Ανταλλακτικά με γαλλική φινέτσα!

3272 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/9/2020

Η εταιρεία Θ. Συριόπουλος -Β. Μπαρελιέ Ο.Ε. διαθέτει μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, και ειδικότερα δραστηριοποιείται στα γαλλικά αυτοκίνητα.

 

Η εταιρεία Θ. Συριόπουλος - Β. Μπαρελιέ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, και ειδικότερα στα γαλλικά αυτοκίνητα  (PEUGEOT , RENAULT , CITROEN.).

Η εταιρεία ξεκίνησε το 1983 με έδρα στη Λεωφόρο Μεσογείων 307, στο Χαλάνδρι. Από το 2007 στεγάζεται σε νέα, ιδιόκτητη έδρα, στο Γέρακα, Μαραθώνος 15 (κοντά στο Σταυρό Αγ. Παρασκευής).
Στη διάρκεια όλων αυτών των ετών βασικός τους στόχος υπήρξε η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη, και της λιανικής και της χονδρικής.

Τα προϊόντα τους, και της εγχώριας αγοράς αλλά και των δικών τους εισαγωγών, προέρχονται όλα από μεγάλους, επώνυμους οίκους.

Στο νέο τους κατάστημα η πορεία της εταιρείας  Θ. Συριόπουλος - Β. Μπαρελιέ Ο.Ε. συνεχίζει να έχει ως αφετηρία την προσπάθεια για  διασφάλιση προσιτών τιμών, χωρίς αυτό να είναι εις βάρος της ποιότητας.

Η πολύχρονη εμπειρία τους σε συνδυασμό με τη συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους της εγχώριας και της ευρωπαϊκής αγοράς, αποτελούν την εγγύηση για ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση.

Με μία τεράστια γκάμα αξιόπιστων και εγγυημένων ανταλλακτικών, γνήσιων και after market με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα, προσπαθούν καθημερινά να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των πελατών τους.
 

Θα βρείτε τα πάντα για το αυτοκίνητο:

  • Εισάγουμε και διαθέτουμε πλήρη σειρά ανταλλακτικών, εμπρ.συστήματος, μηχανικά και φανοποϊίας
  • `Αμεση εξυπηρέτηση σε παραγγελίες
  • Αποστολές και στην επαρχία
  • Πώληση Χονδρική - Λιανική

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • Μαρία

    Φιλική εξυπηρέτηση. Φθηνές τιμές! Προσοχή στον πελάτη. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα!

  • Πηλός Νίκος

    Η εταιρεία Θ. Συριόπουλος- Β. Μπαρελιέ Ο.Ε. με εξυπηρέτησε άμεσα, με πολύ καλές τίμες! Εξαίρετικη γνώση του αντικειμένου.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός