Σπουδαία βράβευση για την Comline!

5995 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Comline κερδίζει, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μία θέση στο HSBC International Track 200, της εφημερίδας The Sunday Times

 
Μεγάλη διάκριση για την Comline αποτελεί η παραμονή της  στο HSBC International Track 200 της εφημερίδας The Sunday Times, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η κορυφαία εταιρία στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων συνεχίζει την αξιοζήλευτη διεθνή της ανάπτυξη. Μεγάλα την όπλα σε αυτή την προσπάθεια είναι η επιτυχημένη κατηγορία των φίλτρων της, η περαιτέρω ανάπτυξη της γκάμας των φρένων,  όπως επίσης και η ανάπτυξη νέων κατηγοριών (π.χ. μπροστινό σύστημα).

Αναλυτικότερα ο πίνακας, HSBC International Track 200, ο οποίος δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουνίου, αποτελεί την ένατη έκδοση της λίστας με τις καλύτερες ιδιωτικές εταιρείες της Βρετανίας, με κριτήριο  την ανάπτυξη των πωλήσεων τους σε διεθνές επίπεδο και χρηματοδοτείται από την HSBC, ενώ καταρτίζεται από την εταιρεία έρευνας Fast Track.

Η διάκριση αυτή, κατατάσσει την Comline στους πιο μεγάλους προμηθευτές ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Αναφορικά η εταιρία έχει έδρα το Luton της Βρετανίας και διαθέτει φίλτρα, δισκόφρενα και δισκόπλακες για αυτοκίνητα και εμπορικά οχήματα, σετ συμπλέκτη, σετ μπιλιοφόροι, αντλίες νερού, λιπαντικά, μπαταρίες, υαλοκαθαριστήρες και προϊόντα συστήματος διεύθυνσης και ανάρτησης.

Παράλληλα η πρώτη θυγατρική της, η Comline Hellas ΑΕ, ιδρύθηκε το 2006 και διαθέτει όλη την γκάμα των προϊόντων της μητρικής εταιρίας, στις εγκαταστάσεις της στην Αθήνα.  Πλέον έχει δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα και προμηθεύει τα υψηλής ποιότητας ανταλλακτικα στις πιο καλές τιμές.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός