Γνήσια, μεταχειρισμένα & καινούργια ανταλλακτικά

Διαβάστηκε από 1220 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/7/2019

Η εταιρεία ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΑΣ Κ ΣΙΑ ΕΕ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ MERCEDES αποτελεί μία εκ των κορυφαίων εταιρειών εισαγωγέων ανταλλακτικών αυτοκινήτων Mercedes - Benz στην Ελλάδα.

 
Η εταιρεία ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΑΣ Κ ΣΙΑ ΕΕ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ MERCEDES αποτελεί μία εκ των κορυφαίων εταιρειών εισαγωγέων ανταλλακτικών αυτοκινήτων Mercedes - Benz στην Ελλάδα.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα και ευρύτερα στο χώρο της Κύπρου, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής με εξαγωγές προϊόντων.

Η επιτυχία της εταιρείας ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΑΣ Κ ΣΙΑ ΕΕ βασίζεται στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών τους, στην προσωπική επαφή με τους πελάτες τους, στην συνεχή ανανέωση των προϊόντων τους με συνεχείς εισαγωγές ανταλλακτικών, στην τεράστια ποικιλία προϊόντων από όλα τα μοντέλα επιβατικών αυτοκινήτων Mercedes και στις προσιτές τιμές τους.

Η έδρα της εταιρείας ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΑΣ Κ ΣΙΑ ΕΕ βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας (Λιοσίων 202, πλησίον πρακτορείων ΚΤΕΛ Στερεάς Ελλάδος στα Κάτω Πατήσια), όπου σας προσκαλούν να τους επισκεφτείτε προκειμένου να διαπιστώσετε οι ίδιοι την τεράστια γκάμα και πληρότητα των προϊόντων τους.

Στο κατάστημά ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΑΣ Κ ΣΙΑ ΕΕ  μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το αυτοκίνητο Mercedes σας:
  • κινητήρες diesel και βενζίνης,
  • είδη φανοποιείας,
  • ηλεκτρολογικά,
  • ηλεκτρονικά και μηχανικά εξαρτήματα,
  • ζάντες αλουμινίου και ελαστικά,
  • δερμάτινα και υφασμάτινα σαλόνια κ.α..
Όλα τα προϊόντα μπορούν να αποσταλούν σε όλη την Ελλάδα εντός 24ώρου σε συνεργασία με μεταφορικές εταιρείες, courier ή με μέσα μαζικής μεταφοράς (πλοία, ΚΤΕΛ).

Σ. ΜΠΙΜΠΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
Διεύθυνση: Λιοσίων 202, Αθήνα.
Τηλέφωνο: 2108321021 

 

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός