Εγγυημένες υπηρεσίες PDR

5030 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Dent Car Hail έχει απόλυτη εξειδίκευση στην επισκευή ζημιών του αυτοκινήτου που προκαλεί μια χαλαζόπτωση ή μεγαλύτερου μεγέθους λακκούβες με τη μέθοδο PDR.

Μετά απο πολυετή εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου με συνεργείο απο το 1979 στη περιοχή του Πειραιά, Θεοφράστου 68 Κερατσίνι και Αβραάμ Κοντοπούλου 26 Δραπετσώνα λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες ανάπτυξης της τεχνικής της επισκευής των αυτοκινήτων ιδρύθηκε η Dent Car Hail με έδρα στη λεωφόρο Συγγρού 238 Καλλιθέα.

Μια εταιρεία με απόλυτη εξειδίκευση στην επισκευή ζημιών του αυτοκινήτου που προκαλεί μια χαλαζόπτωση ή μεγαλύτερου μεγέθους λακούβες(παρκάρισμα) με τη μέθοδο PDR.

Η Dent Car Hail πλαισιώνεται απο εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών με εντατικά σεμινάρια στην Αγγλία στο κέντρο εκπαίδευσης DENTRIX και PURE DENT REMOVAL.
Dent Car Hail με την τεχνική γνώση PDR και την εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου έχει ως στόχο την πλήρη αποκατάσταση μικρών και μεγάλων ζημιών εστιάζοντας στη μείωση κόστους και χρόνου επισκευής ενός αυτοκινήτου βάση της τεχνικής κατάρτισης του προσωπικού της.

Εξειδικευόνται στην επισκευή χωρίς βαφή (PDR) και όχι στην αντικατάσταση τμημάτων του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα την εξασφάλιση της κατασκευάστικης αξίας του οχήματος και το χαμηλό κόστος επισκεύης.

Η Dent Car Hail με την γνώση,την εμπειρία και τον απόλυτο τεχνολογικό εξοπλισμό δεν περιορίζεται μόνο στην Αθήνα αλλά σε όλη την Ελλάδα. 

Η Dent Car Hail συνεργάζεται με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός