Κεραμική προστασία για την καλύτερη προστασία του χρώματος του αυτοκινήτου

Κεραμική προστασία για την καλύτερη προστασία του χρώματος του αυτοκινήτου

2124 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/5/2022

Τα τελευταία χρόνια όλο ένα γίνεται ευρύτερη γνωστή η υπηρεσία που προσφέρουν οι Detailers για το καλύτερο αποτέλεσμα στην περιποίηση αυτοκινήτου.

ΑΝΔΡΕΑΣ Δ. ΚΕΚΕΡΗΣ
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΣΚΑΛΚΟΥ ΕΠΕ

Η εφαρμογή υλικών κεραμικής προστασίας προσφέρει στο αυτοκίνητό σας προστατεύει από την έκθεση στους ατμοσφαιρικούς ρύπους και τα καθαριστικά αυτοκινήτων. Τα κεραμικά υλικά διεισδύουν στους πόρους του χρώματος, στις γυάλινες επιφάνειες, στους προφυλακτήρες και στις ζάντες. Παράλληλα προστατεύουν από το ρετσίνι των δένδρων την υπεριώδη ακτινοβολία, τις ακραίες θερμοκρασίες και τους ρύπους τους οδοστρώματος.

Επιπλέον, τα κεραμικά υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την εσωτερική προστασία του αυτοκινήτου. Το στρώμα προστασίας που δημιουργείται είναι υδροφοβικό και αποτρέπει να μουλιάσουν οι επιφάνειες από ζεστά ή κρύα ροφήματα και τρόφιμα, κάνοντας εύκολο τον καθαρισμό των υφασμάτων. 

Η κεραμική προστασία πρέπει να γίνεται από πιστοποιημένο εφαρμοστή (Detailer) και συνήθως οι εργοστασιακές προδιαγραφές των υλικών κεραμικής προστασίας δίνουν 5 χρόνια εγγύηση.

Συνήθως οι Detailers προτείνουν 2 φορές το μήνα το πλύσιμο του αυτοκινήτου (προτείνεται με σαμπουάν αυτοκινήτου) για να διατηρείται καθαρό και χωρίς να επηρεάζεται η κεραμική προστασία.
 

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ