Pandora Day Athens 2020 !

3164 Επισκέψεις στο άρθρο

Τελέστηκε με επιτυχία, για 1η φορά στην Ελλάδα το Pandora Day Athens 2020. Μία ημέρα αφιερωμένη στους επαγγελματίες του χώρου των αντικλεπτικών συστημάτων συναγερμού.

Η εταιρία INVETEC – Παύλος Μπραζιώτης, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Pandora Day Athens 2020. Μία ημέρα αφιερωμένη στους επαγγελματίες του χώρου των αντικλεπτικών συστημάτων συναγερμού. Την εκδήλωση παρακολούθησαν περισσότερο από 60 πιστοποιημένοι συνεργάτεςεγκαταστάτες αντικλεπτικών συστημάτων Pandora από όλη την Ελλάδα.

Ειδικοί εισηγητές, Έλληνες, Σλοβάκοι και Ρώσσοι, της Ρωσικής Κατασκευάστριας Εταιρίας Pandora και της Αποκλειστικής Αντιπροσωπείας της στην Ελλάδα, της Εταιρίας INVETEC, παρουσίασαν νέα προϊόντα, νέες τεχνολογίες και νέες εφαρμογές για τους εγκαταστάτες.

Στη συζήτηση συμμετείχε επίσης, σε απΆ ευθείας σύνδεση από την Μόσχα, ο κ. Oleg Tikhonov, Chief Technical Officer της κατασκευάστριας ρωσικής εταιρίας Pandora. Ενημέρωσε τους συμμετέχοντες σχετικά με τις νέες αναδυόμενες τεχνολογίες που αλλάζουν ακόμα και τον τρόπο που εργαζόμαστε και επιχειρηματικά δραστηριοποιούμαστε, καθώς και τις νέες αφίξεις αντικλεπτικών συστημάτων και συστημάτων παρακολούθησης Pandora που θα κυκλοφορήσουν το 2020 και 2021.

Αναφέρθηκε διεξοδικά στο Pandora Evidence, που θα φέρει διπλή κάμερα Full HD και θα καταγράφει μέσα και έξω από το αυτοκίνητο συνδυάζοντας τις κορυφαίες τεχνολογίες Pandora και στο Pandora Elite, την ναυαρχίδα όλων των προϊόντων Pandora καθώς έρχεται πιο εξελιγμένο ακόμα και από το Pandora Professional συνδυάζοντας όλες τις τεχνολογίες αιχμής.

Την σκυτάλη στην συνέχεια πήρε ο κ. Martin Doro, PandoraΆs Product Manager για την Ευρώπη παρουσιάζοντας τα αναβαθμισμένα προϊόντα Pandora που θα κυκλοφορήσουν στην Ελληνική αγορά μέσα στο 2020, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις νέες τεχνολογίες που ενσωματώνουν, ακολουθώντας τις σημερινές εξελίξεις και αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εγκαταστάτες και την στήριξη που τους παρέχει η Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, η εταιρία διανομής στην Σλοβακία αλλά και η κατασκευάστρια ρωσική εταιρία Pandora.

Την συζήτηση συντόνισε ο ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της εταιρίας INVETEC,
κ. Παύλος Μπραζιώτης.


Τονίστηκε ιδιαίτερα η αναγκαιότητα και η σημασία της πιστής εφαρμογής του άρτιου συστήματος εγκατάστασης των τεχνολογιών Pandora, καθώς και του νέου λογισμικού Pandora Specialist.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πιστοποιήσεις CE, E-mark, IATF και Thatcham, που έχουν τα προϊόντα Pandora, δίνοντας αξιοπιστία στα αντικλεπτικά συστήματα και παρέχοντας μία ακόμα δικλίδα ασφαλείας για τα οχήματα στα οποία τοποθετούνται.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκε αρκετός χρόνος ώστε να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις των παρευρισκόμενων και συνεχίστηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς η κουβέντα κατά την διάρκεια του ελαφριού γεύματος στον τελευταίο όροφο του Elia Ermou Athens Hotel, με θέα την Ακρόπολη.

Πριν το τέλος έγινε κλήρωση με την οποία μοιράστηκαν περισσότερα από 15 δώρα-προϊόντα Pandora, μεταξύ των οποίων ένα Pandora Professional, Smart Pro, Pandora Moto και πολλά άλλα συνολικής αξίας 5.000¤.

Ο καφές, το φαγητό και τα διαφημιστικά δώρα Pandora στο τέλος, μοίρασαν πολλά χαμόγελα καθώς και την υπόσχεση επόμενης συνάντησης το 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

 • WRC TUNING

  WRC TUNING

  Η WRC Tuning αποτελεί ένα σύγχρονο πολυχώρο αφιερωμένο στο αυτοκίνητο. Προσφέρει υπηρεσίες φροντίδας αλλά και μία πλήρη γκάμα αξεσουάρ για το αυτοκίνητό σας. Εστιάζει στο να προσφέρει την κατάλληλη, για κάθε ανάγκη, λύση πάντα με έμφαση και στην ασφαλή μεταφορά-μετακίνηση στον δρόμο.
   210 9716146 - 210 9318254 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ACC12.GR

  ACC12.GR

  Το acc12.gr αποτελεί κομμάτι της εταιρίας Sabbas Car Accessories, η οποία εδρεύει στην Κομοτηνή.
  Θα βρείτε μία πλήρη γκάμα προϊόντων εξοπλισμού και ειδικών αξεσουάρ για το αυτοκίνητο σας.
   2531026023 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΕΛΑΣΥΝ

  ΕΛΑΣΥΝ

  Η ΕΛΑΣΥΝ αντιπροσωπεύει, διανέμει και υποστηρίζει προϊόντα εταιριών, που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά και διακρίνονται για την τεχνολογική τους υπεροχή. Είναι αυτή η επιλογή συνεργατών, που έχει επιτρέψει την υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου και η οποία υπηρετεί και συνάδει με την αποστολή της εταιρίας.
   2109578150 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • CADENCE HELLAS

  CADENCE HELLAS

  Στο κατάστημα της Cadence Hellas θα βρείτε αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, ηχεία, συναγερμούς, multimedia και συστήματα ασφαλείας. Επίσης θα βρείτε μπαταρίες και λάμπες φωτισμού led, hid και hid xenon.
   2104636275 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

  ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

  Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
   2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΝΙΦΟΥΔΗΣ

  ΝΙΦΟΥΔΗΣ

  Η ιστορία της εταιρείας Νιφούδης Αuto Μoto Αccessories, ξεκινά το 1970 στην οδό Καλλιρρόης 67 στο Νέο Κόσμο, με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος κατασκευής, και τοποθέτησης σχαρών αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Τα 50 χρόνια του ονόματος Νιφούδη στον χώρο, είναι η καλύτερη εγγύηση για τα προϊόντα και την εξυπηρέτησή τους.
   210-9224792 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ