Αφαιρεί και τα πιο επίπονα κατάλοιπα άνθρακα

1311 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Carbon X της BluechemGroup προσφέρει υψηλή τεχνολογία ενάντια στα επίμονα κατάλοιπα άνθρακα, εύκολα και σε σύντομο χρόνο.

 
Η ανάγκη για αποτελεσματικές λύσεις στην αφαίρεση των επίμονων καταλοίπων άνθρακα από τον  θάλαμο καύσης και ολόκληρο το σύστημα εισαγωγής, που προκαλούν αξιοσημείωτη απώλεια απόδοσης, αυξάνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Η BluechemGroup, ως πρωτοπόρος τεχνολογίας και πολυετής συνεργάτης της αυτοκινητοβιομηχανίας, έχει αναπτύξει στο εργαστήριο της μια εντελώς καινοτόμα λύση με μοναδική φόρμουλα:  
 
Το Carbon X αφαιρεί με ακρίβεια ακόμα και τα πιο επίμονα και δύσκολα προσβάσιμα κατάλοιπα άνθρακα, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα χαμηλές εκπομπές καυσαερίων, μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και βελτιωμένη απόδοση!
   
Το σύστημα 2 συστατικών  Carbon X δρα στοχευμένα και με ακρίβεια χωρίς πολύπλοκες αποσυναρμολογήσεις της κεφαλής κυλίνδρου: Το συστατικό Κ1 αποτελεί έναν καθαριστικό αφρό με ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα υψηλής απόδοσης που διαλύει και αφαιρεί την μόλυνση από τον θάλαμο καύσης. Αφαιρεί τα κατάλοιπα άνθρακα από το άνω μέρος του κυλίνδρου και συγκεκριμένα από τις βαλβίδες εισαγωγής- εξαγωγής και τις έδρες τους καθώς και το άνω μέρος εμβόλου.  Το Carbon X Κ1 δεν βλάπτει τις τσιμούχες και είναι συμβατό με όλα τα μηχανικά μέρη. 

Σημείωση: Εκτός από τον θάλαμο καύσης, μπορούν να καθαριστούν η βαλβίδα EGR, το turbo και το σύστημα εισαγωγής (όλα σε κατάσταση αποσυναρμολόγησης).
  •  Το K2 υγροποιεί τον καθαριστικό αφρό Κ1 που έχει εισαχθεί προηγουμένως  και δεσμεύει τα διαλυμένα κατάλοιπα σε μορφή γαλακτώματος. Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη προκειμένου να μπορέσει να αναρροφηθεί το γαλάκτωμα με την μόλυνση που έχει περικλείσει, χρησιμοποιώντας το Carbon X Extractor (κωδ.34142).
  • Το Κ2 περιέχει λιπαντικό πρόσθετο EP (Extreme Pressure Additive=ελαττώνει την τριβή και φθορά των μεταλλικών επιφανειών) που χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά υψηλή συνοχή . Ως αποτέλεσμα οι επιφάνειες προστατεύονται και επιτυγχάνεται ιδανική λίπανση. Κατάλληλο για πετρελαιοκινητήρες και βενζινοκινητήρες
Σημείωση: Το Carbon X καθαρίζει επίσης τη βαλβίδα EGR , το τούρμπο και το σύστημα εισαγωγής!
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός