Βιολογικός καθαρισμός, πιο χρήσιμος από ποτέ !

2146 Επισκέψεις στο άρθρο

Στις μέρες μας δείχνει να αποτελεί μέρος της λύσης για clean and safety περιβάλλον για εμάς και την οικογένεια μας (εντός αυτοκινήτου). Οι ειδικοί συνιστούν να το κάνουμε 2 φορές τον χρόνο. Αξίζει τα λεφτά του.

HB BODY ABEE
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΣΚΑΛΚΟΥ ΕΠΕ

Τιμάται παραπάνω από το κλασικό πλύσιμο του αυτοκινήτου. Μα αξίζει τα λεφτά του. Όλο τον χρόνο και πόσο μάλλον τις περιόδους έξαρσης «φαινομένων» που επηρεάζουν την υγεία οδηγού και συνεπιβαινόντων (π.χ. την `Ανοιξη με την γύρη και τις εποχικές ιώσεις).

Ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου γίνεται με ειδική σκούπα και οικολογικά, υποαλλεργικά καθαριστικά που φέρουν πιστοποίηση ISO. Περιλαμβάνει:

-Πλύση-απόπλυση σαλονιού αυτοκινήτου

-Καθαρισμό πατώματος, πατάκια και μοκέτας

-Καθαρισμό ταμπλό, πόρτες και κολώνες

-Καθαρισμό χώρου αποσκευών

-Καθαρισμό ταμπλό

-Καθαρισμό ζωνών
 

Η υπηρεσία του βιολογικού καθαρισμού μπορεί να ολοκληρωθεί με:

-Πλύσιμο εξωτερικού του αυτοκινήτου

-Χρήση κρύου κεριού

-Περιποίηση εσωτερικών πλαστικών

-Πλύσιμο τζαμιών με ειδικό υγρό

-Αρωματισμό κλιματιστικού !

 

Δείτε - Βρείτε Experts του κλάδου Περιποίησης & Detailing αυτοκινήτου

με 1 κλίκ : https://www.autotriti.gr/autoaccessories/pelates/data/fanopoieia/episkeyes/index.asp


Πως δρά ο expert και καθαρίζει σε βάθος.
Απαλλάσει της επενδύσεις του αυτοκινήτου από πάσης φύσης κόκκους σκόνης. Διαδικαστικά, ο ειδικός επαγγελματίας, πριν ξεκινήσει καν την διαδικασία του βιολογικού καθαρισμού καθαρίζει και την παραμικρή υποψία σκόνης με ότι αυτή δύναται να περιέχει (με την βοήθεια ειδικής σκούπας) από καθίσματα, προσκέφαλα, εταζέρα, οροφή, δάπεδο χώρου αποσκευών, μέχρι ταμπλό !Από την διαδικασία αυτή, εξαιρούνται η οροφή και οι επενδύσεις στις πόρτες (η αναρροφητική δύναμη της συσκευής μπορεί να τις ξεκολλήσει). Αυτές καθαρίζονται με μαλακά σφουγγάρια και προσεκτικό τρίψιμο.


Next step ο καθαρισμός των «φωλιών»! O expert με την βοήθεια απολυμασμένου ειδικού πλυστικού μηχανηματος και βιοδιασπώμενου (εγκεκριμένου) απολυμαντικού ψεκάζει όλο το εσωτερικό, απολυμαίνοντας την καμπίνα των επιβατών από κάθε βλαβερό μικροοργανισμό (μέχρι τα γνωστά σε όλους ακάρεα)! Ιδιαίτερη επιμέλεια δίνεται (ή πρέπει να δίνεται) στα σημεία που ακουμπάμε με τα χέρια μας (τιμόνι, flash λεβιέδες, λαβές θυρών, διάφορα car-multimedia χειριστήρια). Aποτελούν «φωλιές» (μικροοργανισμών).

Δείτε - Βρείτε Experts του κλάδου Περιποίησης & Detailing αυτοκινήτου με 1 κλίκ : https://www.autotriti.gr/autoaccessories/pelates/data/fanopoieia/episkeyes/index.asp


Clear & Safe” και η διαφορά του καθαρισμού «με το χέρι» !

Ο ψεκασμός των επενδύσεων, αν γίνει λάθος, μπορεί κα να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα θα λύσει. Μπορεί να τις καταστρέψει. Ο ειδικός επαγγελματίας με το ειδικό πλυστικό μηχάνημα μπορεί και εναποθέτει ομοιόμορφα το καθαριστικό υλικό στα καθίσματα, δίχως να προκαλεί σημάδια, λεκέδες, μουλιάσματα. Αντίθετα με το χέρι, το πιο πιθανό είναι να μουσκέψουμε τις επενδύσεις και να προσκαλέσουμε εμείς τους μικρο-οργανισμούς στο αυτοκίνητο μας (μούχλα).
Σημειώστε πως και τα «δύσκολα σημεία» όπως οι αεραγωγοί
καθαρίζονται με εγκεκριμένο εξοπλισμό (πινέλα,πανάκια) που συμβάλουν στον στόχο “Clear & Safe”!

Τι ισχύει για όσους “φορούν δερμάτινα”

Το δερμάτινο σαλόνι, είναι πιο εύκολο να καθαριστεί βιολογικά. O specialist του κλάδου χρησιμοποιεί εξειδικευμένο σφουγγάρι.  Αν το αυτοκίνητο σας διαθέτει συνδυασμό υλικών (π.χ. ημι-δερμάτινα καθίσματα κ.λπ.) η διαδικασία διαχωρίζει «την δράση» και όπου υπάρχει δέρμα ο καθαρισμός γίνεται με το ειδικό σφουγγάρι, όπου υπάρχει ύφασμα με το ειδικό μηχάνημα.


Αφού ολοκληρωθούν σωστά, όλα τα στάδια, ο ειδικός θα βάλει μπρος τον κλιματισμότου αυτοκινήτου σας, κρατώντας κλειστά τα παράθυρα του (με στόχο το ομοιόμορφο στέγνωμα).

Πόσο κρατάει – πόσο τιμάται
Αφού είδαμε πόσο απαιτητική είναι η διαδικασία του βιολογικού καθαρισμού, θα μπορούμε να καταλάβουμε πως αυτό παίρνει και …λίγο παραπάνω από ένα απλό πλύσιμο. `Αρα το πάτε, το αφήνετε για 2,5 – 3 ώρες (λιγότερο αν έχετε ένα mini μοντέλο, περισσότερο αν έχετε ένα θηριώδες SUV). Πάτε μια βόλτα. Kαι όταν επιστρέψετε το παραλαμβάνετε Clean & Safe ! Mε τιμή γύρω στο 50-άρικο (40-50 euros παίζει η αγορά).

Δείτε - Βρείτε Experts του κλάδου Περιποίησης & Detailing αυτοκινήτου

με 1 κλίκ : https://www.autotriti.gr/autoaccessories/pelates/data/fanopoieia/episkeyes/index.asp

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

 • DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

  DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

  H DAT HELLAS είναι μια διεθνής εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ο Όμιλος DAT παρέχει δεδομένα, προϊόντα και υπηρεσίες που εστιάζουν στην ενεργοποίηση ενός ψηφιακού κύκλου ζωής του οχήματος.
   210 9577102 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  Εισαγωγή και εμπορία χρωμάτων αυτοκινήτων από την εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία, προϊόντα στεγανοποίησης, λείανσης, γυάλισμα, προσωπική προστασία. Με εγγύηση στην καλύτερη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές.
    210-3462774 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Akzo Nobel

  Akzo Nobel

  Μοναδική, ολοκληρωμένη τεχνολογία Colorvation. Μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των φανοποιείων.  Το τέλειο ταίριασμα γρήγορα και αποτελεσματικά!  Η απόλυτη τεχνική επαναβαφής.
   2106220620 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ TEAM MARKOPOULO

  ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ TEAM MARKOPOULO

  Η Μεθενίτης Team δραστηριοποιείται στην φανοποιεία και βαφή αυτοκινήτων, προσφέροντας μία σειρά από ποιοτικές υπηρεσίες. Υπόσχεται υπεύθυνη, πλήρη και ολοκληρωμένη επισκευή του αυτοκινήτου σας, είτε πρόκειται για μικρή, είτε για μεγάλη ζημιά.
   2299025316 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ

  ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ

  Η Loupasakis είναι μία σύγχρονη και πλήρης κάθετη μονάδα εξυπηρέτησης αυτοκινήτων. Στις εγκαταστάσεις της θα βρείτε λύσεις για service, φανοποιία, βαφές, ελαστικά, αναρτήσεις, ευθυγραμμίσεις και ανταλλακτικά 
    2109937529 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Kappas Cars

  Kappas Cars

  Το κατάστημά Kappas Cars μέσω της πείρας ,των εξειδικευμένων γνώσεων πάνω στο αντικείμενό και το άριστο προσωπικό, σας υπόσχεται άμεση κάλυψη των αναγκών σας και άριστη ποιότητα εργασίας σε ανταγωνιστικές τιμές.
   2102844462 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΠΙΣΙΑΣ Α.Ε.

  ΜΠΙΣΙΑΣ Α.Ε.

  Στην εταιρεία ΜΠΙΣΙΑΣ Α.Ε. θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από χρώματα, βερνίκια, αστάρια εργαλεία βαφής και πάσης φύσεως προϊόντα βαφής & επισκευής αυτοκίνητων , καλύπτοντας κάθε είδους ανάγκη με προσήλωση πάντα στην ποιότητα και πάντα στις καλύτερες τιμές.
   2109021059 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTORADO

  AUTORADO

  Η AUTO RADO χρησιμοποιεί τη μέθοδο PDR που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται το χρώμα. Επισκευάζει βαθουλώματα χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση.
   6944275762 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΑΦΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΠΕ

  ΑΦΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΠΕ

  Με συνεργείο & φανοποιείο σε εγκαταστάσεις 2.000 μ2, αποτελεί "one stop shop" για επισκευή ή περιποίηση αυτοκινήτου. Αφοί Αρβανίτη. 5΄ λεπτά από την Εθνική οδό, 3΄ από την Αττική οδό (με άνετο parking)!
   2106140020 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΕΚΕΡΗΣ

  ΚΕΚΕΡΗΣ

  Στο σύγχρονο φανοποιείο Kekeris μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.  Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.
   2109969325 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • SMALTOLIN S.A.

  SMALTOLIN S.A.

  Η κύρια δράση της  Smaltolin A.E εντοπίζεται στο χώρο της βιομηχανίας με χρώματα ειδικών προδιαγραφών μακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας μεταλλικών και τσιμεντένιων κατασκευών.
   210 6627280 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Dent Master

  Dent Master

  Η εταιρία Dent Master εξειδικεύεται στην επισκευή ζημιών από χαλαζόπτωση καθώς και ζημιών παρκαρίσματος. Στόχος η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες!
   2109609001 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • RS NANOTECHNOLOGY

  RS NANOTECHNOLOGY

  Το νέο προϊόν Nanodiamond της RS Nanotechnology προήλθε από μακρόχρονη τεχνολογική έρευνα και αποτελεί την δεύτερη γενιά και την εξέλιξη της γκάμας των ειδών Νανοτεχνολογίας, έχει την ικανότητα να προστατεύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά τις επιφάνειες από κάθε είδους επιβλαβείς ρύπους και γρατσουνιές. Μετά την πρώτη κάλυψη, μπορεί να αυξηθεί το πάχος της με πρόσθετες στρώσεις.
   210 9766366 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΣΚΑΛΚΟΣ

  ΣΚΑΛΚΟΣ

  Στην εταιρία Skalkos θα βρείτε βαφές και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών. Διαθέτει επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο.
   2102910512 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΧΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - HANIS AUTO

  ΧΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - HANIS AUTO

  Φρένα, έλεγχος – επισκευή, ηλεκτρονικός έλεγχος - διάγνωση βλαβών, αλλαγή λαδιών, service κλιματιστικών (A/C ), μπαταρίες, προετοιμασία ΚΤΕΟ, φανοποιεία - βαφή αυτοκινήτων, διαγνωστικός έλεγχος.
   2106610000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • TSADILAS

  TSADILAS

  Specialist στην επισκευή και αποκατάσταση ταπετσαριών αυτοκινήτων. Ειδικός στις αναπαλαιώσεις και αποκαταστάσεις κλασσικών αυτοκινήτων. Με σεβασμό στην ποιότητα. Ο λόγος για την TSADILAS auto salon design.
   2102632307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • HB BODY

  HB BODY

  Τομέας της HB BODY είναι τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.
   2310790000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ