Ό,τι και αν χρειαστεί το αυτοκίνητο σας!

3602 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/7/2019

H επιχείρηση ALEX SPECIALIST δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου την τελευταία δεκαετία, διαθέτοντας εξειδίκευση στις επισκευές και τις αναβαθμίσεις αυτοκινήτων.

 
Η επιχείρηση είναι κατεξοχήν βασισμένη στον σεβασμό και την ποιότητα της δουλειάς που παρέχεται στους πελάτες, φροντίζοντας πάντα για την ικανοποίηση και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
 
Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, με έδρα τις εγκαταστάσεις της ALEX SPECIALIST στον Πειραιά, αναλαμβάνει επισκευές και αναβαθμίσεις αυτοκινήτων, διεκπεραιώνοντας κάθε εργασία που του ανατίθεται άμεσα και αποτελεσματικά.
Στο ALEX SPECIALIST φροντίζουν για την καλύτερη λειτουργία του αυτοκίνητου σας, και για αυτό το λόγο έχουν εξοπλίσει το συνεργείο με τα καλύτερα εργαλεία της αγοράς.

Αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα το γενικό σέρβις του οχήματος σας, καθώς και ειδικές επισκευές σε αυτοκίνητα με αυτόματο σασμάν, ακόμα και επισκευή κινητήρα αυτοκινήτου.

Στο χώρο του συνεργείου λειτουργεί και τμήμα ηλεκτρολογείου αυτοκίνητων, οπού μπορούν να αναλάβουν από αλλαγή της μπαταρίας σας μέχρι και επισκευή, επιδιόρθωση, ή και αλλαγή σε μίζες, δυναμό, A/C, injection, προγραμματισμός εγκέφαλου, SAM κλπ.
 
Επίσης, διαθέτει πείρα σε αναβαθμίσεις αυτοκινήτων με σύγχρονο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και τεχνικές γνώσεις.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, στο Alex Specialist μπορούν να αναλάβουν και το κομμάτι του φανοποιείου για το αυτοκίνητο σας. Είτε είναι ένα απλό γρατζούνισμα, είτε κάτι πιο πολύπλοκο, έχουν την τεχνογνωσία και συνεργάζονται με έμπειρους φανοποιούς.
Στο ALEX SPECIALIST, έχουν την πλήρη ευθύνη να φέρουν εις πέρας την κάθε σας απαίτηση.
Για το λόγο αυτό συνεργάζονται και με τις καλύτερες και μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, για να μπορέσουν να σας απαλλάξουν από περιττά "τρεξίματα" όποτε χρειαστούν.

Εμπιστευτείτε τους και καλέστε άμεσα για να κλείσουν το δικό σας ραντεβού!

ALEX SPECIALIST
Διεύθυνση: Θηβών 20, Πειραιάς

Τηλέφωνο: 210-4207315

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός