40 χρόνια εμπειρίας, 40 χρόνια προϊόντα υψηλής ποιότητας!

40 χρόνια εμπειρίας, 40 χρόνια προϊόντα υψηλής ποιότητας!

7257 Επισκέψεις στο άρθρο

Η HB BODY, πιστή στις βασικές της αξίες και 40 χρόνια μετά την πρώτη μέρα λειτουργίας της, με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά, παρέχει προϊόντα που περιλαμβάνουν: Σιδηρόστοκους, αστάρια, βερνίκια, χρώματα, σκληρυντές, διαλυτικά, πρόσθετα, στεγανωτικές κόλλες, σπρέι, γυαλιστικές αλοιφές, λειαντικά, προϊόντα μασκαρίσματος, βοηθητικά.

   Βρείτε στο site μας, αυτό που ψάχνετε!
Με 1 κλίκ στο : www.hbbody.com.gr/
ΑΝΔΡΕΑΣ Δ. ΚΕΚΕΡΗΣ
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΣΚΑΛΚΟΥ ΕΠΕ

Σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξειδικευμένο προσωπικό & τεχνολογία αιχμής !  

Κοινοποίησέ το »


Η εταιρία διαθέτει  ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 120.000 τμ. (!)  στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου. Ταυτόχρονα, διαθέτει ιδιόκτητο υποκατάστημα 8.000 τμ στον Ασπρόπυργο Αττικής για την καλύτερη εξυπηρέτηση της Νοτίου Ελλάδας.

Η εταιρία, ενισχύοντας την διεθνή της δράση, διαθέτει:

3 υποκαταστήματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία και τη Βουλγαρία, τα οποία
   διαθέτουν εφοδιαστική αλυσίδα, πωλήσεις και τεχνική ομάδα    
3 εκπαιδευτικά κέντρα, στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα  &
- τμήμα πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης στη Ρωσία και τη Σερβία.

Οι παραγωγικές της μονάδες, είναι αυτοματοποιημένες. Στόχος η αυξημένη παραγωγή και η εγγυημένη ποιότητα που δημιουργεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον διεθνή "στίβο"

Aξίζει να σημειωθεί πως, η HB BODY παράγει δικά της τυπωμένα δοχεία στις εγκαταστάσεις κυτιοποιίας και λιθογραφείου της.

Φυσικά, σε κάθε μεγάλη εταιρεία με όραμα,  ο ανθρώπινος παράγοντας παίζει πρωτεύοντα ρόλο. Έτσι η HB BODY επενδύει και στο έμψυχο δυναμικό της. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Σίνδου απασχολούνται  250 εργαζόμενοι. Παράλληλα στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης  απασχολούνται 50 χημικοί επιστήμονες και προσωπικό, οι οποίοι  αναπτύσουν τεχνολογίες αιχμής και επικεντρώνονται αυστηρά στον ποιοτικό έλεγχο, χρησιμοποιώντας τον πιο προηγμένο εξοπλισμό ελέγχου ποιότητας στην παγκόσμια αγορά !

Τα προϊόντα της HB BODY είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται στην Ελλάδα  από ευρωπαϊκές ποιοτικές πρώτες ύλες. Σιδηρόστοκοι, αστάρια, βερνίκια, χρώματα, σκληρυντές, διαλυτικά, πρόσθετα, στεγανωτικές κόλλες, αεροζόλ, γυαλιστικές αλοιφές, λειαντικά, προιόντα μασκαρίσματος, βοηθητικά. ΟΛΑ προτού βγουν στην αγορά, περνούν από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Καλέστε: 2310 790000

Με δεδομένο πως η εταιρία εξάγει σε 75 χώρες του κόσμου, προσαρμόζει τα προϊόντα της  ανάλογα με τις τοπικές ανάγκες κάθε χώρας. Η εταιρία έχει ικανότητα παραγωγής έως 270 τόνους ημερησίως, ενώ έχει πετύχει εξαιρετικά σύντομους χρόνους παράδοσης ακόμα και για την πιο εξειδικευμένη παραγγελία.

Πιστή στη συνεχή υποστήριξη των πελατών της διοργανώνει  στις εγκαταστάσεις της σεμινάρια και παρέχει τεχνική υποστήριξη σε οποιαδήποτε αγορά του εξωτερικού

Παράλληλα τα προϊόντα  της HB BODY διαθέτουν πιστοποίηση ISO 9001 από την TÜV Germany. Η πιστοποίηση αυτή αποτελεί επίσημη εγγύηση για τη διασφάλιση της ποιότητας στην ανάπτυξη του σχεδιασμού, στην έρευνα, στην παραγωγή, στη διανομή και στην εξυπηρέτηση.
Κατέχει επίσης και το πιστοποιητικό ISO 17025, το οποίο διασφαλίζει τη διατήρηση της ποιότητας, της τεχνικής επάρκειας και τη παροχή αξιόπιστων αποτελεσμάτων στα εργαστήρια της εταιρείας.

 

Διακρίσεις & συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις!

Η HB BODY κάθε χρόνο ξεχωρίζει με βραβεύσεις από σημαντικούς οργανισμούς, όπως είναι η ICAP και η New Times Publishing στους τομείς των υγιών επιχειρήσεων, της εξωστρέφειας και της δυναμικής υγεσίας. Κατέχοντας μία εξέχουσα θέση στην παγκόσμια αγορά η HB BODY  συμμετέχει κάθε χρόνο σε διεθνείς εκθέσεις, όπως: Automechanika – Frankfurt, Automechanika – Dubai, Automechanika – Bologna, Equip Auto – Paris, Sema Show – Las Vegas, Feitintas – Sao
Paolo, Automechanika – Ho Chi Minh City / Vietnam, Automechanika – Motortec / Madrid, Practical Classics "Restoration & Classic Car Show" – Brighton, AMR – Beijing / China.

Λίγη ιστορία…

Παρά την κρίση και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, ο κ. Ηλίας Βασιλειάδης έχει δημιουργήσει μία κερδοφόρα εταιρία, με δικές τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, πλήρως αυτοματοποιημένη παραγωγή, τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης με διεθνώς αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα προϊόντα. 

Από το 1982, στη Θεσσαλονίκη, ο κος Ηλίας Βασιλειάδης  οραματίστηκε μία εταιρία η οποία θα υπηρετούσε την παγκόσμια αγορά με τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα. Σε λογικές τιμές. Για κάθε επαγγελματία που θα στόχευε σε αποτελέσματα υψηλής ποιότητας.

Το όραμα του έκανε πράξη με την ίδρυση της HB BODY.  Σκοπός της  εξαρχής ήταν το να παράγει  και να διαθέτει ποιοτικά προϊόντα για τη βιομηχανία επαναβαφής αυτοκινήτων. Κάτι που πέτυχε και κατέκτησε ηγετική θέση στην ελληνική αγορά ενώ γρήγορα εξάπλωσε τις δραστηριότητες της και στην παγκόσμια αγορά (με παρουσία σε πολλές χώρες σε Ευρώπη, Ασία και ΗΠΑ).  Έτσι, σήμερα, αποτελεί μία κερδοφόρα εταιρία, με δικές τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, πλήρως αυτοματοποιημένη παραγωγή & τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης με διεθνώς αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα προϊόντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

 • HB BODY

  HB BODY

  Τομέας της HB BODY είναι τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.
   2310790000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ST COLOR

  ST COLOR

  Το 2005 ιδρύθηκε η STColor με στόχο τη δημιουργία ενός εξειδικευμένου καταστήματος με προϊόντα επαναβαφής, προεργασίας και περιποίησης  του αυτοκινήτου, αλλά και παροχής υπηρεσιών και τεχνικής υποστήριξη των συνεργατών του.
   2109948413 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ TEAM MARKOPOULO

  ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ TEAM MARKOPOULO

  Η Μεθενίτης Team δραστηριοποιείται στην φανοποιεία και βαφή αυτοκινήτων, προσφέροντας μία σειρά από ποιοτικές υπηρεσίες. Υπόσχεται υπεύθυνη, πλήρη και ολοκληρωμένη επισκευή του αυτοκινήτου σας, είτε πρόκειται για μικρή, είτε για μεγάλη ζημιά.
   2299025316 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΠΙΣΙΑΣ Α.Ε.

  ΜΠΙΣΙΑΣ Α.Ε.

  Στην εταιρεία ΜΠΙΣΙΑΣ Α.Ε. θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από χρώματα, βερνίκια, αστάρια εργαλεία βαφής και πάσης φύσεως προϊόντα βαφής & επισκευής αυτοκίνητων , καλύπτοντας κάθε είδους ανάγκη με προσήλωση πάντα στην ποιότητα και πάντα στις καλύτερες τιμές.
   2109021059 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Akzo Nobel

  Akzo Nobel

  Μοναδική, ολοκληρωμένη τεχνολογία Colorvation. Μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των φανοποιείων.  Το τέλειο ταίριασμα γρήγορα και αποτελεσματικά!  Η απόλυτη τεχνική επαναβαφής.
   2106220620 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTORADO

  AUTORADO

  Η AUTO RADO χρησιμοποιεί τη μέθοδο PDR που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται το χρώμα. Επισκευάζει βαθουλώματα χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση.
   6944275762 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTO COLOR

  AUTO COLOR

  Η Auto Color δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της επισκευής και συντήρησης των επαγγελματικών και Ι.Χ. αυτοκίνητων από το 1977, με άξονα την ποιότητα επισκευής , με επαγγελματίες μηχανικούς και φανοποιούς.
   2102810515 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΛΙΒΑΣ

  ΛΙΒΑΣ

  Στις εγκαταστάσεις του φανοποιείου Livas πραγματοποιούνται αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Μπορείτε να επισκευάζετε το αυτοκίνητο σας, να φροντίσετε το χρώμα του ή και να το καθαρίσετε με βιολογικό καθαρισμό.
   2102383353 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • SMALTOLIN S.A.

  SMALTOLIN S.A.

  Η κύρια δράση της  Smaltolin A.E εντοπίζεται στο χώρο της βιομηχανίας με χρώματα ειδικών προδιαγραφών μακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας μεταλλικών και τσιμεντένιων κατασκευών.
   210 6627280 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΣΚΑΛΚΟΣ

  ΣΚΑΛΚΟΣ

  Στην εταιρία Skalkos θα βρείτε βαφές και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών. Διαθέτει επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο.
   2102910512 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΑΦΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΠΕ

  ΑΦΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΠΕ

  Με συνεργείο & φανοποιείο σε εγκαταστάσεις 2.000 μ2, αποτελεί "one stop shop" για επισκευή ή περιποίηση αυτοκινήτου. Αφοί Αρβανίτη. 5΄ λεπτά από την Εθνική οδό, 3΄ από την Αττική οδό (με άνετο parking)!
   2106140020 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  Εισαγωγή και εμπορία χρωμάτων αυτοκινήτων από την εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία, προϊόντα στεγανοποίησης, λείανσης, γυάλισμα, προσωπική προστασία. Με εγγύηση στην καλύτερη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές.
    210-3462774 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ

  ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ

  Η εταιρεία Chrysohoou θεωρείται ένας top expert στην εμπορία προϊόντων βαφής, επισκευής, περιποίησης, φροντίδας, προστασίας του αυτοκινήτου. Φυσικά διαθέτει και τα απαραίτητα εργαλεία.
   2105444549 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΕΚΕΡΗΣ

  ΚΕΚΕΡΗΣ

  Στο σύγχρονο φανοποιείο Kekeris μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.  Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.
   2109969325 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • RS NANOTECHNOLOGY

  RS NANOTECHNOLOGY

  Το νέο προϊόν Nanodiamond της RS Nanotechnology προήλθε από μακρόχρονη τεχνολογική έρευνα και αποτελεί την δεύτερη γενιά και την εξέλιξη της γκάμας των ειδών Νανοτεχνολογίας, έχει την ικανότητα να προστατεύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά τις επιφάνειες από κάθε είδους επιβλαβείς ρύπους και γρατσουνιές. Μετά την πρώτη κάλυψη, μπορεί να αυξηθεί το πάχος της με πρόσθετες στρώσεις.
   210 9766366 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ