Θραύση κρυστάλλων: Μικρό κόστος, πολλά οφέλη!

6613 Επισκέψεις στο άρθρο

Η κάλυψη για θραύση κρυστάλλων προσφέρει δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση ακόμα και μάλιστα ακόμα και σε περιπτώσεις απόπειρας κλοπής! Όλα αυτά με μικρό οικονομικό κόστος!

Δίνεις λίγα και παίρνεις πολλά

Κάποιες ασφαλιστικές παροχές μπορεί να είναι προαιρετικές, σίγουρα όμως αξίζουν να επιλέγονται από τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων. Και λέμε πως αξίζει γιατί κοστίζουν ελάχιστα και αν έρθει η στιγμή σε βγάζουν από μεγάλα έξοδα.

Η ασφάλιση θραύσης κρυστάλλων αυτοκινήτου είναι από αυτές.

Με 4-5 ευρώ το μήνα εξασφαλίζετε ότι αν χρειαστεί να επισκευάσετε ή να αντικαταστήσετε αυτά τα κρύσταλλα που είναι πανάκριβα, δεν θα δώσετε ούτε ευρώ.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία καλύπτει ζημιές, συμπεριλαμβανομένων και αυτών από την απόπειρα κλοπής, από τη θραύση των κρυστάλλων του ανεμοθώρακα, και όλων των παραθύρων του αυτοκινήτου περιλαμβανομένων και των εξόδων τοποθέτησης τους.

Ισχύει και για τα πλαϊνά παράθυρα και το πίσω παρμπρίζ

Με τη συγκεκριμένη, προαιρετική κάλυψη, καλύπτονται οι φθορές στα πλαϊνά παράθυρα, στο μπροστινό και πίσω παρμπρίζ. Καλύπτονται μάλιστα οι φθορές αυτές ακόμα και αν δεν προέρχονται από ατύχημα. Προσοχή όμως δεν καλύπτονται τα φανάρια και η ηλιοροφή (εάν δεν υπάρχει ειδική συμφωνία).

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αποκαταστήσει τη ζημιά σε κάποια από τις εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στο χώρο (συνήθως η ασφαλιστική εταιρεία μας υποδεικνύει που). Από εκεί και πέρα, οι περιπτώσεις είναι δύο. Είτε να επισκευάσουμε τη γυάλινη επιφάνεια, είτε να την αντικαταστήσουμε.

Επισκευή ή αντικατάσταση;

Οι μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της επισκευής κρυστάλλων διαθέτουν δίκτυα καταστημάτων και εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε η αντιμετώπιση της οποιασδήποτε ζημιάς να γίνεται γρήγορα και εύκολα.

Φυσικά, τα πράγματα απλοποιούνται ακόμη περισσότερο στην περίπτωση που διαθέτετε από την ασφαλιστική σας εταιρεία την κάλυψη της θραύσης κρυστάλλων. Σε κάθε περίπτωση, ο οδηγός μπορεί να επικοινωνήσει με το δίκτυο των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο, ώστε να προγραμματίσει κάποιο ραντεβού (εφόσον η έκταση της ζημιάς το επιτρέπει).

Υποχρεωτική η αντικατάσταση, αν υπάρχει ρωγμή στο οπτικό πεδίο του οδηγού!

Ένα κρύσταλλο αυτοκινήτου αντικαθίσταται σε γενικές γραμμές όταν:

• Έχει υποστεί εκτεταμένη ζημιά, δηλαδή μεγάλη ρωγμή που εκτείνεται στην επιφάνεια του παρμπρίζ, πολλαπλά μικρά σπασίματα ή μεγάλου εμβαδού και βάθους χτύπημα από σύγκρουση με αντικείμενο.

• Έχει σπάσει και η διάμετρος του σπασίματος είναι μεγαλύτερη από ένα νόμισμα των 2 ευρώ.

• Το μικρό σπάσιμο ή η ρωγμή βρίσκονται στο οπτικό πεδίο του οδηγού ή σε απόσταση μικρότερη των 10εκ. από την άκρη του κρυστάλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • APK

    Μόνο που οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν απαλλαγή μέχρι του ποσού των 150 ευρώ. Επομένως αν το παρμπριζ που συνήθως αυτό είναι το ευάλωτο σπάσει και σου κοστίσει 200 ευρώ θα πληρώσεις εσύ τα 150. Τα υπόλοιπα 50 τα έχεις ήδη πληρώσει με το ασφάλιστρο. Αρα εχει αξία αν έχεις παρμπριζ αξίας ανώ των 300 400 ευρώ.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΡΑΥΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός