Επαγγελματικά πιστόλια βαφής για υψηλών προδιαγραφών βαφές!

2205 Επισκέψεις στο άρθρο

Αναζητείστε τα πιο εξελιγμένα και εύχρηστα πιστόλια βαφής της αγοράς μέσα από την ευρεία γκάμα που σας προσφέρει η εταιρεία Ζησιμόπουλος ΑΒΕΕ.

Η εταιρεία Ζησιμόπουλος S.A. έχει καταφέρει να καταξιωθεί στον κλάδο της και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της με την διαρκή προσπάθεια που καταβάλλει στην εύρεση καινοτόμων πιστολιών βαφής και στην σύναψη συνεργασιών με μεγάλες και έμπιστες εταιρείες.
 
Στην εταιρεία θα βρείτε πιστόλια βαφής σε διάφορα μεγέθη και ιδανικά για λεπτομέρειες αλλά και μεγαλύτερες εργασίες, καθώς και αναλώσιμα είδη από τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές των οποίων είναι επίσημοι αντιπρόσωποι όπως: Η Graco, η Auarita, η Devilbiss και η Αnest Ιwata.
 
Οι εταιρείες αυτές είναι χρόνια πρωτοπόρες στον χώρο τους με αποτέλεσμα να έχουν  καταφέρει να διεκδικήσουν ένα μεγάλο τμήμα της αγοράς στον κλάδο τους.
 
                                                                                               Καλέστε: 2104324200

Η Ζησιμόπουλος διαθέτει επίσης εξειδικευμένα πιστόλια βαφής της Anest Iwata τα οποία είναι ειδικά κατασκευασμένα για το κλάδο της φανοποιείας  όπως το Anest IwataWS - 400 Evoclear, το Anest IwataW - 400 Belaria Classic κ.α.
 
Στην παρούσα κατηγορία μπορείτε να βρείτε επίσης αναλώσιμα είδη για πιστόλια βαφής:
 
Ανακαλύψτε όλα τα πιστόλια βαφής που διαθέτουν και κάντε τις αγορές σας σε απίστευτες τιμές!
Επισκεφτείτε τον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας για να δείτε από κοντά το πιστόλι βαφής που σας ενδιαφέρει.
Εδώ να επισημάνουμε ότι στις εγκαταστάσεις  υπάρχει και εξουσιοδοτημένο συνεργείο πλήρως οργανωμένο με τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα σας παρουσιαστεί.
 
Λίγα λόγια για την Ζησιμόπουλος ...

Η εταιρία Α. Ζησιμόπουλος ΑΒΕΕ εδρεύει στο Πέραμα από το 1985, και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να καθιερωθεί και να καταξιωθεί στο χώρο του εμπορίου μηχανημάτων βαφής – αμμοβολής και υδροβολής.

Από το 2010 έχουν μεταφερθεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις τους στο ΒΙΟ.ΠΑ Σχιστού όπου λειτουργεί εξουσιοδοτημένο service & χώρος επιδείξεων.

Βρείτε τα πιο αξιόπιστα μηχανήματα αμμοβολής, μηχανήματα βαφής, μηχανήματα βαφής airless και μηχανήματα υδροαμμοβολής που ανταποκρίνονται στις δικές σας απαιτήσεις.

Οι οίκοι που αντιπροσωπεύονται από την εταιρία είναι οι εξής:

GRACO BVBA:

Συστήματα βαφής και μεταφοράς υγρών, αεροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα airless, ηλεκτροστατικής βαφής, κατάλληλα για βαφές εγκαταστάσεων, κτιρίων ή μεταλλικών κατασκευών, βιομηχανίες, ναυτιλία καθώς και βιοτεχνίες επίπλων.

CLEMCO ΙΝΤΕRNATIONAL GMBH:

Συστήματα αμμοβολής από τον κορυφαίο κατασκευαστή στον κόσμο για καθαρισμό μεταλλικών κατασκευών, παλαιού σκυροδέματος, παλαιών επιχρισμάτων, σωληνώσεων εξωτερικά και εσωτερικά και οποιoνδήποτε επιφανειών με τον πιο οικονομικό και γρήγορο τρόπο.

ANEST IWATA ITALIA SRL:

Επαγγελματικά πιστόλια βαφής και αντλίες airless που καλύπτουν μεγάλη γκάμα εφαρμογών σε βιομηχανία, φανοποιία, επιπλοποιία.

Επίσης αντιπροσωπεύουν τους οίκους:

Devilbiss: πιστόλια βαφής

Auarita: πιστόλια βαφής

ΤST Sweden: προστατευτικός εξοπλισμός υδροβολής υψηλής πίεσης

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προσωπική επαφή, λειτουργεί υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη.

Η Ζησιμόπουλος ΑΒΕΕ είναι επίσημη αντιπρόσωπος της Graco για προϊόντα του Maritime στην Ελλάδα.


ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ S.Α.
Καλέστε: 
2104324200
Δείτε:   https://zisimopoulos-sa.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ