Υψηλές επιδόσεις, ανεξαρτήτως εποχής!

2216 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/9/2020

Η διεθνώς διάσημη ιταλική εταιρεία MOMO, γνωστή στον χώρο των αγωνιστικών αυτοκινήτων, λανσάρει το ελαστικό 4 εποχών, 4RUN M4.

 
Το ελαστικό της ΜΟΜΟ διαθέτει όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις όσον αφορά όλα τα ελαστικά 4 εποχών, με μία μοναδική σύνθεση από καουτσούκ και πολλές μικρο-αυλακώσεις, που του επιτρέπουν  να προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση και έλεγχο σε όλες τις συνθήκες. Το συμμετρικό σχέδιο του πέλματος, προσφέρει αυξημένη πρόσφυση στις πιο σκληρές συνθήκες που θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε, ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου.

Σχεδιασμένο για να ανταπεξέρχεται σε όλες τις δυσκολίες

Το MOMO 4RUN M4 είναι μια εξαιρετική επιλογή για οδηγούς επιβατικών αυτοκινήτων, αφού προσφέρει μία εξαιρετική απόδοση και άνεση όλο το χρόνο. Το μοτίβο πέλματος, σε σχήμα V, έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση των συνθηκών όλων των εποχών και τη βελτίωση της αντίστασης κύλισης, παρέχοντας εξαιρετική πρόσφυση σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και βελτιωμένη απόδοση καυσίμου.

Οι αυλακώσεις υψηλής πυκνότητας και οι περιφερειακές αυλακώσεις βοηθούν περαιτέρω στο χειρισμό σε βρεγμένο οδόστρωμα. Όσον αφορά την γόμα του,  ένα προηγμένο πολυμερές από καουτσούκ επιτρέπει στο ελαστικό να παραμένει εύκαμπτο σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών, το οποίο συμβάλει για να προσφέρει βελτιωμένη απόδοση κατά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Το 4RUN M4 έχει πιστοποιηθεί με το σύμβολο Three-Peak Mountain Snowflake (3 PMS*). Με μεγέθη που κυμαίνονται από 14 έως 18 ίντσες και βαθμολογίες ταχύτητας T, H, V και W, το 4RUN M4 υπερβαίνει τις απαιτήσεις ενός ελαστικού 4 εποχών.

Θα το βρείτε και στην Ελλάδα από την Τσιαντούλης ΑΕ

Το 4 RUN M4, όπως και όλα τα ελαστικά της MOMO, θα τα βρείτε από τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της εταιρίας στην Ελλάδα, την Τσιαντούλης ΑΕ. Εμπορεύεται ελαστικά για Επιβατικά, 4Χ4 Τζίπ και Ελαφρά Φορτηγά σε όλη την Ελλάδα, διαθέτοντας εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα. Aποτελεί στρατηγικό επιχειρηματικό εταίρο γνωστών οίκων του εξωτερικού, όπως: Vredestein, Tatko, Federal, MOMO και Torque.

Δείτε τους καταλόγους των Προϊόντων της εταιρείας ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΗΣ ΑΕ   εδώ.