Η AkzoNobel εξασφαλίζει συμφωνία προμήθειας με την BMW

1140 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/3/2020

Ο όμιλος BMW επέλεξε την AkzoNobel ως αξιόπιστο προμηθευτή προϊόντων επαναβαφής αυτοκινήτων και υπηρεσιών σε ένα μεγάλο τμήμα του δικτύου διανομής του σε όλο τον κόσμο, από την 1η Φεβρουαρίου του 2020.

 
Η συμφωνία καλύπτει 44 χώρες και σημαίνει ότι οι κορυφαίες μάρκες Sikkens και Lesonal της εταιρείας είναι πλέον εγκεκριμένες για επισκευές βαφής επιβατικών αυτοκινήτων BMW και Mini σε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους, επισκευαστές, εισαγωγείς και καταστήματα του Ομίλου BMW στις χώρες αυτές.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ξεκινάμε συνεργασία με τον Όμιλο BMW, μία από τις κορυφαίες παγκοσμίως μάρκες αυτοκινήτων», δηλώνει ο Patrick Bourguignon, Διευθύνων Σύμβουλος της AkzoNobel Automotive &Specialty Coatings. «Πιστεύουμε ότι η Sikkens και η Lesonal είναι ο τέλειος συνδυασμός για την περαιτέρω βελτίωση της προσφοράς υπηρεσιών προς τους πελάτες και της αποδοτικότητας του δικτύου της BMW».

Η συμφωνία επιβεβαιώθηκε μετά από εκτεταμένη ανάλυση των προϊόντων και των υπηρεσιών της Sikkens και της Lesonal.

Ο Jörg Anders, Διευθυντής Σημαντικών Πελατών παγκοσμίως της AkzoNobelVehicle Refinish and Automotive, δήλωσε: «Σε 44 χώρες, τα φανοβαφεία θα επωφεληθούν από κορυφαίασυστήματα επαναβαφής οχημάτων με καινοτόμα και βιώσιμα προϊόντα και κορυφαία ψηφιακά εργαλεία αποχρώσεων. Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τις κορυφαίες μάρκες και επιχειρηματικές υπηρεσίες μας σε ένα νέο κοινό.»

Εκτός από την προσφορά προϊόντων αποδεδειγμένης απόδοσης και υψηλής ποιότητας, η AkzoNobel πρωτοπορεί στην ανάπτυξη καινοτόμων ψηφιακών εργαλείων αποχρώσεων.

Με το MixitTM η AkzoNobel προσφέρει μια βασισμένη στο Cloud εφαρμογή ανάκτησης συνταγών αποχρώσεων που παρέχει άμεση πρόσβαση σε πάνω από δύο εκατομμύρια συνταγές. Σε συνδυασμό με το συμπαγούς σχεδίασης φορητό φασματογράφο Automatchic™, οποιαδήποτε εργασία βαφής μπορεί να γίνει γρηγορότερα, ακριβέστερα και με λιγότερα απόβλητα.

Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από μια προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για την ενίσχυση της επιχειρηματικής απόδοσης των επιχειρήσεών τους. Με το Carbeat™ η AkzoNobel προσφέρει μια προηγμένη ψηφιακή λύση παρακολούθησης της ροής εργασιών του φανοβαφείου που αυξάνει την αποδοτικότητα της διαχείρισης παραγωγής και μειώνει τους χρόνους κύκλου επισκευής.

Οι χώρες που καλύπτονται από τη συμφωνία είναι οι εξής:  Αίγυπτος, Αλβανία, Αργεντινή, Αυστραλία, Βιετνάμ, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία, Βουλγαρία, Βραζιλία, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Εσθονία, ΗΑΕ, Ινδία, Ινδονησία, Ιορδανία, Ιράκ, Ισραήλ, Ιταλία, Καζακστάν, Κουβέιτ, Κροατία, Κύπρος, Λετονία, Λευκορωσία, Λιθουανία, Μαλαισία, Μαρόκο, Μεξικό, Μολδαβία, Νορβηγία, Ομάν, Ουκρανία, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη, Σουηδία, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Τουρκία, Υεμένη, Φιλιππίνες, Φινλανδία και Χονγκ Κονγκ.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΒΑΦΕΣ - ΧΡΩΜΑΤΑ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός