Του αλλάζεις χρώμα και χωρίς βαφή! Με 3 εναλλακτικές μεθόδους

Του αλλάζεις χρώμα και χωρίς βαφή! Με 3 εναλλακτικές μεθόδους

6729 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/4/2022

Δες 3 νέους τρόπους με τους οποίους μπορείς να βάψεις το αυτοκίνητό σου, οι οποιοι προσφέρουν το τέλειο αποτέλεσμα.

HB BODY ABEE
DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

Κοινοποίησέ το »

-Με το car wrapping το "ντύνεις " με μεμβράνες και το κρατάς μέχρι 3 χρόνια
-Η υδροβαφή προσφέρει απεριόριστους συνδυασμούς και το βάφεις και μέσα
-Η αερογραφία προσφέρει και 3D αποτελέσματα

Έχεις χρησιμοποιήσει κάποια απο αυτές τις 3 μεθόδους; Αν ναι, είσαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα;

Car Wrapping

Με την τεχνική car wrapping αλλάζεις το χρώμα του εύκολα και γρήγορα, όποτε θελήσεις με μεμβράνες που διαρκούν έως και 3 έτη. Οι μεμβράνες βινυλίου είναι κατασκευασμένες με τη βοήθεια της νανοτεχνολογίας και έχουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες.

Το Car Wrapping δεν αφορά μόνο το ολικό βάψιμο του αυτοκινήτου, καθώς μπορείς να «ντύσεις» ακόμα και ένα μέρος του, όπως την οροφή, το καπό, τους καθρέπτες ή την μπροστινή μάσκα. Ακόμα και οι αυτοκινητοβιομηχανίες κάνουν αρκετές τέτοιες δοκιμές σε νέα τους μοντέλα. Είναι της μόδας, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και από το γεγονός πως πολλοί είναι οι σταρ παγκόσμιας φήμης που έχουν… ντυμένο αυτοκίνητο.

Η μέθοδος αυτή έχει και πολλά οφέλη. Ένα από αυτά, είναι και το ότι αν βαρεθείς το χρώμα που έχεις επιλέξει, μπορείς να το αφαιρέσεις, κρατώντας το εργοστασιακό ή τοποθετώντας νέες μεμβράνες διαφορετικών αποχρώσεων. Το σημαντικότερο όμως, είναι το ότι το χρώμα του αυτοκινήτου σου δεν παθαίνει τίποτα. Αντιθέτως, προστατεύεται κιόλας!

Υδροβαφή

Άλλη μία μόδα είναι η υδροβαφή Η διαδικασία είναι πολύ απλή και γρήγορη, ενώ μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα από πολλά σχέδια και συνδυασμούς. Στην ουσία πρόκειται για την  μεταφορά ενός προτυπωμένου σχεδίου, όπως carbon, καμουφλάζ, γεωμετρικά σχέδια κ.α., σε ένα αντικείμενο,  χρησιμοποιώντας το νερό. Με απλά λόγια κάθε υλικό σκληρό, που δεν έχει πόρους όπως π.χ.  το γυαλί , το ξύλο, το μέταλλο και όλοι οι τύποι των πλαστικών «βαπτίζονται» στο νερό και αποκτούν όμορφα και περίτεχνα σχέδια. Η υδροβαφή αποτελεί στην ουσία μία μόνιμη εφαρμογή και δεν πρέπει να παρομοιάζεται με τα αυτοκόλλητα ή τις μεμβράνες, ενώ  είναι εξίσου ανθεκτική με τη βαφή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ