Επισκευές, αισθητική βελτίωση και όχι μόνο!

1393 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/9/2020

Η First Cars του κ. Αντωνιάδη δραστηριοποιείται στην φανοποιεία και βαφή αυτοκινήτων, προσφέροντας μία σειρά από ποιοτικές υπηρεσίες.

 
Στο φανοποιείο της εταιρίας στη Ναύπακτο, θα δημιουργήσετε μία σχέση συνεργασίας, που θα κρατήσει για χρόνια. Αυτή δημιουργείται με αξιοπιστία και εμπιστοσύνη, που είναι άλλωστε και τα βασικά χαρακτηριστικά για την δημιουργία της.
 
Η First Cars θα σας προσφέρει και τα δύο. Αξιοπιστία στις επισκευές, αφού διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο χώρο με εξελιγμένα σύγχρονα μηχανήματα φανοποιίας, ικανά να διορθώσουν οποιαδήποτε ζημιά.
 
Εμπιστοσύνη, γιατί το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας έχει την κατάλληλη τεχνογνωσία για να προσφέρει ποιοτικές επιδιορθώσεις υψηλής αισθητικής. Χρησιμοποιεί τις καλύτερες πρώτες ύλες και προσφέρει αποτελέσματα που θα διαρκέσουν για πολλά χρόνια. Παράλληλα φροντίζει, ώστε να ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στο χώρο της επιδιόρθωσης και φροντίδας των αυτοκινήτωνΚαλέστε:  2634021228

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρία αναλαμβάνει την επιδιόρθωση και επαναφορά στην αρχική κατάσταση του αυτοκινήτου σας, έχουντας την κατάλληλη τεχνογνωσία για να προσφέρει ποιοτικές επιδιορθώσεις υψηλής αισθητικής. Χρησιμοποιεί τις καλύτερες πρώτες ύλες και φροντίζει, ώστε να ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στο χώρο της επιδιόρθωσης και φροντίδας των αυτοκινήτων. Γι' αυτούς κάθε επισκευή είναι προσωπική υπόθεση. Με αστείρευτο μεράκι, μεγάλη εμπειρία και άριστη τεχνογνωσία προσφέρουν ποιοτικές επισκευές.

Αναλυτικότερα στην First Cars μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:
  • Εργασίες φανοποιίας, οι οποίες καλύπτονται από εγγύηση και τις εργοστασιακές προδιαγραφές.
  • Αισθητική και ουσιαστική βελτιωση με εξειδικευμένες τεχνικές και κορυφαία υλικά και αξεσουάρ
  • Περιποίηση που περιλαμβάνει γυάλισμα, καθαρισμό σαλονιού και ταπετσαριών και διόρθωση ζαντών αλουμινίου.
 
FIRST CARS ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
Καλέστε:  2634021228
Δείτε με 1 κλικ: http://www.firstcars.gr/
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός