Τα ΘΕΛΩ και τα ΜΠΟΡΩ σου σε 1 πακέτο!

27396 Επισκέψεις στο άρθρο

Σίγουρα το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε όταν θέλουμε να ασφαλίσουμε το αυτοκίνητό μας, είναι να αναζητήσουμε, λόγω κρίσης, το καλύτερο πρόγραμμα ασφάλισης για το… πορτοφόλι μας, καταλήγοντας συχνά στο πρόγραμμα με τις υποχρεωτικές από το νόμο καλύψεις.

 
Με μια προσεκτικότερη, όμως, ματιά στα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου της αγοράς και με μια διερεύνηση των καλύψεων, θα διαπιστώσετε ότι οι ασφαλιστικές εταιρείες επιδεικνύουν μεγαλύτερη ευελιξία στη διαμόρφωση των προγραμμάτων σε σχέση με το παρελθόν.

Πλέον ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει τις καλύψεις ή να επωφεληθεί από παροχές που προσφέρονται σε πακέτα ασφάλισης, και συνολικά να είναι (εξ)ασφαλισμένος και κερδισμένος.

Εξάλλου, οι ασφαλιστικές εταιρείες δίνουν τη δυνατότητα αποπληρωμής των ασφαλιστήριων συμβολαίων μέσω πιστωτικής κάρτας με δόσεις. Έτσι το κόστος επιμερίζεται σε πολλούς μήνες και η τελική μηνιαία δόση είναι μικρή.

Στο ρεπορτάζ αυτού του μήνα, μιλήσαμε με Ασφαλιστικές της αγοράς οι οποίες δίνουν προτεραιότητα και στην Ασφάλιση Αυτοκινήτου και ζητήσαμε την δική τους πρόταση για το πρόγραμμα που διαθέτουν και καλύπτει τις 2 «προυποθέσεις» (θέλω και μπορώ). Πιο κάτω παρουσιάζουμε κορυφαία ασφαλιστικά προγράμματα της αγοράς που καλύπτουν τις ανάγκες ενός ασφαλισμένου.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός