Best παιδική ασφάλεια!

4415 Επισκέψεις στο άρθρο

Ενώ ήδη ξεκίνησε η ψηφοφορία για το Best Car 2019, η οποία θα αναδείξει όπως κάθε χρόνο, το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς, σας παρουσιάζουμε έναν ακόμη από τους φετινούς δωροθέτες του θεσμού.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία
Το Best Car 2019”o μεγαλύτερος θεσμός της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου. Και φέτος θα αναδείξει τους κορυφαίους του 2019, μέσω μεγάλης ψηφοφορίας (40 χιλιάδες συμμετοχές στην περσινή ψηφοφορία) ! Με την σφραγίδα του Auto Τρίτη!

Φέτος οι τυχεροί  της κλήρωσης, εκτός από τα 3 αυτοκίνητα (!) που θα προσφερθούν ως δώρα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και άλλα σημαντικά δώρα. Επώνυμα brands και επιχειρήσεις ως δωροθέτες του Best Car 2019, θα προσφέρουν και αυτές στους συμμετέχοντες TOP προϊόντα ή υπηρεσίες τους.

Αυτή την φορά σάς παρουσιάζουμε και άλλο ένα ξεχωριστό από αυτά τα δώρα. Πρόκειται για ένα παιδικό κάθισμα ADVANSAFIX IV, το οποίο είναι μία προσφορά της Britax mer.

To ADVANSAFIX, ένα από τα πιο πετυχημένα παιδικά καθίσματα της  BRITAX ROMER,έρχεται σε νέα , βελτιωμένη στην ασφάλεια και στην άνεση έκδοση .

To NEO ADVANSAFIX IV κατασκευασμένο στην Γερμανία, με τον νέο σχεδιασμό του και  με top χαρακτηριστικά ασφαλείας, θα καλύψει την ανάγκη για ασφαλής  και άνετες μετακινήσεις του παιδιού ,σε μικρές ή μεγάλες διαδρομές, αμέσως μετά το βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου , μέχρι και τα πρώτα 12 χρόνια της ζωής του.
Top Χαρακτηριστικά:
  • ISOFIX +   : Το προηγμένο σύστημα ISOFIX + σας επιτρέπει να προσδέσετε το κάθισμα αυτοκινήτου συγχρόνως στο σύστημα ISOFIX του αυτοκινήτου σας και στο επιπλέον  σημείο πρόσδεσης TopTether.
  • TOP TETHER: Το Top Τether  προσθέτει τρίτο σημείο αγκίστρωσης, ενισχύοντας τη σταθερότητα του καθίσματος , ενισχύοντας τη σταθερότητα του καθίσματος. Σε περίπτωση ατυχήματος, η κορυφαία τεχνολογία V-Tether απορροφά τις δυνάμεις κρούσης και σε συνδυασμό με το σύστημα pivot link (κατασκευαστικό πλεονέκτημα του καθίσματος με αυξημένη κλίση),  μειώνει δραματικά κάθε περιστροφή και κίνηση προς τα εμπρός.
  • SECURE GUARD: Ιδανική τοποθέτηση της ζώνης της κοιλίας χάρη στην τελευταία τεχνολογία SECURE GUARD όταν χρησιμοποιούνται οι 3 σημείων ζώνες ασφαλείας.
  • SICT: Ρυθμιζόμενη πλευρική προστασία - τεχνολογίας (SICT). Τώρα, η μέγιστη πλευρική προστασία που παρέχει είναι ρυθμιζόμενη, ώστε να χρησιμοποιείται μόνο από την πλευρά που βρίσκεται πλησιέστερα προς την πόρτα, απελευθερώνοντας χώρο για επιπλέον επιβάτες.
  • Καινοτόμα Πλευρική Προστασία
  • V-shape Προσκέφαλο
  • Ευκολία στη ανάκληση
  • Quick Remove Ταπετσαρίες.
  • Flip & Grow : Διαθέτει το σύστημα FLIP & GROW : Το κάθισμα προσαρμόζεται πολύ εύκολα ,από την  ομάδα  1(9 μηνών έως 4 ετών) στην επόμενη ομάδα 2-3 (από 4 έως 12 ετών) δηλαδή σε κάθισμα χωρίς τις ζώνες 5 σημείων.
Ποια είναι η Britax mer;

Η Britax Römer, προσφέρει ασφάλεια στις μετακινήσεις των παιδιών εδώ και  40 χρόνια. Η επιτυχημένη πορεία της, οφείλεται στο γεγονός, ότι συμβαδίζει με τις ανάγκες και τα θέλω των γονιών. Τα προϊόντα της ενσωματώνουν την τελευταία τεχνολογία για να προσφέρουν στα παιδιά την μέγιστη ασφάλεια στις μετακινήσεις τους. Παράλληλα εξακολουθεί να θέτει πρότυπα ασφαλείας στην βιομηχανία αυτοκινήτων, όπως είναι η τεχνολογία ISOFIX και προσπαθεί να παρέχει μόνο προϊόντα με τέτοια χαρακτηριστικά, που πραγματικά κάνουν την ανατροφή των παιδιών όσο το δυνατόν ευκολότερη.

2 λόγια για το Best Car 2019

Η ψηφοφορία-διαγωνισμός Best Car by Auto Τρίτη είναι επί σειρά ετών, ο μεγαλύτερος θεσμός της αγοράς αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Πάνω από 40 χιλιάδες «εκλέκτορες» - αναγνώστες ψηφίζουν για το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς. Ανακοινώνεται από τον Σεπτέμβριο, κορυφώνεται τον Ιανουάριο (όπου σε ειδική εκδήλωση απονέμονται και τα βραβεία στους νικητές). Αρχικά, οι αναγνώστες που συμμετέχουν με την ψήφο τους, επιλέγουν ποια από τα νέα μοντέλα της χρονιάς επιθυμούν να περάσουν στη 2η φάση. Η 2η φάση συμπίπτει με την Έκθεση Αυτοκινήτου στην Αθήνα και ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου όταν και κλείνουν οι ηλεκτρονικές κάλπες.

 Η ψηφοφορία στο Best Car by AutoΤρίτη γίνεται:

1. Ηλεκτρονικά, μέσα από ειδική εφαρμογή της ιστοσελίδας του www.autotriti.gr.
2. Μέσω ειδικού εντύπου που μοιράζεται στους 80.000 επισκέπτες της Έκθεσης Αυτοκινήτου που διοργανώνεται τον Νοέμβριο στην Αθήνα.
    Προυποθέσεις συμμετοχής για κάθε αναγνώστη – χρήστη: να είναι άνω των 18 ετών, με έγκυρη άδεια οδήγησης. Με δικαίωμα μόνο μίας συμμετοχής
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

  • PERAMAX

    PERAMAX

    Η ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε διαθέτει παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.
      210 2474638 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • HAPPY CHOICE

    HAPPY CHOICE

    Η Silver Cross είναι η πρώτη εταιρεία που εφηύρε το πρώτο καροτσάκι το 1877, με το όνομά της να έχει συνδεθεί με τη Βασιλική οικογένεια του Ην. Βασιλείου.

     2103230419 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  •  The Baby Land

    The Baby Land

    Η «The Baby Land», αποτελεί μία επιχείρηση που με αγάπη και μεράκι φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.
     2102474111 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ