Γιατί το PDR είναι το μέλλον (+vid)

Διαβάστηκε από 36928 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/8/2019

Η μέθοδος PDR ξεχνάς τα βαθουλώματα χωρίς να χρειαστεί βαφή. Δες πως!

 


Τα αποτελέσματα της μεθόδου P.D.R είναι εξαιρετικά και μπορείς να τα δεις άμεσα στο αυτοκίνητο σου. Αρχικά θα φαίνεται σαν καινούργιο μετά την επισκευή, ενώ το σημαντικότερο είναι πως μπορεί να διατηρήσει το εργοστασιακό χρώμα, μειώνοντας παράλληλα μέχρι και 10 φορές τον αναγκαίο χρόνο της επισκευής του και σε πολύ μικρό κόστος.

Ξέχνα τα σημάδια

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Στην ουσία με την χρήση ειδικού φωτισμού, τα εργαλεία ασκούν πίεση εσωτερικά ή εξωτερικά στο σημείο του μικροτρακαρίσματος και γίνεται επαναφορά του βαθουλώματος χωρίς την χρήση στοκαρίσματος ή βαφής. Επίσης χρησιμοποιούνται ειδικά κατασκευασμένοι αντάπτορες οι οποίοι κολλάνε με ειδική κόλλα στην επιφάνεια του βαθουλώματος ώστε να ασκηθεί πίεση προς τα έξω. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η επισκευή μιας ζημιάς με την μέθοδο P.D.R γίνεται υποχρεωτικά με την χρήση ειδικού φωτισμού ή πάνελ αντανάκλασης έτσι ώστε να μπορέσει ο τεχνητής να δει την κάθε λεπτομέρεια της ζημιάς.

Η μεταπωλιτική αξία παραμένει ψηλά  

Με την αποφυγή της χρήσης στόκων, ασταριών και χρωμάτων, το αυτοκίνητό σου δεν χάνει τη μεταπωλητική του αξία. Φυσικά αυτό εξαρτάται και από το γεγονός πως οι επισκευές δεν χρειάζονται αποσυναρμολόγηση ή ότι το χρώμα δεν έχει φθαρεί από χαλαζόπτωση ή από μικροχτυπήματα.
 
Δες στο παραπάνω βίντεο πως επιδορθώθηκαν σημάδια από χαλάζι με τη μέθοδο PDR 

Επισκευή σε 30 λεπτά 

Η επισκευή συνήθως διαρκεί από 10 μέχρι 30 λεπτά, αναλόγως το πόσο μεγάλη είναι η ζημιά στο αυτοκίνητό σου. Για πολύ μεγάλη και απαιτητική  επισκευή μπορεί το πολύ να φτάσει τις δύο ώρες. 
 

 

 

ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 • ΙΩΑΝΝΗΣ

  ΤΑ 30 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΒΑΘΟΥΛΩΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ 70 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ 100 ΕΥΡΩ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ , ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ,ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ , ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ.

    7
 • Νίκος

  Δεν υπάρχει καλύτερη μέθοδος επισκευής του αμαξώματος. Δεν είναι καινούργια μέθοδος. Εγώ πηγαίνω τα τελευταία δέκα χρόνια στον μάγο της λακουβας που λέγεται Anderson και έχει το dentgenie στην Νίκαια και κυριολεκτικά μου χει επισκευάσει τα πάντα. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα. Η κοστολόγηση έχει να κάνει με την δυσκολία και τον χρόνο αποπεράτωσης της δουλειάς.0 Σε κάθε περίπτωση αξίζει να κάνετε μια επίσκεψη. Δείτε τις φωτογραφίες απο φτιαγμένα αυτοκινητα στο Facebook. Η καλύτερη διαφήμιση είναι ο ευχαριστημένος πελάτης δεν λένε?

    2
 • Αντώνης Παπαδόπουλος

  Το κόστος έχει σχέση με το πώς το βλέπει κανείς. Οταν για μια λακούβα για να βάψω μία πόρτα μου ζητάνε 150 με 200 ευρώ, με κίνδυνο να υπάρξει διχρωμία ή να σκάσει ο στόκος μετά από κάποιο καιρό και στο pdr με 100 ευρώ γλυτώνω όλα αυτά και γίνεται όπως ήταν όταν βγήκε από το εργοστάσιο, δεν θα σκεφτώ το 100σταρικο αλλά και 200 ευρώ να έβγαινε πάλι θα τα έδινα. Εξαρτάται πόσο αγαπάς το το αυτοκίνητό σου. Εγώ πήγα στη Θεσσαλονίκη στην εταιρεία pdr Master team και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από όλες τις απόψεις συν του ότι το αυτοκίνητό μου ήταν έτοιμο σε μία ωρίτσα!

    1
 • Νικος

  Αυτο πού το βρίσκουμε? Ποια συνεργεια κανουν αυτη την δουλεια? Γιατι ολως παραδοξως μου ετυχε αυτο το προβλημα στην πορτα του συνοδηγου.

    1

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΒΑΦΕΣ - ΧΡΩΜΑΤΑ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός