22 χρόνια όνομα και εξειδίκευση!

2833 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/9/2020

Μία επιχείρηση με έδρα τον Βόλο, που ενισχύει το «καλό όνομα» της και στοχεύει την ικανοποίηση & την ασφάλεια των πελατών της, είναι η "Σφέτσος Αντώνιος" (με αντικείμενο την φανοποιεία και βαφή αυτοκινήτων).

 
Στην 3η δεκαετία επιχειρηματικής της δράσης η γνωστή τοπική επιχείρηση φανοποιίας "Σφέτσος Αντώνιος". Δραστηριοποιείται στον κλάδο της περιποίησης-αποκατάστασης αυτοκινήτου από το 1998. Αμεσότητα, know how και υψηλή εξειδίκευση στα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα. Καλέστε: 6983810797

Διαθέτει υψηλή εξειδίκευση στο ξε-σάπισμα μερών (με χρήση αμμοβολής) κάθε ΙΧ αυτοκινήτου αλλά και 4Χ4 και ελαφρών φορτηγών. Στις εργασίες βαφής (σασί και μηχανικών μερών) χρησιμοποιεί  επώνυμα και αξιόπιστα προιόντα όπως αστάρια της Max Meyer και εγγυημένα προιόντα της HB Body.

Επίσης, η "Σφέτσος Αντώνιος" γλιτώνει χρόνο και χρήμα στους πελάτες της καθώς  διεκπεραιώνει κάθε είδους επισκευής αυτοκινήτου μα και συνεργάζεται με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη (π.χ. σε περίπτωση τρακαρίσματος). Καλέστε: 6983810797

Στην ιδιαίτερη αυτή περίοδο η επιχείρηση συνεχίζει απρόσκοπτα την λειτουργία της, παίρνοντας όλα τα κατάλληλα μέτρα και τηρώντας όλους τους απαιτούμενους κανόνες, ώστε να διασφαλιστεί η υγεία των πελατών και του προσωπικού της.

Συνεχίζει να παρέχει, non stop, τις υπηρεσίες της, έτσι ώστε να διασφαλίζουν την οδική ασφάλεια των πελατών της, ιδιαίτερα τώρα που οι μετακινήσεις με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχουν μειωθεί και ολοένα και περισσότεροι χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο.

Κάποια βασικά μέτρα  που λαμβάνονται από την επιχείρηση

-εξυπηρετεί προγραμματισμένα ραντεβού, κατόπιν συνεννόησης.
-στο χώρο του συνεργείου δεν θα επιτρέπεται η παραμονή των πελατών κατά τη
 
διάρκεια των εργασιών.
-Το φανοποιείο είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα υλικά για την ατομική
   προστασία και καθαριότητα.

- Ο αερισμός του χώρου είναι καθημερινός και τακτικός και ο υπεύθυνος του   
   φανοποιείου μεριμνά για την καθαριότητα και την τακτοποίηση του χώρου.


Για οποιαδήποτε διευκρίνηση - πληροφορία ή τεχνική υποστήριξη τους καλείτε
στο  6983 810797 στο προκαθορισμένο ωράριο λειτουργίας (ως τις 6 το απόγευμα).

 Σημειώστε επίσης, πως η συμβουλευτική είναι ΔΩΡΕΑΝ και με καθαρά λόγια. Ο στόχος του επαγγελματία, είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες. Έτσι αφού δουν τι ακριβώς θέλετε και ποιες είναι οι προτεραιότητες σας, σας δίνουν όλες τις λύσεις που έχετε στη διάθεση σας και συμφωνούν μαζί σας την καλύτερη για εσάς (και την τσέπη σας) !

ΣΦΕΤΣΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Καλέστε: 6983810797

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός