22 χρόνια όνομα και εξειδίκευση!

3555 Επισκέψεις στο άρθρο

Μία επιχείρηση με έδρα τον Βόλο, που ενισχύει το «καλό όνομα» της και στοχεύει την ικανοποίηση & την ασφάλεια των πελατών της, είναι η "Σφέτσος Αντώνιος" (με αντικείμενο την φανοποιεία και βαφή αυτοκινήτων).

HB BODY ABEE
SMALTOLIN S.A.
Στην 3η δεκαετία επιχειρηματικής της δράσης η γνωστή τοπική επιχείρηση φανοποιίας "Σφέτσος Αντώνιος". Δραστηριοποιείται στον κλάδο της περιποίησης-αποκατάστασης αυτοκινήτου από το 1998. Αμεσότητα, know how και υψηλή εξειδίκευση στα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα. Καλέστε: 6983810797

Διαθέτει υψηλή εξειδίκευση στο ξε-σάπισμα μερών (με χρήση αμμοβολής) κάθε ΙΧ αυτοκινήτου αλλά και 4Χ4 και ελαφρών φορτηγών. Στις εργασίες βαφής (σασί και μηχανικών μερών) χρησιμοποιεί  επώνυμα και αξιόπιστα προιόντα όπως αστάρια της Max Meyer και εγγυημένα προιόντα της HB Body.

Επίσης, η "Σφέτσος Αντώνιος" γλιτώνει χρόνο και χρήμα στους πελάτες της καθώς  διεκπεραιώνει κάθε είδους επισκευής αυτοκινήτου μα και συνεργάζεται με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη (π.χ. σε περίπτωση τρακαρίσματος). Καλέστε: 6983810797

Στην ιδιαίτερη αυτή περίοδο η επιχείρηση συνεχίζει απρόσκοπτα την λειτουργία της, παίρνοντας όλα τα κατάλληλα μέτρα και τηρώντας όλους τους απαιτούμενους κανόνες, ώστε να διασφαλιστεί η υγεία των πελατών και του προσωπικού της.

Συνεχίζει να παρέχει, non stop, τις υπηρεσίες της, έτσι ώστε να διασφαλίζουν την οδική ασφάλεια των πελατών της, ιδιαίτερα τώρα που οι μετακινήσεις με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχουν μειωθεί και ολοένα και περισσότεροι χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο.

Κάποια βασικά μέτρα  που λαμβάνονται από την επιχείρηση

-εξυπηρετεί προγραμματισμένα ραντεβού, κατόπιν συνεννόησης.
-στο χώρο του συνεργείου δεν θα επιτρέπεται η παραμονή των πελατών κατά τη
 
διάρκεια των εργασιών.
-Το φανοποιείο είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα υλικά για την ατομική
   προστασία και καθαριότητα.

- Ο αερισμός του χώρου είναι καθημερινός και τακτικός και ο υπεύθυνος του   
   φανοποιείου μεριμνά για την καθαριότητα και την τακτοποίηση του χώρου.


Για οποιαδήποτε διευκρίνηση - πληροφορία ή τεχνική υποστήριξη τους καλείτε
στο  6983 810797 στο προκαθορισμένο ωράριο λειτουργίας (ως τις 6 το απόγευμα).

 Σημειώστε επίσης, πως η συμβουλευτική είναι ΔΩΡΕΑΝ και με καθαρά λόγια. Ο στόχος του επαγγελματία, είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες. Έτσι αφού δουν τι ακριβώς θέλετε και ποιες είναι οι προτεραιότητες σας, σας δίνουν όλες τις λύσεις που έχετε στη διάθεση σας και συμφωνούν μαζί σας την καλύτερη για εσάς (και την τσέπη σας) !

ΣΦΕΤΣΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Καλέστε: 6983810797

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

 • ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  Εισαγωγή και εμπορία χρωμάτων αυτοκινήτων από την εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία, προϊόντα στεγανοποίησης, λείανσης, γυάλισμα, προσωπική προστασία. Με εγγύηση στην καλύτερη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές.
    210-3462774 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTO COLOR

  AUTO COLOR

  Η Auto Color δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της επισκευής και συντήρησης των επαγγελματικών και Ι.Χ. αυτοκίνητων από το 1977, με άξονα την ποιότητα επισκευής , με επαγγελματίες μηχανικούς και φανοποιούς.
   2102810515 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • RS NANOTECHNOLOGY

  RS NANOTECHNOLOGY

  Το νέο προϊόν Nanodiamond της RS Nanotechnology προήλθε από μακρόχρονη τεχνολογική έρευνα και αποτελεί την δεύτερη γενιά και την εξέλιξη της γκάμας των ειδών Νανοτεχνολογίας, έχει την ικανότητα να προστατεύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά τις επιφάνειες από κάθε είδους επιβλαβείς ρύπους και γρατσουνιές. Μετά την πρώτη κάλυψη, μπορεί να αυξηθεί το πάχος της με πρόσθετες στρώσεις.
   210 9766366 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GOLDEN CARE

  GOLDEN CARE

  Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
   2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTORADO

  AUTORADO

  Η AUTO RADO χρησιμοποιεί τη μέθοδο PDR που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται το χρώμα. Επισκευάζει βαθουλώματα χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση.
   6944275762 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • HB BODY

  HB BODY

  Τομέας της HB BODY είναι τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.
   2310790000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Akzo Nobel

  Akzo Nobel

  Μοναδική, ολοκληρωμένη τεχνολογία Colorvation. Μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των φανοποιείων.  Το τέλειο ταίριασμα γρήγορα και αποτελεσματικά!  Η απόλυτη τεχνική επαναβαφής.
   2106220620 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΛΙΒΑΣ

  ΛΙΒΑΣ

  Στις εγκαταστάσεις του φανοποιείου Livas πραγματοποιούνται αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Μπορείτε να επισκευάζετε το αυτοκίνητο σας, να φροντίσετε το χρώμα του ή και να το καθαρίσετε με βιολογικό καθαρισμό.
   2102383353 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • SMALTOLIN S.A.

  SMALTOLIN S.A.

  Η κύρια δράση της  Smaltolin A.E εντοπίζεται στο χώρο της βιομηχανίας με χρώματα ειδικών προδιαγραφών μακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας μεταλλικών και τσιμεντένιων κατασκευών.
   210 6627280 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΣΚΑΛΚΟΣ

  ΣΚΑΛΚΟΣ

  Στην εταιρία Skalkos θα βρείτε βαφές και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών. Διαθέτει επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο.
   2102910512 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΕΚΕΡΗΣ

  ΚΕΚΕΡΗΣ

  Στο σύγχρονο φανοποιείο Kekeris μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.  Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.
   2109969325 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ