Φανάρια σαν καινούρια, χωρίς χρήση αλοιφής!

3489 Επισκέψεις στο άρθρο

Το HEADLIGHT RENOVATION KIT είναι μία νέα εύκολη και γρήγορη μέθοδος για τον καθαρισμό των φαναριών του αυτοκινήτου. Θα το βρείτε από την γνωστή επιχείρηση του κλάδου προϊόντων επαναβαφής & περιποίησης, την "Γ. Νικολόπουλος Α.Ε.Ε".

INDASA Italia s.r.l. a socio unico
AKZO NOBEL COATINGS Α.Ε.
Τα εμπρός φανάρια του οχήματός ταλαιπωρούνται από τον ήλιο, τη θερμότητα που αποβάλουν όταν είναι αναμμένα, τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες του περιβάλλοντος και την υγρασία. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα μετά από μερικά χρόνια να κιτρινίζουν και να μην αποδίδουν το 100% της φωτεινότητάς τους. Έτσι η οδήγηση κατά τις νυχτερινές ώρες ή σε συνθήκες με περιορισμένη ορατότητα γίνεται ανασφαλής και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

Για πιο λόγο όμως να αγοράσετε καινούρια φανάρια, όταν μπορείτε να καθαρίσετε τα παλιά και να μοιάζουν καινούρια; Οικονομικά και γρήγορα ένας ειδικός μπορεί να το πράξει αυτό για εσάς, αποφεύγοντας το κόστος της αντικατάστασής τους με νέα φανάρια, που είναι πολλές φορές υπερβολικό.

Συνεπώς η συντήρηση των φαναριών είναι μια λύση με πολλαπλά οφέλη για τον κάτοχο οποιουδήποτε οχήματος. Ας δούμε 4 από αυτά.

Είναι μια λύση:

- οικονομική & σας γλιτώνει λεφτά,
- βελτιώνει την οδική σας ασφάλεια
- ομορφαίνει την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου σας και
- αυξάνει την μεταπωλητική του αξία !     Καλέστε:  2103464647

Η νέα μέθοδος για το ξεθάμπωμα φαναριών : HEADLIGHT RENOVATION KIT

Η  Γ. Νικολόπουλος ΑΕΕ προσφέρει μία νέα μέθοδο για το ξεθάμπωμα φαναριών. Πρόκειται για το HEADLIGHT RENOVATION KIT, το οποίο προσφέρει  γρήγορο  και σίγουρο αποτέλεσμα, σε όλα τα στάδια γυαλο-χαρταρίσματος και μάλιστα χωρίς την χρήση αλοιφών. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και μπορούν να το εφαρμόσουν και μη έμπειροι χρήστες.

53 χρόνια και μακροχρόνιες συνεργασίες στον κλάδο !

Από το 1967 μέχρι σήμερα (53 χρόνια) η Γ. Νικολόπουλος ΑΕΕ είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες  στο χώρο της εμπορίας προϊόντων επαναβαφής, έχοντας να επιδείξει  μεγάλες επιτυχίες και στον κλάδο του επαγγελματικού καθαρισμού αυτοκινήτων.

Διαθέτοντας το κατάλληλο know how και προϊόντα άριστης ποιότητας, έχει αναπτυχθεί και στον τομέα του εξοπλισμού, προμηθεύοντας μεγάλο αριθμό πρατηρίων καυσίμου και πλυντηρίων με εργαλεία, αναλώσιμα και βοηθητικά προϊόντα.

Η πολυετής εμπειρία που διαθέτει το προσωπικό της και φυσικά και η πλήρης τεχνογνωσία στον τομέα της συντήρησης του αυτοκινήτου, της δίνει την δυνατότητα να προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα για τον επαγγελματία αλλά φυσικά να τους υποστηρίξει και τεχνικά.

Γ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΕ
Καλέστε:  2103464647
Δέιτε με 1 κλικ: www.car-wash.gr
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

 • RS NANOTECHNOLOGY

  RS NANOTECHNOLOGY

  Το νέο προϊόν Nanodiamond της RS Nanotechnology προήλθε από μακρόχρονη τεχνολογική έρευνα και αποτελεί την δεύτερη γενιά και την εξέλιξη της γκάμας των ειδών Νανοτεχνολογίας, έχει την ικανότητα να προστατεύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά τις επιφάνειες από κάθε είδους επιβλαβείς ρύπους και γρατσουνιές. Μετά την πρώτη κάλυψη, μπορεί να αυξηθεί το πάχος της με πρόσθετες στρώσεις.
   210 9766366 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΕΚΕΡΗΣ

  ΚΕΚΕΡΗΣ

  Στο σύγχρονο φανοποιείο Kekeris μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.  Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.
   2109969325 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GOLDEN CARE

  GOLDEN CARE

  Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
   2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTO COLOR

  AUTO COLOR

  Η Auto Color δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της επισκευής και συντήρησης των επαγγελματικών και Ι.Χ. αυτοκίνητων από το 1977, με άξονα την ποιότητα επισκευής , με επαγγελματίες μηχανικούς και φανοποιούς.
   2102810515 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΛΙΒΑΣ

  ΛΙΒΑΣ

  Στις εγκαταστάσεις του φανοποιείου Livas πραγματοποιούνται αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Μπορείτε να επισκευάζετε το αυτοκίνητο σας, να φροντίσετε το χρώμα του ή και να το καθαρίσετε με βιολογικό καθαρισμό.
   2102383353 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTORADO

  AUTORADO

  Η AUTO RADO χρησιμοποιεί τη μέθοδο PDR που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται το χρώμα. Επισκευάζει βαθουλώματα χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση.
   6944275762 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΣΚΑΛΚΟΣ

  ΣΚΑΛΚΟΣ

  Στην εταιρία Skalkos θα βρείτε βαφές και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών. Διαθέτει επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο.
   2102910512 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Akzo Nobel

  Akzo Nobel

  Μοναδική, ολοκληρωμένη τεχνολογία Colorvation. Μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των φανοποιείων.  Το τέλειο ταίριασμα γρήγορα και αποτελεσματικά!  Η απόλυτη τεχνική επαναβαφής.
   2106220620 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  Εισαγωγή και εμπορία χρωμάτων αυτοκινήτων από την εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία, προϊόντα στεγανοποίησης, λείανσης, γυάλισμα, προσωπική προστασία. Με εγγύηση στην καλύτερη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές.
    210-3462774 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • HB BODY

  HB BODY

  Τομέας της HB BODY είναι τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.
   2310790000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ

  ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ

  Η Loupasakis είναι μία σύγχρονη και πλήρης κάθετη μονάδα εξυπηρέτησης αυτοκινήτων. Στις εγκαταστάσεις της θα βρείτε λύσεις για service, φανοποιία, βαφές, ελαστικά, αναρτήσεις, ευθυγραμμίσεις και ανταλλακτικά 
    2109937529 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • SMALTOLIN S.A.

  SMALTOLIN S.A.

  Η κύρια δράση της  Smaltolin A.E εντοπίζεται στο χώρο της βιομηχανίας με χρώματα ειδικών προδιαγραφών μακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας μεταλλικών και τσιμεντένιων κατασκευών.
   210 6627280 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ