Ανταλλακτικά φανοποιίας: 6 λόγοι που αξίζει να τα προτιμήσεις!

2874 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/3/2020

Επειδή οι οικονομικές συγκυρίες επιβάλλουν να ξοδεύεις με σύνεση το εισόδημά σου, η αγορά μεταχειρισμένων ανταλλακτικών προσφέρει τη δυνατότητα να προμηθευτείς γρήγορα και οικονομικά, αξιόπιστα και εγγυημένα ανταλλακτικά.

 
Στα ανταλλακτικά φανοποιίας η επιλογή είναι πολύ πιο εύκολη και γίνεται με το μάτι. Ένας καλοδιατηρημένος προφυλακτήρας, μία πόρτα ή ένα φτερό δεν είναι δύσκολο να βρεθεί, αφού αυτό που πρέπει να κοιτάξεις προσεκτικά είναι να μην έχει «σκάσει» το χρώμα, να μην έχει σκουριάσει η λαμαρίνα, τα πλαστικά να μην είναι ξερά από τον ήλιο, τα τζάμια π.χ. στα παράθυρα να μην έχουν σπάσει στην άκρη και ου τω καθεξής, δηλαδή να κοιτάξει τη φθορά του ανταλλακτικού. 

6+1 πλεονεκτήματα

¶ρα όπως καταλαβαίνεις η επιλογή όμως του σωστού ανταλλακτικού, δεν είναι μια απλή διαδικασία και απαιτεί κόπο και χρόνο, γιατί πάνω απΆ όλα διακυβεύεται η ασφάλειά σας. Παρακάτω, ένας expert στην αγορά των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών, ο κ. Στέλιος Φιλιππουπολίτης από την εταιρία ανταλλακτικών «ΑΦΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΙΤΗ Ο.Ε.» στην Μεταμόρφωση, δίνει μερικά tips, ώστε να εξηγήσει γιατί τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά φανοποιίας είναι μία καλή επιλογή.

Σύμφωνα λοιπόν με τον κ.  Φιλιππουπολίτη:

1) Την ποιότητα ενός γνήσιου μεταχειρισμένου δεν την έχουν τα aftermarket ανταλλακτικά
2) Το όφελος φτάνει μέχρι και 60%, σε σχέση με την αγορά ενός καινούργιου γνήσιου ανταλλακτικού
3) Το αυτοκίνητο θα παραμένει αξιόπιστο και λειτουργικό καθώς όλα τα ανταλλακτικά του είναι γνήσια.
4) Το αυτοκίνητο διατηρείται σε υψηλό επίπεδο όπως και η αξία μεταπώλησής του
5) Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων πραγματοποιούν αμέτρητα τεστ στα ανταλλακτικά που τοποθετούν στα μοντέλα τους και βάζουν την σφραγίδα γνησιότητα τους για να υπάρχει το καλύτερο δυνατό  αποτέλεσμα και η μακροχρόνια αντοχή.
6) Τα γνήσια ανταλλακτικά κατασκευάζονται στα πιο σύγχρονα εργοστάσια περνώντας από πολλαπλούς  ελέγχους αξιοπιστίας και ποιότητας.
 
40 χρόνια εμπειρία με ειδίκευση
 
Η εταιρία ανταλλακτικών «ΑΦΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΙΤΗ Ο.Ε.» δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου εδώ και  40 χρόνια! Η καταξίωσή της στο χώρο των ευρωπαϊκών κατά βάση ανταλλακτικών και η πολυετή της πείρα υπόσχεται την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.

Στο ιδιόκτητο κατάστημά της που εδρεύει στην περιοχή της Μεταμόρφωσης διαθέτει πληθώρα ποιοτικών μεταχειρισμένων ανταλλακτικών, καθώς και καινούριων εισαγωγής.

Εκτός αυτού, κατόπιν παραγγελίας μπορεί να προμηθεύσει του πελάτες της με καινούρια γνήσια ανταλλακτικά σε ανταγωνιστικές τιμές.

Είναι στελεχωμένη από εξειδικευμένο προσωπικό και εξυπηρετεί άμεσα τους πελάτες της αφού στέλνει τα ανταλλακτικά αυθημερόν σε όλη την Ελλάδα και χωρίς επιβάρυνση.

Για αυτό και μετά από 40 χρόνια στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων έχει καταφέρει να στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο με εύκολη πρόσβαση και άνεση στα τμήματα ανταλλακτικών και φανοποιείας.

Στο κατάστημα τους μπορείτε να δείτε όλη την γκάμα των προϊόντων καθώς και την ποιότητας τους. Η προσωπική εμπειρία  σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό , εγγυάται την ιδανικότερη επίλυση των προβλημάτων των πελατών, για κάθε περίπτωση. 

Βασικός στόχος τους παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης των πελατών, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης τους, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος.

Πέρα από τα ανταλλακτικά φανοποιίας στις εγκαταστάσεις της «ΑΦΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΙΤΗ Ο.Ε.»  θα βρείτε και τα εξής προϊόντα: 
  • Μηχανικά μέρηη
  • Ψύξη – Κλιματισμός
  • Εσωτερικό αμαξώματος
  • Ζαντολάστιχα
  • Ηλεκτρικά είδη
  • Φανάρια & φωτιστικά
Καλέστε τους στο τηλεφωνικό του κέντρο στο 2102830812 και ρωτήστε για οποιοδήποτε ανταλλακτικό ή προϊόν σας ενδιαφέρει.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός