Η HB BODY περήφανος χορηγός της Aristotle Racing Team για 7η χρονιά!
Η HB BODY περήφανος χορηγός της Aristotle Racing Team για 7η χρονιά!
Η HB BODY περήφανος χορηγός της Aristotle Racing Team για 7η χρονιά!
Η HB BODY περήφανος χορηγός της Aristotle Racing Team για 7η χρονιά!
 • Η HB BODY περήφανος χορηγός της Aristotle Racing Team για 7η χρονιά!
 • Η HB BODY περήφανος χορηγός της Aristotle Racing Team για 7η χρονιά!
 • Η HB BODY περήφανος χορηγός της Aristotle Racing Team για 7η χρονιά!
 • Η HB BODY περήφανος χορηγός της Aristotle Racing Team για 7η χρονιά!

Η HB BODY περήφανος χορηγός της Aristotle Racing Team για 7η χρονιά!

2314 Επισκέψεις στο άρθρο

Μόλις λίγες εβδομάδες πριν η Aristotle Racing Team (ART), η πρώτη φοιτητική ομάδα μηχανοκίνητου αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, παρουσίασε το νέο αγωνιστικό μονοθέσιο της, ART-21 και η HB BODY νιώθει περήφανη που είναι κομμάτι του.

INDASA Italia s.r.l. a socio unico
ΑΝΔΡΕΑΣ Δ. ΚΕΚΕΡΗΣ

Με νέο ανατρεπτικό σχεδιασμό, ο οποίος βασίστηκε στην εμπειρία των προηγούμενων ετών και στο όραμά της ομάδας για το μέλλον, το ART-21 καλείται να εκπληρώσει τους αγωνιστικούς στόχους της φετινής χρονιάς και να οδηγήσει την ομάδα ψηλά.

Ο γνώριμος πλέον κινητήρας CBR-600 εφοδιάζεται με καινούριο εγκέφαλο, ο οποίος επιτρέπει την αξιοποίηση του σε μεγαλύτερο βαθμό. Αποτέλεσμα αυτού τα 85 άλογα που μεταφέρονται στον τροχό και είναι υπεύθυνα για την καλύτερη επιτάχυνση του. Το νέο αεροδυναμικό πακέτο σε συνδυασμό με το καινούριο σύστημα ανάρτησης προσφέρουν πλέον μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον οδηγό. Κατά συνέπεια, συγκρίνοντας το καινούργιο μονοθέσιο με το ART-18 είναι ορατή η διαφορά στους χρόνους της πίστας.

Η HB BODY αναγνωρίζοντας την αξία των φοιτητών-μελών της ομάδας Aristotle Racing Team (ART), είναι για 7η συνεχή χρονιά χορηγός σε κάθε τους προσπάθεια και επιτυχία. Μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει λάβει αρκετές βραβεύσεις, ενώ μετράει πολλές επιτυχημένες συμμετοχές σε διεθνείς φοιτητικούς αγώνες Formula και μια χορηγική πράξη που ενισχύει την ανάπτυξη της επιστημονικής σκέψης, την καινοτομία και την εξάσκηση των φοιτητών σε όσα έχουν διδαχθεί σε θεωρητικό επίπεδο.

Αυτό τον μήνα η ομάδα γιορτάζει τα 15 χρόνια από την ίδρυσή της ενώ μόλις πριν από λίγες μέρες συμμετείχε στη Formula Student Czech στο Autodrom Most και στο Formula Student EAST στην πίστα του Hungaroring. Το 7ο αγωνιστικό μονοθέσιο της ART κατάφερε να αγωνιστεί στους διαγωνισμούς και να βρεθεί μέσα στην δεκάδα της γενικής κατάταξης, ανάμεσα σε 38 διακεκριμένες ομάδες που συμμετείχαν.

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

 • GOLDEN CARE

  GOLDEN CARE

  Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
   2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • RS NANOTECHNOLOGY

  RS NANOTECHNOLOGY

  Το νέο προϊόν Nanodiamond της RS Nanotechnology προήλθε από μακρόχρονη τεχνολογική έρευνα και αποτελεί την δεύτερη γενιά και την εξέλιξη της γκάμας των ειδών Νανοτεχνολογίας, έχει την ικανότητα να προστατεύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά τις επιφάνειες από κάθε είδους επιβλαβείς ρύπους και γρατσουνιές. Μετά την πρώτη κάλυψη, μπορεί να αυξηθεί το πάχος της με πρόσθετες στρώσεις.
   210 9766366 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Akzo Nobel

  Akzo Nobel

  Μοναδική, ολοκληρωμένη τεχνολογία Colorvation. Μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των φανοποιείων.  Το τέλειο ταίριασμα γρήγορα και αποτελεσματικά!  Η απόλυτη τεχνική επαναβαφής.
   2106220620 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • SMALTOLIN S.A.

  SMALTOLIN S.A.

  Η κύρια δράση της  Smaltolin A.E εντοπίζεται στο χώρο της βιομηχανίας με χρώματα ειδικών προδιαγραφών μακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας μεταλλικών και τσιμεντένιων κατασκευών.
   210 6627280 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  Εισαγωγή και εμπορία χρωμάτων αυτοκινήτων από την εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία, προϊόντα στεγανοποίησης, λείανσης, γυάλισμα, προσωπική προστασία. Με εγγύηση στην καλύτερη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές.
    210-3462774 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • HB BODY

  HB BODY

  Τομέας της HB BODY είναι τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.
   2310790000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΛΙΒΑΣ

  ΛΙΒΑΣ

  Στις εγκαταστάσεις του φανοποιείου Livas πραγματοποιούνται αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Μπορείτε να επισκευάζετε το αυτοκίνητο σας, να φροντίσετε το χρώμα του ή και να το καθαρίσετε με βιολογικό καθαρισμό.
   2102383353 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTORADO

  AUTORADO

  Η AUTO RADO χρησιμοποιεί τη μέθοδο PDR που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται το χρώμα. Επισκευάζει βαθουλώματα χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση.
   6944275762 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΣΚΑΛΚΟΣ

  ΣΚΑΛΚΟΣ

  Στην εταιρία Skalkos θα βρείτε βαφές και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών. Διαθέτει επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο.
   2102910512 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΕΚΕΡΗΣ

  ΚΕΚΕΡΗΣ

  Στο σύγχρονο φανοποιείο Kekeris μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.  Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.
   2109969325 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTO COLOR

  AUTO COLOR

  Η Auto Color δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της επισκευής και συντήρησης των επαγγελματικών και Ι.Χ. αυτοκίνητων από το 1977, με άξονα την ποιότητα επισκευής , με επαγγελματίες μηχανικούς και φανοποιούς.
   2102810515 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ