Ε-shop για βαφές αυτοκινήτου και όχι μόνο!

2500 Επισκέψεις στο άρθρο

Το ηλεκτρονικό κατάστημα drive4color.gr ειδικεύεται στην εμπορία εξοπλισμού για φανοποιεία και χρωμάτων αυτοκινήτου.

HB BODY ABEE
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΣΚΑΛΚΟΥ ΕΠΕ
Το ηλεκτρονικό κατάστημα drive4color.gr ειδικεύεται στην εμπορία εξοπλισμού για φανοποιεία και χρωμάτων αυτοκινήτου. Θα βρείτε μία πλούσια γκάμα προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ελληνικό Ηλεκτρονικό κατάστημα drive4color.gr δημιουργήθηκε με όραμα να αποτελέσει ορόσημο στον εξοπλισμό φανοποιείων και τα Χρώματα αυτοκινήτου. Η πολυετής εμπειρία της ομάδας στην φροντίδα των αυτοκινήτων και των ειδών φανοποιείας για περισσότερο από 30 χρόνια, τους έδωσε την δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο και εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα, που προσφέρει στον επισκέπτη μια ευχάριστη και ξεκούραστη εμπειρία αναζήτησης, σε μια πλούσια γκάμα προϊόντων.

Η εταιρεία drive4color.gr δεσμεύεται και υπόσχεται για την συνεχή εξέλιξη πάνω σε καινοτόμα μοντέλα και την συνεχή ανεύρεση νέων τεχνικών, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση και την ευχάριστη περιήγηση του επισκέπτη.

Η drive4color.gr υϊοθέτησε την πρακτική της άμεσης προσωπικής επικοινωνίας για κάθε παραγγελία και κάθε πρόταση των πελατών της και έδωσε  όλα τα μέσαώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει επαρκώς τους χρήστες, που θέλουν με το πάτημα λίγων κουμπιών να ολοκληρώσουν την παραγγελία τους, αλλά και τους χρήστες που χρειάζονται μια πιο προσωπική προσέγγιση και επιθυμούν να εξυπηρετούνται σε πραγματικό χρόνο, όπως σε κάθε άλλο φυσικό κατάστημα.
 

Προϊόντα της drive4color.gr : 

  • ΑΛΟΙΦΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΣΠΡΕΙ
  • ΚΟΛΛΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΙΣΣΕΣ - ΚΕΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ