Φούρνοι βαφής τελευταίας τεχνολογίας

2350 Επισκέψεις στο άρθρο

Η FEA SPRAY BOOT προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού και κατασκευής του φανοποιείου-βαφείου, όπως  καμπίνες βαφής αυτοκινήτων, φορτηγών, λεωφορείων κ.α. Όλα είναι υψηλής ποιότητας, πλήρως λειτουργικότητα και με αυστηρές προδιαγραφές.

 
Η εταιρεία FEA SPRAY BOOT δραστηριοποιείται στον χώρο των βαφείων αυτοκινήτων, φανοποιείων και συνεργείων από το 1978 με την κατασκευή φούρνων βαφής αυτοκινήτων.
Με τα χρόνια η εταιρεία FEA αναπτύχθηκε και απέκτησε δικές της ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις. Η γκάμα των προϊόντων τους μεγάλωσε και η εξέλιξη των μηχανημάτων τους ακολούθησε τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.

Η εταιρεία FEA, αξιοποιώντας σύγχρονα σχεδιαστικά προγράμματα και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, προσφέρει μια σειρά αξιόπιστων προϊόντων, όπως:
  • καμπίνες βαφής αυτοκινήτων, φορτηγών, λεωφορείων και βιομηχανικών προϊόντων,
  • μονάδες προεργασίας,
  • αερολέβητες και
  • αντιρρυπαντικές μονάδες.

Οι καμπίνες βαφής FEA διαθέτουν συστήματα τελευταίας τεχνολογίας, που παρέχουν στον χειριστή τους μοναδικό σύστημα εξαερισμού και εξαιρετικό φωτισμό δημιουργώντας άριστες συνθήκες εργασίας.
Παράλληλα, εξοικονομούν ενέργεια και σέβονται το περιβάλλον, ενώ είναι εναρμονισμένες με τις πρόσφατες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην εταιρεία FEA προέρχονται από ευρωπαϊκές εταιρείες αναγνωρισμένες στον χώρο και είναι άριστης ποιότητας. 
 

Υπηρεσίες FEA:
Προσφέρουν στους πελάτες ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού και κατασκευής του φανοποιείου-βαφείου, με υψηλή ποιότητα, λειτουργικότητα και αυστηρές προδιαγραφές. Μέλημά τους είναι να υλοποιούν τις ιδέες σας προσφέροντάς άριστες λύσεις με ρεαλιστικό κόστος  και με  αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων. Το υψηλό επίπεδο ειδίκευσης, η διάθεση για καινοτομία σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία, τους επιτρέπουν να εξοπλίζουν και να διαμορφώνουν τον χώρο σας  ανάλογα  με τις απαιτήσεις σας με ασφάλεια, αξιοπιστία, ταχύτητα και οικονομία. 

FEA SPRAY BOOT
Διεύθυνση: Ξενοδοχοϋπαλλήλων 21, Αχαρνές
Τηλέφωνο:  210 2403033 - 210 5734943

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός