Σεμινάριο από την Τροχoκίνηση & Banner

1412 Επισκέψεις στο άρθρο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το σεμινάριο που διοργάνωσαν η Τροχοκίνηση ΑΕΒΕ & η Banner, με σκοπό να ενημερώσουν το ελληνικό κοινό στον τομέα της μπαταρίας αυτοκινήτου.

 
Η Τροχοκίνηση Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των εξαρτημάτων και ανταλλακτικών για οχήματα από το 1976. Πρόκειται για μία από τις πιο αναγνωρίσιμες εταιρίες στο τομέα αυτό, η  οποία διαθέτει ένα εκτενές πανελλαδικό δίκτυο διανομής και συνεργασίες με μεγάλους οίκους κατασκευής ανταλλακτικών.

Στο χώρο της μπαταρίας συνεργάζεται με την αυστριακή εταιρία Banner. Μία από τις πιο γνωστές εταιρίες κατασκευής μπαταριών παγκοσμίως, η οποία είναι πολυβραβευμένη και ήδη πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες την χρησιμοποιούν, ως εξάρτημα πρώτης τοποθέτησης για τα καινούρια τους αυτοκίνητα.

Οι δυο τους, με στόχο να ενημερώσουν το ελληνικό εμπορικό για τις εξελίξεις στο χώρο της μπαταρίας,  διοργάνωσαν, το Σάββατο 21/9/2019 στην Αθήνα, ένα τεχνικό και εμπορικό σεμινάριο. Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο διευθυντής εξαγωγών του εργοστασίου της Banner, κος Günther Lemmerer.  

Τα θέματα του σεμιναρίου ήταν:
  • Μπαταρίες Stop / Start AGM & EFB και η εγκατάσταση τους στα αυτοκίνητα.
  • Μπαταρίες ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων
  • Μπαταρίες Φορτηγών EFB
  • Οδηγίες φόρτισης, συντήρησης και αποθήκευσης μπαταριών

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός