Hλεκτροκίνηση: Η DAT Hellas δίπλα στους επαγγελματίες!

Hλεκτροκίνηση: Η DAT Hellas δίπλα στους επαγγελματίες!

2732 Επισκέψεις στο άρθρο

Είναι γεγονός πώς τα τελευταία χρόνια η διεθνής αγορά των επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων μεταλλάσσεται, σε μια προσπάθεια μείωσης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής και απεξάρτησης από το πετρέλαιο. Η λύση σε όλα αυτά είναι τα ηλεκτροκίνητα οχήματα, τα οποία πλέον έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας.

HB BODY ABEE
SMALTOLIN S.A.

Όπως καθετί καινούργιο, έτσι και τα ηλεκτρικά οχήματα πρέπει να τα γνωρίζουμε εις βάθος και ειδικότερα όλοι οι εμπλεκόμενοι με τη διαχείριση της ζημιάς, όπως οι πραγματογνώμονες, οι μηχανικοί, το προσωπικό οδικής βοήθειας, ακόμα και η πυροσβεστική που θα χρειαστεί να επέμβει έπειτα από ένα ατύχημα! Τα ηλεκτροκίνητα οχήματα, που όσο περνάει ο καιρός αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, είναι κατασκευές που απαιτούν γνώση κι ακριβείς χειρισμούς.

Υπό αυτό το πρίσμα η DAT Hellas, που πάντα βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών του κλάδου αυτοκινήτου, διοργανώνει υπό την αιγίδα της DAT AKADEMIE ένα μοναδικό σεμινάριο στην χώρα μας με τίτλο «ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ». Αυτό το πρωτοποριακό επιμορφωτικό event θα λάβει χώρα στις 8 & 9 Απριλίου, από τις 09:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Athens Avenue, στη Λεωφόρο Συγγρού 182 στην Καλλιθέα.

Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου είναι οι εξής:

 • Ηλεκτρικοί κίνδυνοι και πρώτες βοήθειες
 • Βασικά στοιχεία της τεχνολογίας
 • Υψηλής Τάσης Τεχνολογία
 • Υψηλής Τάσης & μπαταριών
 • Ενεργοποίηση τάσης του συστήματος Υψηλής Τάσης
 • Ατυχήματα στα οποία εμπλέκονται ηλεκτρικά/υβριδικά οχήματα
 • Προοπτικές
Οι συμμετέχοντες πέρα από τη θεωρητική προσέγγιση θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και στην πράξη όλα όσα θα έχουν συζητηθεί από τον εισηγητή κι εκπαιδευτή κ. Ingo Röder, (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & πιστοποιημένος πραγματογνώμονας ηλεκτροκίνησης, συνεργάτης της DAT GMBH), μιας και στο χώρο του σεμιναρίου θα βρίσκονται δυο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα Peugeot e-208 και το VW e-Up!.

Η DAT Hellas όμως δεν σταματάει εδώ, μιας και στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης των επαγγελματιών του κλάδου, το εν λόγω σεμινάριο είναι το πρώτο από τα πολλά που θα ακολουθήσουν τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα, στην εταιρική μας ιστοσελίδα, https://www.datgroup.com/el-gr/

Κοινοποίησέ το »

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

 • ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  Εισαγωγή και εμπορία χρωμάτων αυτοκινήτων από την εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία, προϊόντα στεγανοποίησης, λείανσης, γυάλισμα, προσωπική προστασία. Με εγγύηση στην καλύτερη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές.
    210-3462774 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTO COLOR

  AUTO COLOR

  Η Auto Color δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της επισκευής και συντήρησης των επαγγελματικών και Ι.Χ. αυτοκίνητων από το 1977, με άξονα την ποιότητα επισκευής , με επαγγελματίες μηχανικούς και φανοποιούς.
   2102810515 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • RS NANOTECHNOLOGY

  RS NANOTECHNOLOGY

  Το νέο προϊόν Nanodiamond της RS Nanotechnology προήλθε από μακρόχρονη τεχνολογική έρευνα και αποτελεί την δεύτερη γενιά και την εξέλιξη της γκάμας των ειδών Νανοτεχνολογίας, έχει την ικανότητα να προστατεύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά τις επιφάνειες από κάθε είδους επιβλαβείς ρύπους και γρατσουνιές. Μετά την πρώτη κάλυψη, μπορεί να αυξηθεί το πάχος της με πρόσθετες στρώσεις.
   210 9766366 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GOLDEN CARE

  GOLDEN CARE

  Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
   2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTORADO

  AUTORADO

  Η AUTO RADO χρησιμοποιεί τη μέθοδο PDR που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται το χρώμα. Επισκευάζει βαθουλώματα χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση.
   6944275762 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • HB BODY

  HB BODY

  Τομέας της HB BODY είναι τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.
   2310790000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Akzo Nobel

  Akzo Nobel

  Μοναδική, ολοκληρωμένη τεχνολογία Colorvation. Μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των φανοποιείων.  Το τέλειο ταίριασμα γρήγορα και αποτελεσματικά!  Η απόλυτη τεχνική επαναβαφής.
   2106220620 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΛΙΒΑΣ

  ΛΙΒΑΣ

  Στις εγκαταστάσεις του φανοποιείου Livas πραγματοποιούνται αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Μπορείτε να επισκευάζετε το αυτοκίνητο σας, να φροντίσετε το χρώμα του ή και να το καθαρίσετε με βιολογικό καθαρισμό.
   2102383353 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • SMALTOLIN S.A.

  SMALTOLIN S.A.

  Η κύρια δράση της  Smaltolin A.E εντοπίζεται στο χώρο της βιομηχανίας με χρώματα ειδικών προδιαγραφών μακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας μεταλλικών και τσιμεντένιων κατασκευών.
   210 6627280 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΣΚΑΛΚΟΣ

  ΣΚΑΛΚΟΣ

  Στην εταιρία Skalkos θα βρείτε βαφές και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών. Διαθέτει επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο.
   2102910512 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΕΚΕΡΗΣ

  ΚΕΚΕΡΗΣ

  Στο σύγχρονο φανοποιείο Kekeris μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.  Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.
   2109969325 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ