Δίνουν ταυτότητα στο χρώμα σας!

3355 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην Color Details θα βρείτε χρώματα και προϊόντα περιποίησης για το αυτοκίνητο. Παράλληλα και όλα τα απαραίτητα εργαλεία τα οποία χρειάζεται επαγγελματίας φανοποιός.

SMALTOLIN S.A.
ΒΛΑΣΣΑΚΙΔΗΣ

Αν έχεις γρατσουνιές, διάφορα σημαδάκια, θαμπάδα στο χρώμα κ.λπ., τότε θα πρέπει να γυαλίσεις το όχημα σου ή ενδεχομένως να κάνεις επαναφορά χρώματος. Αν τα πράγματα είναι χειρότερα ίσως πρέπει να του κάνεις ένα ολικό βάψιμο. Σίγουρα θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιο επαγγελματία για να στο βάψει, ωστόσο για χρώματα μία αξιόπιστη επιλογή είναι εκείνα της Color Details.  

Kοινοποίησε το »


Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Αγία Παρασκευή τα στελέχη της εταιρίας, προσφέρουν μία πλήρη γκάμα από προϊόντα περιποίησης, συντήρησης ή επιδιόρθωσης του χρώματος του αυτοκινήτου ( ή του σκάφους, μηχανής, μηχανήματος, κλπ).

Η μακρόχρονη και επιτυχημένη συνεργασία μας με εταιρίες κολοσσούς στο χώρο των χρωμάτων, έχει ως αποτέλεσμα την εμπιστοσύνη και απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της εταιρίας. Ενδεικτικά συνεργάζεται με τις εταιρίες Norton, Car System, Smirtex, Indasa.

Η δυναμική και συνεχώς εξελικτική πορεία της εταιρίας μας  στηρίζεται στην εξειδίκευση, στην επίλυση προβλημάτων αλλά και στην προσωπική επικοινωνία με τον πελάτη, δίνοντας την καλύτερη τεχνική υποστήριξη σε κάθε πρόβλημα.

Όλα όσα χρειάζεται ο επαγγελματίας

Εκτός από χρώματα η Color Details προσφέρει και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο. Εργαλεία όπως πιστόλια βαφής, αλοιφαδόρους, τροχούς κ.α., όπως επίσης και προϊόντα προστασίας ( μάσκες, γάντια κλπ).


 

Kοινοποίησε το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ