι γνωστή πλέον στους ασφαλισμένους και τη ζητούν από την ασφαλιστική τους εταιρεία σχεδόν σε ποσοστό 45%. Το κόστος της συγκεκριμένης κάλυψης είναι ιδιαίτερα χαμηλό, προς όφελος του ασφαλισμένου, χωρίς να επηρεάζει συνήθως το bonus-malus του. 
 
`Αλλες Υπηρεσίες
 
  • Εφαρμογή Aquacontrol: Μια υδροαπωθητική επίστρωση που βελτιώνει την άνεση και την ορατότητα του οδηγού σε όλες τις καιρικές συνθήκες.
  • Τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών: Μια μεμβράνη που απορροφά τη θερμότητα, με στόχο να διατηρεί δροσερό το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Προσφέρει προστασία UV, εξοικονομεί ενέργεια και προστατεύει την ιδιωτικότητα.
  • Επισκευή φαναριών: Επισκευή βαθιών εκδορών, λείανση φθαρμένων επιφανειών και στίλβωση των θολών φαναριών, για να ανακτήσουν την καθαρή και διαυγή εμφάνισή τους.
  • Αντικατάσταση υαλοκαθαριστήρων
  • Αντικατάσταση και επισκευή μηχανισμών πλαϊνών κρυστάλλων θυρών
  • Αντικατάσταση πλαϊνών καθρεπτών
  • 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ