Ανταλλακτικά για όλες τις ανάγκες!

1333 Επισκέψεις στο άρθρο

Υψηλή ποιότητα, με δίκτυο διανομής που εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα. Μακροχρόνια πορεία στον χώρο και υποστήριξη από την βρετανική Comline Auto Parts.

 
Η Comline είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους διανομείς ανταλλακτικών ιδιωτικής ετικέτας, για τα ευρωπαϊκά, ιαπωνικά και κορεατικά επιβατικά αυτοκίνητα και ελαφρά φορτηγά. Ιδρύθηκε το 1991, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.
Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην γκάμα της είναι: Φίλτρα, Δισκόφρενα και Δισκόπλακες για αυτοκίνητα και εμπορικά οχήματα, Σετ Συμπλέκτη, Σετ Μπιλιοφόροι, Αντλίες νερού, Λιπαντικά, Μπαταρίες, Υαλοκαθαριστήρες και προϊόντα Συστήματος Διεύθυνσης και Ανάρτησης. Η Comline προμηθεύει χονδρεμπόρους και διανομείς σε ολόκληρη την ανεξάρτητη δευτερογενή αγορά (IAM).

Comline Hellas ΑΕ από το 2006 αποτελεί την πρώτη θυγατρική του αγγλικού ομίλου. Στο διάστημα λειτουργίας της, το κύριο χαρακτηριστικό της εταιρείας είναι η υψηλή ποιότητα και οι ασυναγώνιστες τιμές των προϊόντων της. Με έδρα την Αθήνα, σε εγκαταστάσεις 4.000 m2 , η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο διανομής το οποίο καλύπτει και εξυπηρετεί ολόκληρη την Ελληνική αγορά. Η Comline Hellas ΑΕ διαθέτει όλη την γκάμα προϊόντων της μητρικής εταιρείας.

Στην θα βρείτε Comline Hellas ΑΕ :
  • ΦΡΕΝΑ
  • ΦΙΛΤΡΑ
  • ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ
  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ
  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ
  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ/ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
  • ΧΡΟΝΙΣΜΟΣ
  • ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

Η βρετανική εταιρεία ανταλλακτικών αυτοκινήτου Comline επεκτείνει την γκάμα της όσον αφορά τις επιχρισμένες δισκόπλακες για πληθώρα εφαρμογών. Οι νέες δισκόπλακες  καλύπτουν τόσο δημοφιλείς όσο και πιο πολυτελείς εφαρμογές

Οι  επιχρισμένες δισκόπλακες της Comline είναι έτοιμες προς χρήση με το που βγουν από το κουτί χωρίς να χρειάζονται καθάρισμα ή απολίπανση εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο για τον μηχανικό. Επίσης, η ειδική αντιδιαβρωτική επίστρωση προσφέρει προστασία στην δισκόπλακα και εξασφαλίζει άψογη και ανθεκτική εμφάνιση πίσω από τις ζάντες.
 
Κατασκευασμένες με υλικά υψηλών προδιαγραφών – ειδικά επιλεγμένα για την σκληρότητα, τον εφελκυσμό, τη χημική σύνθεση και την δομή τους – οι δισκόπλακες της Comlineκαλύπτουν μία μεγάλη γκάμα εφαρμογών και προσφέρονται με 3 χρόνια εγγύηση (60.000 χλμ).

COMLINE HELLAS S.A.
Διεύθυνση: Αγίας ¶ννης 74, Αιγάλεω
Τηλέφωνο: 210 3474607

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός