Δίσκοι RHYNOCUT - Ο μπλε δίσκος ζιρκονίου με την μεγάλη δύναμη και αντοχή!
Δίσκοι RHYNOCUT - Ο μπλε δίσκος ζιρκονίου με την μεγάλη δύναμη και αντοχή!
Δίσκοι RHYNOCUT - Ο μπλε δίσκος ζιρκονίου με την μεγάλη δύναμη και αντοχή!
 • Δίσκοι RHYNOCUT - Ο μπλε δίσκος ζιρκονίου με την μεγάλη δύναμη και αντοχή!
 • Δίσκοι RHYNOCUT - Ο μπλε δίσκος ζιρκονίου με την μεγάλη δύναμη και αντοχή!
 • Δίσκοι RHYNOCUT - Ο μπλε δίσκος ζιρκονίου με την μεγάλη δύναμη και αντοχή!

Δίσκοι RHYNOCUT - Ο μπλε δίσκος ζιρκονίου με την μεγάλη δύναμη και αντοχή!

2160 Επισκέψεις στο άρθρο

Είναι στη φύση του INDASA να αναζητά συγκεκριμένες λύσεις για τις ειδικές απαιτήσεις του επαγγελματία. Είναι σε καθημερινή συνεργασία με τεχνικούς που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς εφαρμογών, ώστε να μπορεί να εντοπίζει και να αναλύει τα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να αναπτύσσει τις πιο κατάλληλες λύσεις.

HB BODY ABEE
SMALTOLIN S.A.

Μια τέτοια περίπτωση, με πολλές ιδιαιτερότητες, είναι εκείνη της προετοιμασίας των αυθεντικών ανταλλακτικών μερών των αυτοκινήτων του ομίλου Volkswagen, που φτιάχνονται με ιδιαίτερα ανθεκτική καταφόρεση και δεν τρίβονται με τα κοινά λειαντικά από οξείδιο αλουμινίου.

Αν και δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στο δούλεμα των αυθεντικών ανταλλακτικών μερών άλλων αυτοκινητοβιομηχανιών, στην περίπτωση των Volkswagen, Audi, Seat και Skoda η προετοιμασία είναι πιο χρονοβόρα και κοστοβόρα.

Ο φανοποιός πρέπει να ξεκινήσει την εργασία με τους πιο χονδρούς κόκκους και να φτάσει διαδοχικά σε μία επιφάνεια με φινίρισμα Ρ320.

Είναι προφανές ότι μια τέτοια διαδικασία διπλασιάζει και κάποιες φορές τριπλασιάζει τον χρόνο και τα απαιτούμενα υλικά για την προετοιμασία. 

Η λύση που προτείνει ο INDASA, είναι το RHYNOCUT P320. Χάρη στην δύναμη και την αντοχή του ζιρκονίου οι δίσκοι Rhynocut του INDASA λειαίνουν ακόμα και την πιο δύσκολη καταφόρεση και φτάνουν την επιφάνεια εργασίας απευθείας σε φινίρισμα Ρ320.

Η λειαντική ισχύς του ζιρκονίου δεν απαιτεί ενδιάμεσο τρίψιμο: με το Rhynocut του INDASA έχετε το τέλειο φινίρισμα με μόνο ένα πέρασμα.

Το Rhynocut Ρ320, με πιστοποίηση FEPA, είναι η ιδανική λύση για ομοιόμορφη λείανση όλων των αυθεντικών ανταλλακτικών μερών οποιασδήποτε μάρκας.
 

Κοινοποίησέ το »

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

 • GOLDEN CARE

  GOLDEN CARE

  Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
   2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • RS NANOTECHNOLOGY

  RS NANOTECHNOLOGY

  Το νέο προϊόν Nanodiamond της RS Nanotechnology προήλθε από μακρόχρονη τεχνολογική έρευνα και αποτελεί την δεύτερη γενιά και την εξέλιξη της γκάμας των ειδών Νανοτεχνολογίας, έχει την ικανότητα να προστατεύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά τις επιφάνειες από κάθε είδους επιβλαβείς ρύπους και γρατσουνιές. Μετά την πρώτη κάλυψη, μπορεί να αυξηθεί το πάχος της με πρόσθετες στρώσεις.
   210 9766366 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Akzo Nobel

  Akzo Nobel

  Μοναδική, ολοκληρωμένη τεχνολογία Colorvation. Μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των φανοποιείων.  Το τέλειο ταίριασμα γρήγορα και αποτελεσματικά!  Η απόλυτη τεχνική επαναβαφής.
   2106220620 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • SMALTOLIN S.A.

  SMALTOLIN S.A.

  Η κύρια δράση της  Smaltolin A.E εντοπίζεται στο χώρο της βιομηχανίας με χρώματα ειδικών προδιαγραφών μακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας μεταλλικών και τσιμεντένιων κατασκευών.
   210 6627280 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  Εισαγωγή και εμπορία χρωμάτων αυτοκινήτων από την εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία, προϊόντα στεγανοποίησης, λείανσης, γυάλισμα, προσωπική προστασία. Με εγγύηση στην καλύτερη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές.
    210-3462774 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • HB BODY

  HB BODY

  Τομέας της HB BODY είναι τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.
   2310790000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΛΙΒΑΣ

  ΛΙΒΑΣ

  Στις εγκαταστάσεις του φανοποιείου Livas πραγματοποιούνται αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Μπορείτε να επισκευάζετε το αυτοκίνητο σας, να φροντίσετε το χρώμα του ή και να το καθαρίσετε με βιολογικό καθαρισμό.
   2102383353 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTORADO

  AUTORADO

  Η AUTO RADO χρησιμοποιεί τη μέθοδο PDR που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται το χρώμα. Επισκευάζει βαθουλώματα χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση.
   6944275762 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΣΚΑΛΚΟΣ

  ΣΚΑΛΚΟΣ

  Στην εταιρία Skalkos θα βρείτε βαφές και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών. Διαθέτει επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο.
   2102910512 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΕΚΕΡΗΣ

  ΚΕΚΕΡΗΣ

  Στο σύγχρονο φανοποιείο Kekeris μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.  Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.
   2109969325 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTO COLOR

  AUTO COLOR

  Η Auto Color δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της επισκευής και συντήρησης των επαγγελματικών και Ι.Χ. αυτοκίνητων από το 1977, με άξονα την ποιότητα επισκευής , με επαγγελματίες μηχανικούς και φανοποιούς.
   2102810515 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ