Φανάρια σαν καινούρια, χωρίς χρήση αλοιφής!

3215 Επισκέψεις στο άρθρο

Το HEADLIGHT RENOVATION KIT είναι μία νέα εύκολη και γρήγορη μέθοδος για τον καθαρισμό των φαναριών του αυτοκινήτου. Θα το βρείτε από την γνωστή επιχείρηση του κλάδου προϊόντων επαναβαφής & περιποίησης, την "Γ. Νικολόπουλος Α.Ε.Ε".

HB BODY ABEE
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΣΚΑΛΚΟΥ ΕΠΕ
Τα εμπρός φανάρια του οχήματός ταλαιπωρούνται από τον ήλιο, τη θερμότητα που αποβάλουν όταν είναι αναμμένα, τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες του περιβάλλοντος και την υγρασία. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα μετά από μερικά χρόνια να κιτρινίζουν και να μην αποδίδουν το 100% της φωτεινότητάς τους. Έτσι η οδήγηση κατά τις νυχτερινές ώρες ή σε συνθήκες με περιορισμένη ορατότητα γίνεται ανασφαλής και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

Για πιο λόγο όμως να αγοράσετε καινούρια φανάρια, όταν μπορείτε να καθαρίσετε τα παλιά και να μοιάζουν καινούρια; Οικονομικά και γρήγορα ένας ειδικός μπορεί να το πράξει αυτό για εσάς, αποφεύγοντας το κόστος της αντικατάστασής τους με νέα φανάρια, που είναι πολλές φορές υπερβολικό.

Συνεπώς η συντήρηση των φαναριών είναι μια λύση με πολλαπλά οφέλη για τον κάτοχο οποιουδήποτε οχήματος. Ας δούμε 4 από αυτά.

Είναι μια λύση:

- οικονομική & σας γλιτώνει λεφτά,
- βελτιώνει την οδική σας ασφάλεια
- ομορφαίνει την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου σας και
- αυξάνει την μεταπωλητική του αξία !     Καλέστε:  2103464647

Η νέα μέθοδος για το ξεθάμπωμα φαναριών : HEADLIGHT RENOVATION KIT

Η  Γ. Νικολόπουλος ΑΕΕ προσφέρει μία νέα μέθοδο για το ξεθάμπωμα φαναριών. Πρόκειται για το HEADLIGHT RENOVATION KIT, το οποίο προσφέρει  γρήγορο  και σίγουρο αποτέλεσμα, σε όλα τα στάδια γυαλο-χαρταρίσματος και μάλιστα χωρίς την χρήση αλοιφών. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και μπορούν να το εφαρμόσουν και μη έμπειροι χρήστες.

53 χρόνια και μακροχρόνιες συνεργασίες στον κλάδο !

Από το 1967 μέχρι σήμερα (53 χρόνια) η Γ. Νικολόπουλος ΑΕΕ είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες  στο χώρο της εμπορίας προϊόντων επαναβαφής, έχοντας να επιδείξει  μεγάλες επιτυχίες και στον κλάδο του επαγγελματικού καθαρισμού αυτοκινήτων.

Διαθέτοντας το κατάλληλο know how και προϊόντα άριστης ποιότητας, έχει αναπτυχθεί και στον τομέα του εξοπλισμού, προμηθεύοντας μεγάλο αριθμό πρατηρίων καυσίμου και πλυντηρίων με εργαλεία, αναλώσιμα και βοηθητικά προϊόντα.

Η πολυετής εμπειρία που διαθέτει το προσωπικό της και φυσικά και η πλήρης τεχνογνωσία στον τομέα της συντήρησης του αυτοκινήτου, της δίνει την δυνατότητα να προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα για τον επαγγελματία αλλά φυσικά να τους υποστηρίξει και τεχνικά.

Γ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΕ
Καλέστε:  2103464647
Δέιτε με 1 κλικ: www.car-wash.gr
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ