Τα πάντα για κυλίνδρους & κεφαλές!

1663 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/10/2019

Η εταιρεία Μασούρας είναι μια καταξιωμένη εταιρεία στην Ελλάδα, στο χώρο της εμπορίας & επισκευής κυλίνδρων - κεφαλών και ειδικών συγκολλήσεων κινητήρα από το 1964.

 
ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Εμπορία & Επισκευές Κυλίνδρων Κεφαλών 
 
Η 45ετής εμπειρία της εταιρείας ΜΑΣΟΥΡΑ στην εξειδίκευση των ειδικών κολλήσεων κυλίνδρων κεφαλών, τους έχει χαρίσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών.
Η εταιρεία ΜΑΣΟΥΡΑΣ ανέπτυξε τη δραστηριότητά της στο χώρο των πωλήσεων με την αποκλειστική εισαγωγή των κυλίνδρων κεφαλών Μ.Ι.Τ.

Οι κυλινδροκεφαλές (ή κεφαλάρια) Μ.Ι.Τ πληρούν υψηλές προδιαγραφές και φέρουν πιστοποίηση από τους μεγαλύτερους οίκους παγκοσμίως για την ποιότητά και την αξιοπιστία τους. 
Κάθε Προϊόν είναι κατασκευασμένο από άριστα υλικά έχει δοκιμαστεί για την αντοχή και τη ποιότητα του και έχει περάσει επιτυχώς την τεχνική αξιολόγηση του κατασκευαστή.
Η εταιρεία ΜΑΣΟΥΡΑΣ μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας με άριστα ποιοτικά και εγγυημένα προϊόντα στο μεγαλύτερο ποσοστό μοντέλων που κυκλοφορούν στην αγορά σε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές αλλά με υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση.
Επειδή η άμμεση εισαγωγή των κυλινδροκεφαλών Μ.Ι.Τ τους δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε "ακριβά" προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές, ειδικά στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, επιλέγουν να ρίξουμε τις τιμές όχι όμως και την ποιότητα των προϊόντων μας!

Η πείρα της εταιρείας ΜΑΣΟΥΡΑ σας εγγυάται την υψηλή ποιότητά τους στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Μεγάλη ποικιλία κυλινδροκεφαλών Kubota-Caterpillar-Nissan-Mercedes-Ford-Mitsubishi και σύντομα νέες παραλαβές. 

Αναλυτικότερα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΜΑΣΟΥΡΑ θα βρείτε τα εξής προϊόντα:  
  • Κυλινδροκεφαλές
  • Χιτώνια μπεκ
  • Βαλβίδες κυλινδροκεφαλής
  • Κορμός μηχανής - Block 
  • Φλάτζες κεφαλής

ΜΑΣΟΥΡΑΣ
Δείτεwww.masouras.com/
Καλέστε:  2310 523 228

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός